Drabuziai spausti pradejo labai anksti - vos ne nuo 6 sav. (bet cia gal naturaliai laisvesniu norejosi) ir meskiskumo jausmas anksti atsirado - gal nuo kokios 8...
o 10 savaitej mane visi isryskino, tiek draugai - "tau jau sampano nebegalima", tiek seneliai - "vaikeli tu kazkaip sustorejusi, kiba nescia?", tiek sesiolikinis pusbroliukas - "tu negalvok, kad as durnas ir nieko nesuprantu"...
dabar 24-a savaite, o liemens apimtis jau 90 cm...
mano vienai draugei tai nestumas matesi jau koki antra menesi, bet tai turbut todel, kad ji nuo antro menesio pradejo nesioti drabuzius, nes baisiai jau norejo, kad matytusi, o ir siaip per nestuma priaugo beveik 30 kg, nes labai apetitu nesiskunde tiesiog turbut visiem skirtingai
QUOTE(Zvejo_dukra @ 2005 08 30, 17:16)
o 10 savaitej mane visi isryskino, tiek draugai - "tau jau sampano nebegalima", tiek seneliai - "vaikeli tu kazkaip sustorejusi, kiba nescia?", tiek sesiolikinis pusbroliukas - "tu negalvok, kad as durnas ir nieko nesuprantu"...
buvau vakar pas gydytoja, ji sakė, kad priaugti 1 kg per mėnesį yra visiškai normalu, o aš bijojau, kad permažai
Rytoj mums bus jau 25 sav., ojau pilvūzas kad iššokęs! visi klausia, kada į dekretą Turim jau +9kg. Ar ne per daug?
mums 25 savaitelės, o turime jau 10 kilogramu. pilvukas visai nedidelis, nes pati gerai storeju, atrodo, kad ir vanduo į kūną eina, nors išgerusi stikline mineralinio iškart begu i tulika. 23 savaitėlių pilvuko apimtis siekė 92cm. pradejaus torėti tik nuo ketvirto menesiukio.iškart po 4 kilus į menesį
O man jau 12 savaite eina ir pilvukas kazkaip labai matosi- net nezinau, ar cia labai gerai, ar dar nenoreciau buti storiuliuke juk dar daug savaiteliu galesiu tokia prisibuti:) taigi mano pilvukas jau kazkur 85 cm ir jeigu ir toliau tokiais tempais augs, tai patapsiu tikru burbulu
Sveikutes man per pirmaa pilvukas tik sestam men pasirode, o dabar man 8 sav, o jauciu kad tinstu ir puciuosi, nes savo kelnyciu nebeuzsegu
sveikutes mum 15 savaitliu ir nic nieko nepriaugau . pries pastojant svoris buvo 63 dabar 61.7kg. pilvuka matau tik as ir tie kurie zino kad laukiuosiu - kiti nieko nei neitaria (nestumas pirmas) tikiuosi kad man bus taip kaip mano mamai su manim per visa nestuma +8kg
QUOTE(Indrulis @ 2005 11 16, 14:25)
O man jau 12 savaite eina ir pilvukas kazkaip labai matosi- net nezinau, ar cia labai gerai, ar dar nenoreciau buti storiuliuke juk dar daug savaiteliu galesiu tokia prisibuti:) taigi mano pilvukas jau kazkur 85 cm ir jeigu ir toliau tokiais tempais augs, tai patapsiu tikru burbulu
Mums jau bus tuoj 33 savaitėlė o pilvuko apimtis tik 100cm., pilvelis pradejo matytis tik nuo kokios 15 svaitės.
Labas visoms,
Labai noreciau, kad parasytu kaip sekasi pilvukus auginti toms, kurios iki nestumo jau turejo pilvelius.
Mano ugis tik 160, kiek save pamenu visada buvau minksta ir apvali. Dabar mums 8 savaite, as pridejau jau pora kg. Svoris fantastinis 87 Nezinau ko griebtis ir labai bijau, kad sversiu 100.
Papasakokit, kaip jums sekesi su svoriu per nestuma ir po jo.
Labai noreciau, kad parasytu kaip sekasi pilvukus auginti toms, kurios iki nestumo jau turejo pilvelius.
Mano ugis tik 160, kiek save pamenu visada buvau minksta ir apvali. Dabar mums 8 savaite, as pridejau jau pora kg. Svoris fantastinis 87 Nezinau ko griebtis ir labai bijau, kad sversiu 100.
Papasakokit, kaip jums sekesi su svoriu per nestuma ir po jo.
O man pilvukas na taip graziai suapvalejo kazkur 12 savaitej, dabar beveik 15 o toks jausmas kad nieko nesimato. Kai uzdedi delna ant pilvuko lyg ir jauciasi toks greifruktas viduje, bet kas nezino ne itarti negali.
Tiesa o kokios jusu pilvuku FORMOS buvo?
nes pas mane kai gulint tai atrodo kad viena pilvo puse labiau uzkilusi uz kita (na vaizdas panasus kaip atsimenat buvo piesiama "gyvate prarijusi drambli-arba skrybele") Nezinau ar tai NORMALU? man kazkaip atrode, kad pilvukas turi buti taisyklingai apvalus
Tiesa o kokios jusu pilvuku FORMOS buvo?
nes pas mane kai gulint tai atrodo kad viena pilvo puse labiau uzkilusi uz kita (na vaizdas panasus kaip atsimenat buvo piesiama "gyvate prarijusi drambli-arba skrybele") Nezinau ar tai NORMALU? man kazkaip atrode, kad pilvukas turi buti taisyklingai apvalus