Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

QUOTE(Garbanele @ 2006 05 26, 22:23)
Mano dziaugsmelis labiausiai ugtelejo nuo 5,5 men iki dabar, t.y. beveik 6 men.  nestuke.gif Per pora savaiciu! Ir manau, kad dabar taip augs iki pat gimdymo galo! Turesiu dideli vyruka! Man irgi geguzes 31 pas daktare, paziuresiu kiek svorio priaugau! Labai jau laikiau svori vietoje, bet ar nebus vel pora kg...

Kiap keista man dabar tik 13sav. 4u.gif ir pas mane pilvukas matosi ypac kai bunu su kokia maike aptempta. bigsmile.gif .bet svoris mano dabar tik pradejo po biski judeti.iki nestumo sveriau 48-49kg dabar jau 52kg. thumbup.gif
Atsakyti
man tai dabar 18 sav., bet beveik nieko nesimato, nebent kai gerai pavalgau butu galima itarti wink.gif o svoris pries nestuma buvo 56 kg., dabar 52 kg, per menesi priaugu 600-800 g.
Atsakyti
Mano pilvelis pasirode apie 24-25 savaitele rolleyes.gif
Atsakyti
Laukiuosi pirmojo, pilvukas pradėjo matytis kažkur 17 sav., bet pats sparčiausias augimas buvo nuo 25 iki 34 sav..
Dabar jau neužilgo tas laikas, svorio nepriaugu, o pilvukas dar truputį paugo, po nusileidimo man kaip tik lyg buvo sumažėjęs g.gif .
Kai pas gyd. buvau 28 sav., jautada sakė atrodai gražiai lotuliukas.gif ,kaip prieš patį gimdymą.Maniau, kad mano pūzas jau labai didelis.Bet kai neseniai iš GN grįžau, ten pamačiau dvigubai didesnių.
Aš pati tai gal kokiais 4 kg pastorėjau, o visas kitas t.y.5 kg mano pilvukas su gyventoju
lotuliukas.gif . Per visą nestuke.gif priaugau 9 kg. Jokių strijų tfu tfu tfu dar nėra.
Atsakyti
Gal as cia ne i tema paklausiu smile.gif Kai mano pilvukui buvo 31 sav. (dabar jau 33 sav. su puse), man gydytoja ligonineje dare echoskopija. Kai jos paklausiau, kiek mano lialius gali sverti, ji pasake, kad mazdaug 1- 1,2 kg. Tuo metu nepagalvojau paklausti, ar ne per mazai. Paskui, grizusi namo ir paskaiciusi, kiek tokiu laiku vaikas turi sverti, susidariau nuomone, kad lyg ir per mazai g.gif O kaip jusu nestuke.gif , leliai, svere (-ia) tokiu laikotarpiu? Pasidalinkite patirtimi
Atsakyti
Iki penkto menesio buvau plokscia kaip lenta. O tada pradejau pilneti zaibiskai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2004 08 26, 10:06)
Na man dar tik 10 savaičių, bet jau iškart truputį pasijautė, jau pilvelis vos vos matosi, bet už tai turėjau tokį liemenį, o jo nebeliko,  ohmy.gif  tai jei taip augs svoris, tai turbūt teks tik lovoje gulėti, nes nepaeisiu,  wub.gif o sakykit ar normalu, kad man priaugo kokie 3 kg, nes valgyt tai noriu siaubingai o kaip tai sustabdyti, juk dietos nesilaikysi. g.gif

Na nebutinai dietos gi laikyti , dar yra sveika mityba.
Sausainiai ir saladainiai leliukui nieko neduoda.
Ispradziu svoris krito, paskui kuri laika laikesi , tai jauciau kad pati kustu,
bet po velyku atleidau vadeles ir pavariau po 3-4 kg i menesi, dabar aisku
devintam menesi jau visai dzin, gi reikia ir pilvotai paveikcioti smile.gif

Atsakyti
pas mane jis taip auga palaipsniui net kartais atrodo kad jis visai nepaaugo ax.gif bet kai pamatuoju tada jau matau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrutee: 06 birželio 2006 - 02:18
As pati su pradejau atrodyti nescia jau pirmom nestumo savaitem,nes labai greit svoris pradejo augti.5 metus su juo kovojau,kad neaugtu ,ir labai gerai sekes.Po kai numeciau 30 kg.iki nestumo laikiau 62-68 kilus.Kai pastojau paniskai bijojau sportuot,o ir ledu kaip norejau!!!!!!!!!! Razultatas slykstus.Nuo kokios 18-19 sav.pradejo aplinkiniai suprast ,kad laukiuosi,dabar 26 savaites- puzas 106.Man atrodo daugoka.
Atsakyti
pastebejau kad paskutini men jis ugtelejo ant akiu... nestuke.gif
Atsakyti
Pas mane dabar labai staigiai pradejo augti,net maniskis sako kokia as storulka pasidariau biggrin.gif
Bet ne tik pilvas,bet ir nagai bei plaukai siuom savaitem staigiai paaugo. g.gif
Atsakyti
Man tai augo nuo 3mėn. bet pat bumas tai nuo 7mėn. o dabar esam jau 39sav.tai esame kaip arbūza prarija lotuliukas.gif
Atsakyti