Man jau 16 sav. o pilvukas kaip tikros oks apvalutis ir ikrai matosi kad nestuke esu Man kazkur pilvukas lysti pradejo jau nuo 10 sav.
na kadangi manes nepykino nei ka tai pilwukas jau pastebejau jau 12 sawaite o db jau beweik 17 sawaiciu bet pilwas tai mano manymu pas mane per didelis
[/IMG]
[/IMG]
hegs, tikrai nedidelis. as toki pat turiu, bet man maziau laiko
QUOTE(hegs @ 2011 01 04, 17:05)
na kadangi manes nepykino nei ka tai pilwukas jau pastebejau jau 12 sawaite o db jau beweik 17 sawaiciu bet pilwas tai mano manymu pas mane per didelis
[/IMG]
[/IMG]
cia ne i tema, bet juokas sueme, o palei lova ka ten turi pasistacius ? kad pepsi tai imatau , o salia degtines buteli
QUOTE(sileste @ 2011 01 04, 15:53)
cia ne i tema, bet juokas sueme, o palei lova ka ten turi pasistacius ? kad pepsi tai imatau , o salia degtines buteli
nea ten sultis , buwo stikliniame buteliuke nes mes ne LT gywenam
Papildyta:
QUOTE(Svajoniuziedas @ 2011 01 04, 14:53)
hegs, tikrai nedidelis. as toki pat turiu, bet man maziau laiko
fuuuu aciu nuraminau o tai pas mano drauge toks pilwas buwo kai jau buwo 20 sawaiciu
labiausiai paaugo nuo 25 iki 30sav labai staigiai is maziuko pilvuko patapo nesciosio dideliu pilvu
Pas mane tokiu laiku panasus buvo, jau galvojau kad i nestumo pabaiga busiu kaip didziulis arbuzas , ir nieko panasaus, jau greit gimdyt, o pilvukas nera jau toks didelis. na bet ir svorio nedaug priaugau. nors vaikutis sveria normaliai, dar net truputi lenkia bendraamzius
o mano visada labai mažas pilvukas buvo, o dabar nedaug liko iki gimdymo ir toks didelis
as tai dziaugiausi kad anksti matytis pradejo , o sesuo erzindavo - sako kam ta pilva isputei, oi kiap pykau
Labiausiai ūgtelėjo 8-am mėn, bet dar 9-as mėn prieš akis, žiūrėsim kiek dar augs