Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

QUOTE(gabijota@- @ 2006 03 18, 18:12)
mes jau 3 menesiuku, bet as niekaip nesuprantu ar man jau matosi, ar cia tik pilvas nuo maisto issiputes g.gif pati  esu ne is plonuju, bet ir nelabai stora 67, 800 kg  thumbup.gif

Taigi visai normalu,kad matosi jau.Man irgi tokiu metu jau matėsi,kelnės nesusisegė,bet o storais storais megztiniais ir rankom prisidengus dar nuo kai kurių žmonių pavyko tai nuslėpt tuo laikotarpiu.
Atsakyti
Man be savaites 4 men. ir labai graziai jau matosi mano pilvelis...noriu jo dar didesnio ax.gif
Atsakyti
Aš skaičiau, kad labiausiai pilvukas ūgteli 6-8 mėn. nestuke.gif Beje, šis periodas yla pavojingiausias ir dėl strijų atsiradimo verysad.gif Iš savo patirties galiu pasakyti, kad būtent šiais mėnesiais labiausiai šoktelėjo svoris ax.gif , o pagal apimtis kažkokių didelių šuolių nebuvo (bent jau man taip atrodo)
Atsakyti
Man jau 18 savaiciu ir pilvukas jau siek tiek matosi. Nors tepriaugus dar tik 2 kg. Is pradziu buvo jis gerokai papustas. Bet per pastarasias savaites jauciu, kad jis dideja. Tik kazkodel jau menesi svoris nekinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemfira @ 2004 08 26, 12:46)
Nu pavarei laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif nori but nescia ir nestoret???? Labai pergyveni kaip atrodysi??? Juokinga.  nestuke.gif moterys daug grazesnes  nei perkudusius manekenes

QUOTE(Zemfira @ 2004 08 30, 14:12)
ir kuo gi jus cia abi giriates!!!!!! Nenormalu kai svoris krenta o ne auga. Kenkiat juk ne sau, o savo negimusiam  2.gif 7 kilai kur tai matyta????????????????

Nu tavo ir kategoriškumas!!!! Nemanai, kad tu ne visažinė, ir galėtum biški ramiau savo nuomonę reikšti g.gif
Atsakyti
man tai nuo 15 sav. pradėjo matyris pilvas bambyzavas 4u.gif
bet dabar tai nenormaliai didelis, o dar tik 23 sav. tai kas bus vėliau blink.gif Gydytoja sako, kad viskas čia gerai, nes aš pati esu aukšta ir stambių kaulų ir viskas proporcinga...Bet man tai jau panika ima. Priaugau 16 kg., o juk visas didysis augimas dar preiš akis. tai turbūt prieš galą bus kaip mano pusseserei. Ji visada tokia smulki smulki buvo, o per nėštumą priaugo 25 kg, tai gale nėštumo sunkiai bevaikščiodavo blink.gif
Bijau, kad ir manes tas pats laukia, visa bėda, kad vyras greitai ims už mane mažiau svertyi ir naktį galiu prispausti tongue.gif biggrin.gif
Kaip manote, ar verta kažkokios dietos pradėti laikytis. jau ir taip daug ko sau neleidžiu...
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2006 05 25, 14:05)
man tai nuo 15 sav. pradėjo matyris pilvas bambyzavas  4u.gif
bet dabar tai nenormaliai didelis, o dar tik 23 sav. tai kas bus vėliau  blink.gif  Gydytoja sako, kad viskas čia gerai, nes aš pati esu aukšta ir stambių kaulų ir viskas proporcinga...Bet man tai jau panika ima. Priaugau 16 kg., o juk visas didysis augimas dar preiš akis. tai turbūt prieš galą bus kaip mano pusseserei. Ji visada tokia smulki smulki buvo, o per nėštumą priaugo 25 kg, tai gale nėštumo sunkiai bevaikščiodavo  blink.gif
Bijau, kad ir manes tas pats laukia, visa bėda, kad vyras greitai ims už mane mažiau svertyi ir naktį galiu prispausti  tongue.gif    biggrin.gif
Kaip manote, ar verta kažkokios dietos pradėti laikytis. jau ir taip daug ko sau neleidžiu...

