Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

user posted image
Atsakyti
Inetux llblblb grazi skara wub.gif wub.gif
linaule, tik sian pagalvojau, kad tu kazko nutilai biggrin.gif superine sita ir matosi, kad tikrai ne is lengviausiu doh.gif
Atsakyti
smile.gif
o kitos mergaites ir kazkur dingusios,ziuriu naujokiu pilna:)
Atsakyti
mano skara ilsisi ant virbalų. neriu pleduką ir skaitau įdomią knygą vakarais, tai mezgimas laukia padžiautas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 01 27, 12:17)
'Midsummer Night’s Shawl '  ax.gif

Ogogoooo wub.gif thumbup.gif

QUOTE(linaule @ 2012 01 27, 13:12)

Vėl naujiena thumbup.gif wub.gif wub.gif

Man tai makaulė jau susisuko nuo skarų, reikia pertraukos blush2.gif unsure.gif Tai dabar tarp darbų dukrai blauzdines mezgu, gal atsisusks man smegenai, tada vėl skarikes griebsiu cool.gif
Atsakyti
mergaites,o kaip jus uzbaiginejat skaras,jei jums taip tempia? g.gif nes as uzbaigineju skariniu uzbaigimu arba vasiuku-pynutem(haruni pvz) ir krastelis smarkiai banguoja-istampymui pilnai pakanka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 01 27, 14:12)

sveiki, gal galit schemute pasidalint ax.gif
Atsakyti
linaule, man prie to paties idomu pasidare is kokiu siuliu, kiek sunaudota ir kokie virbalai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 01 27, 13:17)
'Midsummer Night’s Shawl '  ax.gif

O čia tai šedevras wub.gif Kadangi vašelį pažystu, tai įsivaizduoju kiek čia knibinimo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o už kruopštumą dar ir 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 28 sausio 2012 - 16:46
siulai nako pearl,sunaudojau kazkur 75 gr, virbalai nr.3
Atsakyti
linaule,aciu 4u.gif gal zinai kaip jie nesiojasi?Pasirodo ne vien as sugebu prisipirkti siuliu nezinia kam, bet ir mama mano tokia pat biggrin.gif tai rudeni isigijo kelis kamuoliukus, tai galvoju prigriebt ar ne:)
Atsakyti
nezinau kaip nesiojas,mano dukryte nesioja,bet vaikai yra vaikai,bile kaip uzsideda sutampo,bet pakratau ,patampau ir vel gerai smile.gif o sese nesiskundzia bigsmile.gif
Atsakyti