QUOTE(Mikasiene @ 2006 05 25, 14:05)
man tai nuo 15 sav. pradėjo matyris pilvas bambyzavas
bet dabar tai nenormaliai didelis, o dar tik 23 sav. tai kas bus vėliau
Gydytoja sako, kad viskas čia gerai, nes aš pati esu aukšta ir stambių kaulų ir viskas proporcinga...Bet man tai jau panika ima. Priaugau 16 kg., o juk visas didysis augimas dar preiš akis. tai turbūt prieš galą bus kaip mano pusseserei. Ji visada tokia smulki smulki buvo, o per nėštumą priaugo 25 kg, tai gale nėštumo sunkiai bevaikščiodavo
Bijau, kad ir manes tas pats laukia, visa bėda, kad vyras greitai ims už mane mažiau svertyi ir naktį galiu prispausti
Kaip manote, ar verta kažkokios dietos pradėti laikytis. jau ir taip daug ko sau neleidžiu...
Jei iki nestumo neturejai virssvorio, tai as manau, kad tie tavo priaugti kg. nera baisu (bet cia tik mano nuomone). Siaip dauguma gydytoju sakytu, kad priaugai daug, nes kaip supratau, dar nemazai savaiciu liko. Asmeniskai as 31 sav. jau turejau 13 kg. anstvorio, ir del to gavau velniu is gydytojos (atseit savo svorio limita jau isnaudojau, iki gimdymo dar liko laiko, o juk vaikas dar augs, svorio dar priaugsiu
). Mintyse protestuodama, kad mane vercia laikytis priverstines dietos nestumo metu ta pacia diena skaniai sukramsnojau sokoladuka, kad nuraminti ir paguosti save:bigsmile: Na, ka daryti, kad norisi pasmaguriauti
O smulkioms
tai ir priklauso priaugti daugiau kg. Mano vyro sesuo, kuri yra labai labai labai liesa, per nestuma irgi priaugo virs 25 kg, bet pagimdzius svori gana greit numete ir dabar vel galetu buti gyvu pavyzdziu apie zmogaus kaulu sandara anatomijos pamokoje
O dietu laikytis nestumo metu negalima - gal tik labiau riboti ka valgai, vengti riebaus, saldaus, sotaus maisto. Bent jau as taip stengiuosi kontroliuoti savo svori, kad vel gydytoja nesibartu