Jei iki nestumo neturejai virssvorio, tai as manau, kad tie tavo priaugti kg. nera baisu (bet cia tik mano nuomone). Siaip dauguma gydytoju sakytu, kad priaugai daug, nes kaip supratau, dar nemazai savaiciu liko. Asmeniskai as 31 sav. jau turejau 13 kg. anstvorio, ir del to gavau velniu is gydytojos (atseit savo svorio limita jau isnaudojau, iki gimdymo dar liko laiko, o juk vaikas dar augs, svorio dar priaugsiu verysad.gif ). Mintyse protestuodama, kad mane vercia laikytis priverstines dietos nestumo metu ta pacia diena skaniai sukramsnojau sokoladuka, kad nuraminti ir paguosti save:bigsmile: Na, ka daryti, kad norisi pasmaguriauti biggrin.gif O smulkioms nestuke.gif tai ir priklauso priaugti daugiau kg. Mano vyro sesuo, kuri yra labai labai labai liesa, per nestuma irgi priaugo virs 25 kg, bet pagimdzius svori gana greit numete ir dabar vel galetu buti gyvu pavyzdziu apie zmogaus kaulu sandara anatomijos pamokoje biggrin.gif
O dietu laikytis nestumo metu negalima - gal tik labiau riboti ka valgai, vengti riebaus, saldaus, sotaus maisto. Bent jau as taip stengiuosi kontroliuoti savo svori, kad vel gydytoja nesibartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kevina @ 2006 05 24, 23:37)
Man jau 18 savaiciu ir pilvukas jau siek tiek matosi. Nors tepriaugus dar tik 2 kg. Is pradziu buvo jis gerokai papustas. Bet per pastarasias savaites jauciu, kad jis dideja. Tik kazkodel jau menesi svoris nekinta  g.gif

Man 23 sav, mano svoris iki kokios 16 savaites isvis nesikeite, svyravo + - 1kg, po to po truputi priaugt pradejo bigsmile.gif tai dabar sveriu apie 62 kg,o pries nestuma sveriau apie 56kg. svarstykles rodo, kad 6 kg priaugau, bet tikrai to nejauciu,auga tik pilvukas ax.gif Geguzes 31 d. eisiu pas gydytoja, tai ziuresim, ka rodo jos svarstykles g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano dziaugsmelis labiausiai ugtelejo nuo 5,5 men iki dabar, t.y. beveik 6 men. nestuke.gif Per pora savaiciu! Ir manau, kad dabar taip augs iki pat gimdymo galo! Turesiu dideli vyruka! Man irgi geguzes 31 pas daktare, paziuresiu kiek svorio priaugau! Labai jau laikiau svori vietoje, bet ar nebus vel pora kg...
Atsakyti
iki 20 sav. labai pergyvenau, nes pilvo kaip ir nesimate, bet 20-21 sav. pradejo matytis, del to labai dziaugiuosi.
priaugau nuo 48 iki 51,5kg. nesu mazo svorio maniake, nes manau, kad svarbiausia isnesioti sveika beibi, bet daug priaugti irgi nenoriu. ir striju paniskai bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2006 05 26, 22:23)
Mano dziaugsmelis labiausiai ugtelejo nuo 5,5 men iki dabar, t.y. beveik 6 men.  nestuke.gif Per pora savaiciu! Ir manau, kad dabar taip augs iki pat gimdymo galo! Turesiu dideli vyruka! Man irgi geguzes 31 pas daktare, paziuresiu kiek svorio priaugau! Labai jau laikiau svori vietoje, bet ar nebus vel pora kg...

Garbanele, po apsilankymo pas daktare pasisakyk, kokio svorio esat? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kastone @ 2006 05 26, 22:31)
iki 20 sav. labai pergyvenau, nes pilvo kaip ir nesimate, bet 20-21 sav. pradejo matytis, del to labai dziaugiuosi.
priaugau nuo 48 iki 51,5kg. nesu mazo svorio maniake, nes manau, kad svarbiausia isnesioti sveika beibi, bet daug priaugti irgi nenoriu. ir striju paniskai bijau unsure.gif

Strijos, jei jom lemta atsiras, atsiras. Aisku, ju padauges, jei staigiai priaugt svorio, bet cia kaip bus, taip bus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Strijos, jei jom lemta atsiras, atsiras. Aisku, ju padauges, jei staigiai priaugt svorio, bet cia kaip bus, taip bus

aisku, bus kaip bus, bet gariau, kad svoris augtu pamazu. as del to siek tiek kontroliuoju maista. juk nepasiteisinimas valgyti viska is eiles vien todel, kad bet kuriuo atveju svoris dides... 4u.gif
ir vis kremais tepuosi, kad oda taip nesitemptu.
Atsakyti