megzdama ilsiuos
QUOTE(linaule @ 2012 01 17, 20:34)
megzdama ilsiuos
baltai pavydziu tokio poilsio, kai pradejau dirbt laiko mezginiams nera, o taip rankos niesti, dar nebaigtu skaru yra, bet vis laiko trukumas
Sveikos, baigiu nunert skarą ir iškilo klausimas, kaip jas džiovinate?
QUOTE(Inetux @ 2012 01 17, 21:03)
Sveikos, baigiu nunert skarą ir iškilo klausimas, kaip jas džiovinate?
skalbiu, tampau ir prisegu
QUOTE(Sissta @ 2012 01 18, 14:17)
linaule, super skara
Inetux, paziurek i linaules foto labai aiskiai matosi kaip dziusta:)
Ačiū, teks paklodę dvigulę dengt ant žemės, nes skara laabai didelė gavos
Vis pasigrožiu jūsų darbais. Nuostabūs Gaila, kad virbalais nemoku megst...
Inetux, aciu uz grazu zodi O del mezgimo, zinok, as pries pusantru metu tik megzt pradejau, tad, manau, svarbiasia tik nora turet.. na dar ir laiko to prakeikto, kuriuo visad truksta
Na, pagrindus mezgimo virbalais aš turiu, bet visi tie kiauraraščiai man tamsus miškas Bandžiau pati mokintis iš knygų, ale nieko nesigavo ir ir schemų skaitymas išvis aukštoji matematika Jei kas gyvai pamokintų, tai gal ir perpraščiau. Visai kas kita vąšelis, juo galiu bet ką padaryt
Kad tuščiom čia neslankiot, kai ką atnešu, gal rasit ką nors nematyto, naujo ir gražaus
Čia
Kad tuščiom čia neslankiot, kai ką atnešu, gal rasit ką nors nematyto, naujo ir gražaus
Čia
Siu metu darbeliai,pabandziau kitokius siulus ir nepatiko,o dar foto nekokios.
Bandit siulai alize
Ekaterina siulai Pretty
Vlad siulai angora2
Bandit siulai alize
Ekaterina siulai Pretty
Vlad siulai angora2
QUOTE(Inetux @ 2012 01 18, 19:57)
Na, pagrindus mezgimo virbalais aš turiu, bet visi tie kiauraraščiai man tamsus miškas Bandžiau pati mokintis iš knygų, ale nieko nesigavo ir ir schemų skaitymas išvis aukštoji matematika Jei kas gyvai pamokintų, tai gal ir perpraščiau. Visai kas kita vąšelis, juo galiu bet ką padaryt
labai norėčiau pamatyti nertą skarą jūsų ar pražiopsojau?
Laba diena,
aš skaras mezgu mezginių tarpuose, kai nesugalvoju ką, o rankos nori iššūkio.
Atėjau pas jus, pamačiau kažkieno įdėtą skarą, ir numezgiau. Ne be redagavimo, aišku
Gražumas, ir raudona ji nuostabi
MANOJI
Orchidėjų vagies pėdsakai sniege
56 cm per stuburą, 56 g. plonas siūlas ( lama 80, poliamidas 20, AMBRA). Receptas keistas, originali skara THE ORCHID THIEF.
Keičiau - perėjime į lapus ne lygias akis dėjau, o išlaikiau rombukus {deriny su naujais gimstančiais lapais}, pabaigime - paskutines tris eiles stipriai redagavau link žiedlapių ir kvapo purumo, pridėjau vieną papildomą eilę.
aš skaras mezgu mezginių tarpuose, kai nesugalvoju ką, o rankos nori iššūkio.
Atėjau pas jus, pamačiau kažkieno įdėtą skarą, ir numezgiau. Ne be redagavimo, aišku
QUOTE(Sissta @ 2012 01 18, 13:17)
linaule, super skara
Dar viena "Orhideju vagis" tik jau negarbanota pagal originalu aprasyma. Megzta is labai plonu siuliuku ir nepavyko isgauti siulo raudono blizgesio
Dar viena "Orhideju vagis" tik jau negarbanota pagal originalu aprasyma. Megzta is labai plonu siuliuku ir nepavyko isgauti siulo raudono blizgesio
Gražumas, ir raudona ji nuostabi
MANOJI
Orchidėjų vagies pėdsakai sniege
56 cm per stuburą, 56 g. plonas siūlas ( lama 80, poliamidas 20, AMBRA). Receptas keistas, originali skara THE ORCHID THIEF.
Keičiau - perėjime į lapus ne lygias akis dėjau, o išlaikiau rombukus {deriny su naujais gimstančiais lapais}, pabaigime - paskutines tris eiles stipriai redagavau link žiedlapių ir kvapo purumo, pridėjau vieną papildomą eilę.