antras nestumas,todel laukiau jau kokiu 12 savaiciu pilvo islindimo,bet deje...iki 19 nesimate nieko,tada jau emiau galvoti,kada ... 20 savaiciu buvo,jau siek tiek iziurejau,na o 22 ir 23 savaite soktelejo gerokai i prieki,net galvojau,kad kazkas negerai, kad taip isdidejo ...labiausiai pajutau viena diena is po nakties buvo 22 svaites,po to ir prasidejo ..Bet ir priaugau tas savaites nemazai...
Man 21 savaitė judesius jaučiu gan stiprius o pilvuko kaip nėra taip nėra
QUOTE(Iveco @ 2010 11 30, 11:48)
Tai tikriausiai pimas nėštumas
Kai laukiausi pirmojo, pilvelio nesimatė iki šeštojo mėnesio. Antrą nėštumą pilvukas išlindo greičiau
QUOTE(Iveco @ 2010 11 30, 12:48)
tai ko gero jau greitai islys ir nesuprasi,kodel taip greitai
mano pilvukas zenkliai pradejo dideti apie 8 men tik. o siaip augo, bet letai ir buvo nedidelis, o dabar tai nemazas jau....o dabar dar tik atostogos prasidejo tai gal dar daugiau paaugs pas kutines savaites....jau sunku darosi judeti ir taip.....
Su pirmu nėštumu pilvelis pradėjo matytis kai buvau kažkur penkių mėnesiu Su šituo dar nieko nesimato,tik pati jaučiu tokį mažyti guzelį,sukietėjimą,dabar man 16 savaitė
Man kai prasidejo 20 savaite, tai jau rimtai pilvas dideti eme, is visu pusiu. Net isgasdino, maniau, kad tik nuo apacios augs, o cia jau aiskiai pakilimas ties skrandziu matosi. Jau nebeiseis apsimesti, kad as tik daug prisivalgiusi
o man 12 sav. ir pilvukas jau apčiuopiamas. Ar gali taip anksti būti matomas? kiek prisiskaičiau tai maždaug nuo 18 sav. visom pradėda augti... matyt per daug valgau
Man 31 savaitė, o pilvukas jau normaliai matytis maždaug nuo 27 savaitės ) dabar tai toks vaizdas, kad valandom didėja, net baisu darosi pagalvojus kas bus toliau ar dar daug jis paaugs per tuos 2 mėnesiukus ?