Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

o mano pilvuzas labiausiai padidejo 6-7ta menesi, atrode, kad ne dienom, o valandom puciuosi ax.gif dabar tempas suletejo ir manau, kad per likusi menesiuka ne kazin kiek ir padides.
Atsakyti
na man 18sav dar praktiskai nieko nesimate, o va 20-21-22 jau padidejo kaip reikiant.. Dbr jau ir i dzinsus su pazemintu netelpu tongue.gif
Atsakyti
O man labiausiai pilvukas padidejo kokia 34-35 savaite
Atsakyti
Na, o man dabar pradejo augti intensyviai, ne dienom bet valandom arbuziukas dideja nestuke.gif
Dabar 30 sav.
Atsakyti
pries nestuma neturejau pilvuko visai. Jis pradejo apvaleti dideti nuo 3men, taciau dabar tik suejus 5men, labai jau issipute. del to nerealiu pilvo skausmu turejau-tipo greit tempesi raumenys pilvo. Jei ir toliau sitaip pusiuosi net neisivaizduoju i ka panasi busiu.
O as esu labai auksta, man tik 23sav o jau 30poundu sugebejau uzsiauginti blink.gif nezinau kaip bus toliau... g.gif
Atsakyti
man tai pilvukas puciasi visa nestuma. kazkur nuo 2- 3 menesiuko smile.gif dabar yra 36 sav bet negaleciau pasakyti kada labiausiai jis soktelejo. matyt kad esu didele (182cm) todel taip ir nejauciu ax.gif
Atsakyti
O as irgi neturejau pilvo visa savo gyvenima (nebent kai gerai persivalgydavau smile.gif ) o dabar jau pilvukas matosi, pradejo po valiai augti kazku nuo 6 savaites. Svorio nepriaugau, bet garderoba jau teks tuoj keisti, nes jau tuoj netilpsiu i kelnes su pazemintu juosmeniu, jau vos uzsegu. Visada nesiojau 36 dydi, o dabar jau 40 jauciuosi labai smagiai smile.gif
Atsakyti
Oi panos, panešiotumėt jūs trečią nėštuma dvynius... smile.gif
Kol dar galėjau - vilkausi plačias bliuzes, kelnes, etc. Bet dabar jau priversta lįsti į "būsimos mamytės uniformą" - super platų sarafaną. Nebegaliu kitaip - vaikai gatvėj akių nenuleidžia. Nenuleidžia ir dabar, bet vis jau... smile.gif Kai dėl pilvuko augimo - prasidėjo kažkur nuo 16 savaitės, ir po to plėtėsi be sustojimo, deja. Dabar - neaprėpiamas, tik angliškas bandažas gelbsti. Ir senas, mūsų mamų patikrintas sarafanas... smile.gif
Atsakyti
mano nestumas yra 16 sav, bet dar isvis nieko nesimato, net kiti pradejo itarineti ar tikrai as laukiuosi. Turbut mano pilvukas bus visai mazas
Atsakyti
QUOTE(sandrii @ 2005 06 30, 09:32)
mano nestumas yra 16 sav, bet dar isvis nieko nesimato, net kiti pradejo itarineti ar tikrai as laukiuosi. Turbut mano pilvukas bus visai mazas

nebus nebus biggrin.gif kai man buvo 18-20sav, jau toks pilvas atrodė, liepiau vyrui foktint ir nervinaus, kad niekas jo nemato biggrin.gif , dabar kai pasižiūriu tas nuotraukas, tai juokiamės susėdę,kokia smilga buvau, o dabar balionas biggrin.gif
pilvas pasidarė kitiems matomas bent kiek tik apie 24sav, vat tongue.gif
o dabar, kai jau 30sav tai pučiuos kaip ant mielių doh.gif
Atsakyti
Man 37 savaitė, pilvas didėja, bet nesakyčiau, kad "valandom". Bijau, kad tik strijų neatsirastų, tfu tfu tfu.
Atsakyti
mum beveik 22 sav. - o kas nezino, kad nestuke.gif , tas ne neitaria arba nesako blush2.gif blush2.gif ebt pilvuka pradejau matyt gal pries savaite 4u.gif o ir vyras jau sako, kad pagaliau mano zmona i pilvuza virsta wub.gif blush2.gif
Atsakyti