Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 24, 23:55)
lengvute ir tikrai ne babiska

tikrai ne 4u.gif as mezgu is plonos vilneles, bet virbalai 3,5 tai jin tikrai ne lengvute. matyt ne koks sis mano sprendimas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 01 25, 00:57)
tikrai ne  4u.gif  as mezgu is plonos vilneles, bet virbalai 3,5 tai jin tikrai ne lengvute. matyt ne koks sis mano sprendimas buvo smile.gif

kai pabaigsit idekit nuotrauka ax.gif ar verta man irgi ja megzti is kokios medvilnes ar vilneles
Atsakyti
gerai, rytoj idesiu smile.gif
bet jau tos paskutines eiles kaip ilgai mezgas, o dar mezgu ant dvieju virbalu. turbut as cia vienintele tokia "genijus" biggrin.gif
o uzbaigiat is tikruju taip, kaip skaiciau pirmoj temoj kazkur: sumezgat dvi, ismezgat sekancia, vel sukeliat ant kairio virbalo ir tada vel dvi sumezgat? as visad uzbaigdama tiesiog vis po dvi sumegzdavau ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina26: 25 sausio 2012 - 12:21
QUOTE(Paulina26 @ 2012 01 25, 12:16)
gerai, rytoj idesiu smile.gif
bet jau tos paskutines eiles kaip ilgai mezgas, o dar mezgu ant dvieju virbalu. turbut as cia vienintele tokia "genijus"  biggrin.gif
o uzbaigiat is tikruju taip, kaip skaiciau pirmoj temoj kazkur: sumezgat dvi, ismezgat sekancia, vel sukeliat ant kairio virbalo ir tada vel dvi sumezgat? as visad uzbaigdama tiesiog vis po dvi sumegzdavau ir viskas

aš sumezgu po dvi. ir mezgu dviem virbalais, ta prasme ne su valu.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 01 25, 13:41)
aš sumezgu po dvi. ir mezgu dviem virbalais, ta prasme ne su valu.

aciu uz ats, bandysiu ir as paprastai nuleist akis. ta padaryt ir beliko smile.gif
Atsakyti
O man jei as paprastai uzbaigineju gaunasi sutemptas krastas.. nesigauna graziai istampyt. Va kaip pirmoji mano haruni atrode kai paprastai uzbaigiau.. tai teko paskui isledinet ir perdaryt doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
as irgi pagalvojau, kad gali but per daug sutempta, bet stengiaus kuo laisviau. isploviau, bandau tampyt, tai jau matau, kad gal ir nera tobulas tas krastas, nepasiduoda tiek, kiek man noretusi. o dar man misle kazkokia kur tuos snapelius padaryt, nes jausmas toks, kad dar kazkokia eile reikejo ismegzt pabaigoj, tik as pamirsau.... tikiuos taip nenutiko.
beje, galutinis variantas nenuvyle, faina ir is vilneles, jei dar spalva kazkokia grazia parinkus, butu fainai, nesiociau biggrin.gif
Atsakyti
nu va tokia ta mano skara is vilneles. nelabai gerai matos ant margo pagrindo, bet labai norejau isgirst nuomones, gal reikia pertampyt, nes as sumazinau tu snapeliu skaiciu, kazkaip nesigavo man ju tiek daug ....

http://public.fotki....s/cimg2856.html
Atsakyti
Paulina26, grazute;) o nesigavo, nes sios skaros forma yra ne trikampis.. uztrigo zodis, nu zodziu ji tokia islenkta turi but biggrin.gif
Atsakyti
Paulina26 nu super atrodo mano akim:)
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 01 25, 19:49)
Paulina26, grazute;) o nesigavo, nes sios skaros forma yra ne trikampis.. uztrigo zodis, nu zodziu ji tokia islenkta turi but biggrin.gif

aciu, as jau virsu smaigstydama ir pastebejau, kad kampai riecias i virsu. po jusu posto supratau, kad tikrai reikejo daugiau leist riestis, tada butu daugiau erdves snapeliam tampyt atsirade. einu tada dar pameginsiu pataisyt, aciu dar karta uz pastebejima
Atsakyti
QUOTE(Kristina A-A @ 2012 01 25, 20:23)
Paulina26 nu super atrodo mano akim:)

aciu 4u.gif
pataisiau forma, tikrai zymiai graziau. vau, jau noriu kita pult megzt smile.gif
Atsakyti