linaule, labai grazuuu.. gulinti man nelabai ji isvaizdi, bet ant peciu turetu labai graziai atsigulti itariu
Nu ir groziu idejot
Sveikos,
kuri dar skara gaunasi panašaus dydžio kaip aeolian iš 4 yuku?
kuri dar skara gaunasi panašaus dydžio kaip aeolian iš 4 yuku?
NoriuGyventi, tokiais atvejais tiek ir belieka tik pasiguosti As isvis klaida pamaciau tik kai tampyt pradejau.. tokia skara sugadinau.. gavosi ji man visa garbanota per uzbaigima:(((
MAMICY, jos dar nemezgiau, tad nezinau kokia cia galetu but
Sian pradesiu ananasine.. CIa sitaip reik akis surinkti jai?
MAMICY, jos dar nemezgiau, tad nezinau kokia cia galetu but
Sian pradesiu ananasine.. CIa sitaip reik akis surinkti jai?
QUOTE(MAMICY @ 2012 01 10, 09:17)
Asmeniškai man - tai labai didelė Haruni gavosi mezgiau iš kodmocherio - 4,5 nr virbalais. Taip pat panaši ir Gentiana išėjo
QUOTE(Sissta @ 2012 01 11, 08:56)
Amžių baigiu nugyvent, o nežinojau, kad ir šitaip galima O aš paprastai uždėjau su kitos spalvos siūlu,paskui jau pagrindiniu siūlu numezgiau visą kiauraraštinę dalį, paskui bandžiau tą uždėtą siūlą ardyti , karpiau beveik kas antrą akį, kad galėčiau gerai surinkti akis-tas procesas man atsiėjo gal kokias 4 valandas
O čia, pagal filmuką, tai to siūlo gal nereikia iš karto ardyt, o tik prieš pradedant tą B dalį Tada ir iš karto akys susirinktų Nebandžiau dar, bet labai būtų įdomu pabandyti pavyzduką
Linaule, su tom skarom tiesiog gundai Man jų tikrai tiek nereikia, bet parodai vieną už kitą gražesnes, o aš vėl užsinoriu nusimegzt Siūlus jau Ekaterinai nusipirkau, dar Avantiūros noriu , o dar daug planų ir be skarų turiu
bangelee, as tai nzn ar taip tinkamai, tik klausiu ar taip ar ne taip, nes niekad dar neteko sito dalyko daryt:))
O del skaru kiekio.. tai teks sandeliot arba apmezginet aplinka, nes ikyriai is galvos jos neislenda
O del skaru kiekio.. tai teks sandeliot arba apmezginet aplinka, nes ikyriai is galvos jos neislenda
o jei taip iš storo siūlo ir kelias sujungus ant lovos užtiesalą padaryt
QUOTE(ilgakojuke @ 2012 01 12, 00:26)
Jau šita kookia man gražuolė Nežinau kuom, matyt suskydau Bet jaučiu aleliuja mezgimams, nuo pirmadienio varau į mokymus ir pradedu dirbti Kad darbas atsirado tai gerai, bet kada aš megsiu, a
po darbo megzt galesi:) iki paryciu