Mano pilvūziukas išlenda labiau vakare, o matosi tada, kai aptempta ką apsivelku. Darbe dar , kas nežino, tai ir neįtaria, manau. Mums 16 sav.
Pries pirma nestuma buvau plonyte, bet vistiek pilvo nesimate iki kokios 17 sav. Sefas suzinojo kad nescia likus 2 men.iki nestumo atostogu (pasakiau, kad ieskotu naujos buhalteres, tai nesuprato kodel), sugebejau paslept Dabar esu nescia 7 savaite, tai pilvukas toks kaip per pirma nestuma bunant 3 men......hmm..vyras sako, gal ten ju ne vienas.. Nors svorio priaugau tik 1 kg.
QUOTE(Ritulyte @ 2005 06 19, 02:07)
Oi panos, panešiotumėt jūs trečią nėštuma dvynius...
Kol dar galėjau - vilkausi plačias bliuzes, kelnes, etc. Bet dabar jau priversta lįsti į "būsimos mamytės uniformą" - super platų sarafaną. Nebegaliu kitaip - vaikai gatvėj akių nenuleidžia. Nenuleidžia ir dabar, bet vis jau... Kai dėl pilvuko augimo - prasidėjo kažkur nuo 16 savaitės, ir po to plėtėsi be sustojimo, deja. Dabar - neaprėpiamas, tik angliškas bandažas gelbsti. Ir senas, mūsų mamų patikrintas sarafanas...
Kol dar galėjau - vilkausi plačias bliuzes, kelnes, etc. Bet dabar jau priversta lįsti į "būsimos mamytės uniformą" - super platų sarafaną. Nebegaliu kitaip - vaikai gatvėj akių nenuleidžia. Nenuleidžia ir dabar, bet vis jau... Kai dėl pilvuko augimo - prasidėjo kažkur nuo 16 savaitės, ir po to plėtėsi be sustojimo, deja. Dabar - neaprėpiamas, tik angliškas bandažas gelbsti. Ir senas, mūsų mamų patikrintas sarafanas...
matau tau labai pasiseke turesi dwynukus bet del pilwuko tai uzuojauta toki pilwuka turbut sunku nesioti kai po sirdele auga du mazi padareliai
o siaip sweikinimai
Man labai pradejo augti kazkur nuo 18 sav.Tada jau augo ne dienom o valandom
Sveikos!
Na man jau 20 savaitelė eina ir manau, kad pilvukas auga taip gražiai, kaip ir tikiuosi...
Priaugau vos kilogramą, o apimtys nuo 66 iki 81 šoktelėjo. Tevelis baisiai džiaugiasi, kad jau gali matyt savo darbo "rezultatus"
Viskas kaip sviestu patepta. Labai tikimės, kad taip ir toliau...
Na man jau 20 savaitelė eina ir manau, kad pilvukas auga taip gražiai, kaip ir tikiuosi...
Priaugau vos kilogramą, o apimtys nuo 66 iki 81 šoktelėjo. Tevelis baisiai džiaugiasi, kad jau gali matyt savo darbo "rezultatus"
Viskas kaip sviestu patepta. Labai tikimės, kad taip ir toliau...
o man toks vaizdas, kad jį iškart išputė o dabar nedidėja...
Mums 33 savaites , ir per paskutines tris savaites pilvas auga tiesog dienom ...Iki dvidesimtkelintos savaites pilvas augo i prieki, o dabar jau visas menuo auga i sonus - net sunku judeti...
Sunku isivaizduoti, kad dar gali augti , bet matyt nestumo metu vyksta daug "neimanomu" dalyku
Sunku isivaizduoti, kad dar gali augti , bet matyt nestumo metu vyksta daug "neimanomu" dalyku
Mano pilvukas auga, o svoris beveik nepasikeite
Iki 4,5 menesio buvau numetusi, o po to per atostogas atstaciau "priesnestumini" svori, dabar man 5,5 ir sveriu 3 kg daugiau nei pries pastojant.
Ar tai normalu?
Iki 4,5 menesio buvau numetusi, o po to per atostogas atstaciau "priesnestumini" svori, dabar man 5,5 ir sveriu 3 kg daugiau nei pries pastojant.
Ar tai normalu?
QUOTE(Jazzmine7 @ 2005 08 26, 16:42)
Ar tai normalu?
Ar tai normalu?
Manau kad normalu Man 30 sav. o svorio prieaugis 3.5kg, nors pradzioje nei pykino nei krito svoris, tiesiog letai auga O pilviuko apimtis jau 83cm, bet dar turiu 10 sav.
QUOTE(Jazzmine7 @ 2005 08 26, 16:42)
Ar tai normalu?
Ar tai normalu?
Manau kad normalu Man 30 sav. o svorio prieaugis 3.5kg, nors pradzioje nei pykino nei krito svoris, tiesiog letai auga O pilviuko apimtis jau 83cm, bet dar turiu 10 sav.