Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

QUOTE(Sissta @ 2012 01 22, 19:14)
tiklis, labai grazu wub.gif o kokio numeriuko biseri naudojai?
Stiuardese, fainutes skaros, o ka taip smirda kad net kvepalai nepermusa?
Jurgitele, 3 schemos pradzia gi ir yra 86 eile, o as iskarto pataisyma idejau kur rasti.. pati irgi prasikeikiau toje vietoje.. doh.gif

nu kad ne 1 schema ismezgiau 1 kart tada, 2 schema 1 kart o strigau ties 3 schema dabar as turiu 91 aki ir niekai negaliu ismegst 3 schemos 1 eiles ten yra 38 eile
Atsakyti
aaa ne apie ta pagalvojau, taip kaip visada pilki nemezgami
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 01 22, 19:26)
aaa  ne apie ta pagalvojau, taip kaip visada pilki nemezgami

na tai as ju nemezgu, bet kazkas nesigauna man, pradzia gerai bet kai prieinu prie centr.akies nu nesigauna akiu skaicius 91 bet pagal rasta neina, jauciu ardysiu ir is naujo pradesiu kol dar nedaug numezgiau
Atsakyti
Komentaras po 3 schema
" Pakartoti 2 kartus is abieju pusiu nuo centrinio lapo atitaikant zidrus langelius su pilkais is 2 schemos"
Gal tai pades? g.gif as net nzn kas ten gali but ne taip.. gal nufotkint reiketu/?
Atsakyti
user posted image

Pasakykit, kaip megzt Jukką. Ar tik tą apibrėžtą keturkampiuką, ar nuo pradžių shemos?jei nuo pradžių, tai užmetimu prasideda, užmetimu baigiasi. nesuprantu g.gif
Atsakyti
apibrėžta srytis tai kaip raportas , vis kartojamas... O pradžia mezgama pradedant eilę, taip kaip ir pabaiga , baigiant.
Atsakyti
Ačiū labai.be jūsų pagalbos, nė pro kur ax.gif
Dabar man neaišku, nėra akies. o tai ką daryt, siūlą pratraukt nemezgant, ar nuleist tą akį, ar ką?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguro@ka @ 2012 01 24, 22:18)
Ačiū labai.be jūsų pagalbos, nė pro kur ax.gif
Dabar man neaišku, nėra akies. o tai ką daryt, siūlą pratraukt nemezgant, ar nuleist tą akį, ar ką?
4u.gif

Jos tiesiog nera, schemose tik ji yra, mezgi toliau nekreipdama demesio i ta nesama aki.
Atsakyti
Labuka, pamaciau tiek groziu, uzsimaniau ir as. beda, kad taip uzsimaniau, kad puoliau megzt bet kuria, kurios detalesni aprasyma radau. ta issamiai aprasytoji buvo aeolian. trecia diena kankinu as ta skara. tiesa pasakius, net nemaniau, kad pavyks, tai pasiemiau siuliukus kokius turejau, bet taip uzkabino, kad negalejau sustot smile.gif nu bet dabar jau nusivyliau ziauriai... visu pirma nemaniau, kad tokia didele bus, bet cia dar nieko. ji man tooookia "babytiska" realybej atrodo. o i foto paziurejus man tokia mintis nekilo... mezgu ir suku galva kokiai tetulytei padovanot smile.gif bet kad ta spalva tokia nedekinga. dar viliuos, kad isplovus ir istampius ji kitaip atrodys, bet jau nedaug nedaug tos vilties smile.gif paguoskit blush2.gif
kai baigsiu sita, pradesiu ananasine, jei ji nera daug sudetingesne smile.gif
Atsakyti
user posted image

rodausi antraja sio stiliaus skara,tikiuos trecia dar geriau gausis.

pamaciau Sissta raudona skara tai dabar nei ardyt naujos skaros,teks ketvvirta megztis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina A-A: 24 sausio 2012 - 22:52
nu grazi labai... gal kad is mocheros, tokia lengva kaip pukas
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 01 25, 00:30)
Labuka, pamaciau tiek groziu, uzsimaniau ir as. beda, kad taip uzsimaniau, kad puoliau megzt bet kuria, kurios detalesni aprasyma radau. ta issamiai aprasytoji buvo aeolian. trecia diena kankinu as ta skara. tiesa pasakius, net nemaniau, kad pavyks, tai pasiemiau siuliukus kokius turejau, bet taip uzkabino, kad negalejau sustot smile.gif nu bet dabar jau nusivyliau ziauriai... visu pirma nemaniau, kad tokia didele bus, bet cia dar nieko. ji man tooookia "babytiska" realybej atrodo. o i foto paziurejus man tokia mintis nekilo... mezgu ir suku galva kokiai tetulytei padovanot smile.gif bet kad ta spalva tokia nedekinga. dar viliuos, kad isplovus ir istampius ji kitaip atrodys, bet jau nedaug nedaug tos vilties smile.gif paguoskit  blush2.gif
kai baigsiu sita, pradesiu ananasine, jei ji nera daug sudetingesne smile.gif

Va as irgi svarstau ne is mohieros ja pabandyt o is kokios medvilnes plonesnes nes ant juodo palto reikia raiudonos ir be puko kad butu. nes is mohieros tai tikrai lengvute ir tikrai ne babiska
Atsakyti