Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

QUOTE(Rasandra @ 2005 12 09, 11:37)
Mano ugis tik 160, kiek save pamenu visada buvau minksta ir apvali. Dabar mums 8 savaite, as pridejau jau pora kg. Svoris fantastinis 87  verysad.gif  Nezinau ko griebtis ir labai bijau, kad sversiu 100.

tai gerai ar blogai? mirksiukas.gif aš irgi nekudutė, ir priaugau visai nedaug - kas mėnesį po kilogramą smile.gif

QUOTE(Nereali @ 2005 12 11, 18:26)
nes pas mane kai gulint tai atrodo kad viena pilvo puse labiau uzkilusi uz kita (na vaizdas panasus kaip atsimenat buvo piesiama "gyvate prarijusi drambli-arba skrybele")

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man irgi dešinė pusė labiau iškilusi smile.gif tikrai labai juokingai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Pilvukas vos vos matosi, matau tik aš, o dešinė pusė ištikrųjų labiau pakilusi smile.gif .
Man jau 13 sav., o svorio priaugau vos 1 kg, aš esu labai kūda, tai manau, kad ir vėliau baisiai neišstorėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Man dabar baigiasi 18-ta savaitė, bet niekas mano pilvuko dar tikrai nepastebi, galiu dar nuo visų šitą džiaugsmelį slėpt ax.gif
Tik pati tai jau jaučiu, kad per liemenį apvalėju. Kelnių jau neužsisegu, vaikštau su prasegta sagute doh.gif Tik gerai, kad mano kelnes gudriai pasiūtos, tą neužsegtą sagutę galiu paslėpti rolleyes.gif
Atsakyti
Paskutinį mėnesį jis tiesiog užaugo iki begalybės lotuliukas.gif
Atsakyti
mMano pilvukas išsipūtė labai anksti. O dabar sustojo pūtesis ax.gif man ,5 men
Atsakyti
2-3 nėštumo mėnesyje staipydavausi prieš veidrodį ir džiaugdavausi man vienai matomu pilvuku. Iki trečiojo trimestro didėjom labai po trupučiuką ir labai gražiai. Na, o 30 savaitėlės augame ne dienomis, o valandomis... nestuke.gif
Atsakyti
As nuo 28sav.pradejau pustis kaip balionas... ax.gif
Atsakyti
Pas mane tai pilvelis jau penkiolikos šešiolikos savaičių buvo aiškiai matomas kad nestuke.gif Jau nuslėpti nėjo.Tai nuo tada kai pradėjo augt,tai taip ir nenustoja ligi šiol.Mano vyras tai kasdien stebisi,kad ne dienom,o valandom babūzikas auga biggrin.gif
Atsakyti
Man labiausiai ugtelejo 6 menesi. Ir kaip pradejo svoris augti doh.gif Gerai butu kad jis ir kristu taip pat sekmingai, bet deja...
Atsakyti
Kiek prisimenu,tai nuo ketvirto su antru pustis pradejau nestuke.gif ax.gif ,dabar trecias pilvely,tai ojojoj koks bambuzelis ,nors tik 18 savaiciu,bet jau kas nezinojo pastebi biggrin.gif .Siaip smulki esu ir niekad jokio pilvo neturejau,gal todel taip ir krenta taip i akis liezuvis.gif
Atsakyti
mes jau 3 menesiuku, bet as niekaip nesuprantu ar man jau matosi, ar cia tik pilvas nuo maisto issiputes g.gif pati esu ne is plonuju, bet ir nelabai stora 67, 800 kg thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi dar tik 3 su biskiu menesiuku, bet pilvelis jau matosi ax.gif
Atsakyti