Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

QUOTE(KristinuleV @ 2011 12 22, 11:21)
As cia kazko nedaskaiciau  blush2.gif o kokia ta sapnu gaudykle yra? blush2.gif

mes ja mezgeme praeitoje temeleje smile.gif
stai ji http://img1.liveinte...3nothumb500.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 22 gruodžio 2011 - 10:32
QUOTE(vaida777 @ 2011 12 22, 11:27)
mes ja mezgeme praeitoje temeleje  smile.gif

Na einu ieskoti tada ax.gif
Atsakyti
ausrara, linaule, žemuogiene nugi puikios skaros wub.gif thumbup.gif

Žemuogiene, o čia ta, kuri nepatiko megzt?

Mergaitės, mano mergaičiukė užsiprašius skaros,bet man reik mažos, gal galit primint kokį pavadinimą pusskarės, susirasiu kaip megzt. Ačiū 4u.gif O jei bet kurią megzt kokiais smulkiais virbalais (1 nr.), kad ir iš Romos siūlų, labai jau gausis tanki ar ne? Nebandėt?
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 22, 13:20)
Mergaitės, mano mergaičiukė užsiprašius skaros,bet man reik mažos, gal galit primint kokį pavadinimą pusskarės, susirasiu kaip megzt. Ačiū  4u.gif O jei bet kurią megzt kokiais smulkiais virbalais (1 nr.), kad ir iš Romos siūlų, labai jau gausis tanki ar ne? Nebandėt?

As mezgiau Aeolan skara is Romos siulu 3nr virbalais, tai man ji tokia mazute gavosi, matmenu dabar tiksliai nepamenu, bet kazkur 120cm X65cm. Man tik ant kaklo kaip skarele tinka, peciu nelabai apsigobsi nes maza wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 22, 12:20)
Žemuogiene, o čia ta, kuri nepatiko megzt?

nea, man raindrops neprilipo. čia haruni, jau mintinai ją moku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 12 22, 12:54)
As mezgiau Aeolan skara is Romos siulu 3nr virbalais, tai man ji tokia mazute gavosi, matmenu dabar tiksliai nepamenu, bet kazkur 120cm X65cm. Man tik ant kaklo kaip skarele tinka, peciu nelabai apsigobsi nes maza wink.gif

Na mano 7-metei tada bus pats tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 12 21, 08:50)
Tik man tokie mezgimo/nėrimo greičiai, tai nesuvokiami  schmoll.gif Gal virbalai kokie reaktyviniai  g.gif O gal aš sraigė  doh.gif

ax.gif ir man greitai nesimezga. as net nepamenu kada schemas skaiciau unsure.gif kazkaip visada is gavos megzdavau,o serveteles jau lab. seniai mezgiau.

mano gentiana i pabaiga,bet siom Kaledoms nespejau rolleyes.gif

NESUPRANTU DABAR - apskritime 2 - zenklo. (uzmetime 2 isnerti,1 gera,kt. isvirkscia ) BET VISTIEK NEISIVAIZDUOJU KAIP unsure.gif
Atsakyti
Svaj-a, man irgi tas ženkliukas buvo nesuprantamas.Kitos mezgė kaip iš vieno tarpo tarp akių 6 užmetimus, čia taip už visus 3 tuos apskritimus.Tai skaroje gavosi tokia nemaža skylutė g.gif , gal ir gražu, nesiimu spręsti.Aš dariau kitaip-prieš vidurinė akį iš tarpo, iš vidurinės, ir už vidurinės akies iš tarpo išmezgiau po 2 akis, gavosi irgi 6 akys.Kadangi panaudojau vidurinę akį, tai man pritrūko vienos, tai aš nesumezgiau 2 prieš tuos skrituliukus, o vietoj to sumezgimo išmezgiau paprastą gerąją akį. g.gif Už tų skrituliukų sumegzti ir pagal schemą nereikėjo, tai man išėjo iš abiejų pusių vienodai.Viskas išėjo gerai, skylutės jokios man nesimato mirksiukas.gif

Skaros visų kokios gražios thumbup.gif thumbup.gif , o tos ružavos gal net iš vienodų siūlų g.gif , labai jau nuotraukoje panašios.Ir tos ištampytos Engelmano skaros gražiai atrodo.Pernai aš C skarą nusimezgiau iš tos ketveriukės, kitos kažkaip liko nepastebėtos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2011 12 22, 17:00)
Svaj-a, man irgi tas ženkliukas buvo nesuprantamas.Kitos mezgė kaip iš vieno tarpo tarp akių 6 užmetimus, čia taip už visus 3 tuos apskritimus.Tai skaroje gavosi tokia nemaža skylutė g.gif , gal ir gražu, nesiimu spręsti.Aš dariau kitaip-prieš vidurinė akį iš tarpo, iš vidurinės, ir už vidurinės akies iš tarpo išmezgiau po 2 akis, gavosi irgi 6 akys.Kadangi panaudojau vidurinę akį, tai man pritrūko vienos, tai aš nesumezgiau 2 prieš tuos skrituliukus, o vietoj to sumezgimo išmezgiau paprastą gerąją akį. g.gif Už tų skrituliukų sumegzti ir pagal schemą nereikėjo, tai man išėjo iš abiejų pusių vienodai.Viskas išėjo gerai, skylutės jokios man nesimato mirksiukas.gif

Skaros visų kokios gražios thumbup.gif  thumbup.gif , o tos ružavos gal net iš vienodų siūlų g.gif , labai jau nuotraukoje panašios.Ir tos ištampytos Engelmano  skaros gražiai atrodo.Pernai aš C skarą nusimezgiau iš tos ketveriukės, kitos kažkaip  liko nepastebėtos blush2.gif

aciukas. as pagalvojau apie "tarpa",bet butent ir issigandau,ka jos ten 6 -sios turi sutilpti unsure.gif

Skaros visu tikrai grazios... wub.gif
Atsakyti
As ir galvoju engelmano C nusimegzti. grazi ji.
Atsakyti
o as galvoju apie d skara smile.gif
Atsakyti
As cia ne i tema,merginos kuri siuntetes siulu uz didesne suma,ar buvo muitai? ax.gif
Atsakyti