Inetux llblblb grazi skara
linaule, tik sian pagalvojau, kad tu kazko nutilai superine sita ir matosi, kad tikrai ne is lengviausiu
linaule, tik sian pagalvojau, kad tu kazko nutilai superine sita ir matosi, kad tikrai ne is lengviausiu
o kitos mergaites ir kazkur dingusios,ziuriu naujokiu pilna:)
mano skara ilsisi ant virbalų. neriu pleduką ir skaitau įdomią knygą vakarais, tai mezgimas laukia padžiautas
QUOTE(Inetux @ 2012 01 27, 12:17)
'Midsummer Nights Shawl '
Ogogoooo
QUOTE(linaule @ 2012 01 27, 13:12)
Vėl naujiena
Man tai makaulė jau susisuko nuo skarų, reikia pertraukos Tai dabar tarp darbų dukrai blauzdines mezgu, gal atsisusks man smegenai, tada vėl skarikes griebsiu
mergaites,o kaip jus uzbaiginejat skaras,jei jums taip tempia? nes as uzbaigineju skariniu uzbaigimu arba vasiuku-pynutem(haruni pvz) ir krastelis smarkiai banguoja-istampymui pilnai pakanka
linaule, man prie to paties idomu pasidare is kokiu siuliu, kiek sunaudota ir kokie virbalai?
QUOTE(Inetux @ 2012 01 27, 13:17)
'Midsummer Nights Shawl '
O čia tai šedevras Kadangi vašelį pažystu, tai įsivaizduoju kiek čia knibinimo , o už kruopštumą dar ir
siulai nako pearl,sunaudojau kazkur 75 gr, virbalai nr.3
linaule,aciu gal zinai kaip jie nesiojasi?Pasirodo ne vien as sugebu prisipirkti siuliu nezinia kam, bet ir mama mano tokia pat tai rudeni isigijo kelis kamuoliukus, tai galvoju prigriebt ar ne:)
nezinau kaip nesiojas,mano dukryte nesioja,bet vaikai yra vaikai,bile kaip uzsideda sutampo,bet pakratau ,patampau ir vel gerai o sese nesiskundzia