Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

antras nestumas,todel laukiau jau kokiu 12 savaiciu pilvo islindimo,bet deje...iki 19 nesimate nieko,tada jau emiau galvoti,kada ... biggrin.gif 20 savaiciu buvo,jau siek tiek iziurejau,na o 22 ir 23 savaite soktelejo gerokai i prieki,net galvojau,kad kazkas negerai, kad taip isdidejo lotuliukas.gif ...labiausiai pajutau viena diena is po nakties biggrin.gif buvo 22 svaites,po to ir prasidejo ..Bet ir priaugau tas savaites nemazai...
Atsakyti
Man 21 savaitė judesius jaučiu gan stiprius o pilvuko kaip nėra taip nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveco @ 2010 11 30, 11:48)
Man 21 savaitė judesius jaučiu gan stiprius o pilvuko kaip nėra taip nėra smile.gif

Tai tikriausiai pimas nėštumas smile.gif
Kai laukiausi pirmojo, pilvelio nesimatė iki šeštojo mėnesio. Antrą nėštumą pilvukas išlindo greičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveco @ 2010 11 30, 12:48)

tai ko gero jau greitai islys ir nesuprasi,kodel taip greitai biggrin.gif
Atsakyti
mano pilvukas zenkliai pradejo dideti apie 8 men tik. o siaip augo, bet letai ir buvo nedidelis, o dabar tai nestuke.gif nemazas jau....o dabar dar tik atostogos prasidejo tai gal dar daugiau paaugs pas kutines savaites....jau sunku darosi judeti ir taip..... smile.gif
Atsakyti
Su pirmu nėštumu pilvelis pradėjo matytis kai buvau kažkur penkių mėnesiu ax.gif Su šituo dar nieko nesimato,tik pati jaučiu tokį mažyti guzelį,sukietėjimą,dabar man 16 savaitė wub.gif
Atsakyti
Man tai tik nuo 30sav. pradejo smarkiai pustis, iki tol buvo mazutis grazutis pilvelis, kaip gerai gerai privalgius biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,man beweik 16sav.tai jau nuo 14sav matos pilvukas ir ryte ir vakare(pirmas nestumas),biski apvalesnis negu tik gerai pavalgius,bet jei atsigulu ant nugaros tai jo kaip ir nebelieka-jum taip buna?prasau atrasykit.dekuj.
Atsakyti
QUOTE(didex9 @ 2010 12 18, 10:02)

Man lygiai tas pats smile.gif Pilvukui 15 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake*: 18 gruodžio 2010 - 15:30
Man kai prasidejo 20 savaite, tai jau rimtai pilvas dideti eme, is visu pusiu. Net isgasdino, maniau, kad tik nuo apacios augs, o cia jau aiskiai pakilimas ties skrandziu matosi. Jau nebeiseis apsimesti, kad as tik daug prisivalgiusi biggrin.gif
Atsakyti
o man 12 sav. ir pilvukas jau apčiuopiamas. Ar gali taip anksti būti matomas? rolleyes.gif kiek prisiskaičiau tai maždaug nuo 18 sav. visom pradėda augti... matyt per daug valgau laugh.gif
Atsakyti
Man 31 savaitė, o pilvukas jau normaliai matytis maždaug nuo 27 savaitės smile.gif) dabar tai toks vaizdas, kad valandom didėja, net baisu darosi pagalvojus kas bus toliau biggrin.gif ar dar daug jis paaugs per tuos 2 mėnesiukus ? 4u.gif
Atsakyti