o mano pilvuzas labiausiai padidejo 6-7ta menesi, atrode, kad ne dienom, o valandom puciuosi dabar tempas suletejo ir manau, kad per likusi menesiuka ne kazin kiek ir padides.
na man 18sav dar praktiskai nieko nesimate, o va 20-21-22 jau padidejo kaip reikiant.. Dbr jau ir i dzinsus su pazemintu netelpu
O man labiausiai pilvukas padidejo kokia 34-35 savaite
Na, o man dabar pradejo augti intensyviai, ne dienom bet valandom arbuziukas dideja
Dabar 30 sav.
Dabar 30 sav.
pries nestuma neturejau pilvuko visai. Jis pradejo apvaleti dideti nuo 3men, taciau dabar tik suejus 5men, labai jau issipute. del to nerealiu pilvo skausmu turejau-tipo greit tempesi raumenys pilvo. Jei ir toliau sitaip pusiuosi net neisivaizduoju i ka panasi busiu.
O as esu labai auksta, man tik 23sav o jau 30poundu sugebejau uzsiauginti nezinau kaip bus toliau...
O as esu labai auksta, man tik 23sav o jau 30poundu sugebejau uzsiauginti nezinau kaip bus toliau...
man tai pilvukas puciasi visa nestuma. kazkur nuo 2- 3 menesiuko dabar yra 36 sav bet negaleciau pasakyti kada labiausiai jis soktelejo. matyt kad esu didele (182cm) todel taip ir nejauciu
O as irgi neturejau pilvo visa savo gyvenima (nebent kai gerai persivalgydavau ) o dabar jau pilvukas matosi, pradejo po valiai augti kazku nuo 6 savaites. Svorio nepriaugau, bet garderoba jau teks tuoj keisti, nes jau tuoj netilpsiu i kelnes su pazemintu juosmeniu, jau vos uzsegu. Visada nesiojau 36 dydi, o dabar jau 40 jauciuosi labai smagiai
Oi panos, panešiotumėt jūs trečią nėštuma dvynius...
Kol dar galėjau - vilkausi plačias bliuzes, kelnes, etc. Bet dabar jau priversta lįsti į "būsimos mamytės uniformą" - super platų sarafaną. Nebegaliu kitaip - vaikai gatvėj akių nenuleidžia. Nenuleidžia ir dabar, bet vis jau... Kai dėl pilvuko augimo - prasidėjo kažkur nuo 16 savaitės, ir po to plėtėsi be sustojimo, deja. Dabar - neaprėpiamas, tik angliškas bandažas gelbsti. Ir senas, mūsų mamų patikrintas sarafanas...
Kol dar galėjau - vilkausi plačias bliuzes, kelnes, etc. Bet dabar jau priversta lįsti į "būsimos mamytės uniformą" - super platų sarafaną. Nebegaliu kitaip - vaikai gatvėj akių nenuleidžia. Nenuleidžia ir dabar, bet vis jau... Kai dėl pilvuko augimo - prasidėjo kažkur nuo 16 savaitės, ir po to plėtėsi be sustojimo, deja. Dabar - neaprėpiamas, tik angliškas bandažas gelbsti. Ir senas, mūsų mamų patikrintas sarafanas...
mano nestumas yra 16 sav, bet dar isvis nieko nesimato, net kiti pradejo itarineti ar tikrai as laukiuosi. Turbut mano pilvukas bus visai mazas
QUOTE(sandrii @ 2005 06 30, 09:32)
mano nestumas yra 16 sav, bet dar isvis nieko nesimato, net kiti pradejo itarineti ar tikrai as laukiuosi. Turbut mano pilvukas bus visai mazas
nebus nebus kai man buvo 18-20sav, jau toks pilvas atrodė, liepiau vyrui foktint ir nervinaus, kad niekas jo nemato , dabar kai pasižiūriu tas nuotraukas, tai juokiamės susėdę,kokia smilga buvau, o dabar balionas
pilvas pasidarė kitiems matomas bent kiek tik apie 24sav, vat
o dabar, kai jau 30sav tai pučiuos kaip ant mielių
Man 37 savaitė, pilvas didėja, bet nesakyčiau, kad "valandom". Bijau, kad tik strijų neatsirastų, tfu tfu tfu.