Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 8

linaule, labai grazuuu.. gulinti man nelabai ji isvaizdi, bet ant peciu turetu labai graziai atsigulti itariu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 09 sausio 2012 - 07:44
Nu ir groziu idejot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na o aš vakar pradėjau megzti skarą, "numezgiau" biggrin.gif iki rašto lygiom akim, galvoju įsijungsiu kompą raštą jau megsiu. nu ir ką-blogai numezgiau. nes vidurinę akį reikėjo vieną megzt, o aš iš tos vienos po trys raitydavau/..... ryte išardžiau. iš naujo teks
na ir pasiguodžiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NoriuGyventi: 09 sausio 2012 - 15:01
user posted image
smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
kuri dar skara gaunasi panašaus dydžio kaip aeolian iš 4 yuku?
Atsakyti
NoriuGyventi, tokiais atvejais tiek ir belieka tik pasiguosti verysad.gif As isvis klaida pamaciau tik kai tampyt pradejau.. tokia skara sugadinau.. gavosi ji man visa garbanota per uzbaigima:(((
MAMICY, jos dar nemezgiau, tad nezinau kokia cia galetu but

Sian pradesiu ananasine.. CIa sitaip reik akis surinkti jai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 11 sausio 2012 - 08:58
QUOTE(MAMICY @ 2012 01 10, 09:17)
Sveikos,
kuri dar skara gaunasi panašaus dydžio kaip aeolian iš 4 yuku?

Asmeniškai man - tai labai didelė Haruni gavosi mirksiukas.gif mezgiau iš kodmocherio - 4,5 nr virbalais. Taip pat panaši ir Gentiana išėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2012 01 11, 08:56)

Sian pradesiu ananasine.. CIa sitaip reik akis surinkti jai?

blink.gif blink.gif blink.gif Amžių baigiu nugyvent, o nežinojau, kad ir šitaip galima doh.gif g.gif O aš paprastai uždėjau su kitos spalvos siūlu,paskui jau pagrindiniu siūlu numezgiau visą kiauraraštinę dalį, paskui bandžiau tą uždėtą siūlą ardyti doh.gif , karpiau beveik kas antrą akį, kad galėčiau gerai surinkti akis-tas procesas man atsiėjo gal kokias 4 valandas doh.gif
O čia, pagal filmuką, tai to siūlo gal nereikia iš karto ardyt, o tik prieš pradedant tą B dalį g.gif Tada ir iš karto akys susirinktų g.gif Nebandžiau dar, bet labai būtų įdomu pabandyti pavyzduką ax.gif
Linaule, su tom skarom tiesiog gundai mirksiukas.gif Man jų tikrai tiek nereikia, bet parodai vieną už kitą gražesnes, o aš vėl užsinoriu nusimegzt blush2.gif Siūlus jau Ekaterinai nusipirkau, dar Avantiūros noriu ax.gif , o dar daug planų ir be skarų turiu doh.gif
Atsakyti
bangelee, as tai nzn ar taip tinkamai, tik klausiu ar taip ar ne taip, nes niekad dar neteko sito dalyko daryt:))
O del skaru kiekio.. tai teks sandeliot arba apmezginet aplinka, nes ikyriai is galvos jos neislenda biggrin.gif
Atsakyti
o jei taip iš storo siūlo ir kelias sujungus ant lovos užtiesalą padaryt ax.gif bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2012 01 12, 00:26)

size=7]Dot's Lace Shawlette[/size]
APRAŠYMAS
user posted image

Jau šita kookia man gražuolė wub.gif Nežinau kuom, matyt suskydau blush2.gif Bet jaučiu aleliuja mezgimams, nuo pirmadienio varau į mokymus ir pradedu dirbti cool.gif Kad darbas atsirado tai gerai, bet kada aš megsiu, a g.gif doh.gif
Atsakyti
po darbo megzt galesi:) iki paryciu smile.gif
Atsakyti