Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

Atnešu parodyti praėjusio savaitgalio darbelį
user posted image
Atsakyti
gadget3, grazuole ta vagis wub.gif tiek skaru daug , o man vien ji galvoi dabar..
IngridaGal, puikiai savaitgali praleidai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 01 18, 23:21)
labai norėčiau pamatyti nertą skarą jūsų smile.gif ar pražiopsojau?

Ne, nepraleidot. Kai sutvarkysiu iki galo parodysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 19 sausio 2012 - 15:46
Sveikos mergaitės, tiek čia jūsų grožybiu prisižiurėjau, tai nutariau ir aš savo pasirodyti. Tikiuosi neišpeiksit ir prijimsit į savo šaunu ratelį

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na va, išskalbta ir džiovinama ax.gif ale kol ištampiau doh.gif Ir nufotografuot normaliai neina, negeras apšvietimas doh.gif

Dovana močiutei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 19 sausio 2012 - 20:06
Ogogoooo bigsmile.gif Vėl kiek grožių, o tik pora dienų nebuvau 4u.gif

Man nebėr laiko mezgimams verysad.gif Smegenys verda nuo informacijos kiekio kursuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 01 19, 14:46)
Atnešu parodyti praėjusio savaitgalio darbelį

Ji gi nemažutukė, o tik per savaigalį? Pagarba. GRAŽŽŽI. O koks tos skaros vardas, kur josios receptas???

QUOTE(Sissta @ 2012 01 19, 14:55)
gadget3, grazuole ta vagis wub.gif tiek skaru daug , o man vien ji galvoi dabar..
IngridaGal, puikiai savaitgali praleidai biggrin.gif  thumbup.gif

Man irgi galvoj, su visom orchidėjom. Skaičiuoju, kaip čia ją nors dvigubai didesnę pagamint. IngridosGal parodytų matmeniukų.

QUOTE(Inetux @ 2012 01 19, 20:05)
Na va, išskalbta ir džiovinama ax.gif  ale kol ištampiau doh.gif Ir nufotografuot normaliai neina, negeras apšvietimas doh.gif
Dovana močiutei wub.gif

Nerta? Graži. Uodega ne iš trumpųjų.
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 01 19, 22:14)

Nerta? Graži. Uodega ne iš trumpųjų.

Ačiū. Taip nerta. Galvojau, kad jin nebus tokia didžiulė, uodega gal kiek ir per ilga, mano akiai, bet schemos keist nenorėjau.
Siūlai "Roma", 2 su trupučiu matkiuko doh.gif
Atsakyti
Inetux, gyvenime nepatikėčiau, kad nerta. siaube kaip gražu ...
Atsakyti
Labai ačiū už gerus žodžius blush2.gif Užvaldė mane dabar skaros, jau kitą pradėjau narpliot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 01 19, 20:05)
Na va, išskalbta ir džiovinama ax.gif  ale kol ištampiau doh.gif Ir nufotografuot normaliai neina, negeras apšvietimas doh.gif
Dovana močiutei wub.gif

labai grazu 4u.gif

gal schemute pasidalinsite? smile.gif
Atsakyti
Oho ho kiek vaizdelių naujų thumbup.gif Nu gis tikrai ta Orchidėjų vaghis verta grieko - kuo toliau, tuo labiau jin man patinka wub.gif
Šaunuolės mezgejėlės 4u.gif
Atsakyti