Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

megzdama ilsiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2012 01 17, 20:34)
megzdama ilsiuos  biggrin.gif

baltai pavydziu tokio poilsio, kai pradejau dirbt laiko mezginiams nera, o taip rankos niesti, dar nebaigtu skaru yra, bet vis laiko trukumas verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, baigiu nunert skarą ir iškilo klausimas, kaip jas džiovinate?
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 01 17, 21:03)
Sveikos, baigiu nunert skarą ir iškilo klausimas, kaip jas džiovinate?

skalbiu, tampau ir prisegu smile.gif
Atsakyti
linaule, super skara thumbup.gif
Inetux, paziurek i linaules foto labai aiskiai matosi kaip dziusta:)

Dar viena "Orhideju vagis" tik jau negarbanota pagal originalu aprasyma. Megzta is labai plonu siuliuku ir nepavyko isgauti siulo raudono blizgesio schmoll.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
puskare dukrytei smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 01 18, 14:17)

Ačiū, teks paklodę dvigulę dengt ant žemės, nes skara laabai didelė gavos doh.gif doh.gif

Vis pasigrožiu jūsų darbais. Nuostabūs wub.gif Gaila, kad virbalais nemoku megst...
Atsakyti
Inetux, aciu uz grazu zodi wub.gif O del mezgimo, zinok, as pries pusantru metu tik megzt pradejau, tad, manau, svarbiasia tik nora turet.. na dar ir laiko to prakeikto, kuriuo visad truksta biggrin.gif
Atsakyti
Na, pagrindus mezgimo virbalais aš turiu, bet visi tie kiauraraščiai man tamsus miškas doh.gif Bandžiau pati mokintis iš knygų, ale nieko nesigavo ir ir schemų skaitymas išvis aukštoji matematika doh.gif Jei kas gyvai pamokintų, tai gal ir perpraščiau. Visai kas kita vąšelis, juo galiu bet ką padaryt ax.gif

Kad tuščiom čia neslankiot, kai ką atnešu, gal rasit ką nors nematyto, naujo ir gražaus ax.gif
Čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 18 sausio 2012 - 20:14
Siu metu darbeliai,pabandziau kitokius siulus ir nepatiko,o dar foto nekokios.
Bandit siulai alize
user posted image
Ekaterina siulai Pretty
user posted image
Vlad siulai angora2
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrara: 18 sausio 2012 - 22:13
QUOTE(Inetux @ 2012 01 18, 19:57)
Na, pagrindus mezgimo virbalais aš turiu, bet visi tie kiauraraščiai man tamsus miškas doh.gif Bandžiau pati mokintis iš  knygų, ale nieko nesigavo ir ir schemų skaitymas išvis aukštoji matematika doh.gif Jei kas gyvai pamokintų, tai gal ir perpraščiau. Visai kas kita vąšelis, juo galiu bet ką padaryt ax.gif

labai norėčiau pamatyti nertą skarą jūsų smile.gif ar pražiopsojau?
Atsakyti
Laba diena,

aš skaras mezgu mezginių tarpuose, kai nesugalvoju ką, o rankos nori iššūkio.

Atėjau pas jus, pamačiau kažkieno įdėtą skarą, ir numezgiau. Ne be redagavimo, aišku

QUOTE(Sissta @ 2012 01 18, 13:17)

Dar viena "Orhideju vagis" tik jau negarbanota pagal originalu aprasyma. Megzta is labai plonu siuliuku ir nepavyko isgauti siulo raudono blizgesio schmoll.gif

user posted image

Gražumas, ir raudona ji nuostabi wub.gif

MANOJI

Orchidėjų vagies pėdsakai sniege

user posted image

56 cm per stuburą, 56 g. plonas siūlas ( lama 80, poliamidas 20, AMBRA). Receptas keistas, originali skara THE ORCHID THIEF.

Keičiau - perėjime į lapus ne lygias akis dėjau, o išlaikiau rombukus {deriny su naujais gimstančiais lapais}, pabaigime - paskutines tris eiles stipriai redagavau link žiedlapių ir kvapo purumo, pridėjau vieną papildomą eilę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 19 sausio 2012 - 11:45