man 20sav tai pilvukas jau gerai matosi nors pirmas nestumas dydziausias suolis buvo tarp 15-19sav.
Labiausiai ugtelejo 4-5men, o ir siaip jis anksti pas mane pasimate
Man tai tik7 mėn pradėjo labiau matytis pilvelis, o 8 jau jau
Sveikutes
Su pirmu,tai pradejo matytis tik penktam menesiuke.
O vat dabar,jau 14 savaiciu ir kelios dienos,o dzinsu uzsisegt jau nebegaliu,vakare,tai isvis gerai matosi,kad kazkas yra
Su pirmu,tai pradejo matytis tik penktam menesiuke.
O vat dabar,jau 14 savaiciu ir kelios dienos,o dzinsu uzsisegt jau nebegaliu,vakare,tai isvis gerai matosi,kad kazkas yra
laba,mano pilvuko gyventojuj jau 16sav,lenda gana sparciai cia antras niestumas tai nesitikejau tikrai kad taip anksti prasikals bet pilvo lasinukai truputi maiso gerai imatyti
Paskutinem sav.mano pilvukas taip ugtelejo jog kelis zingsnius paejus turedavau pailseti ojojoj....kaip buvo sunku judeti. Oi lova tai ridendavausi ir is jos taip pat buvo tikrai sunku.
musu leliukui 9 savaites, o pilvas pas mane matosi tai oi oi oi koks didelis darbe visi jau klausineti pradeda, jauciu iki 12 savaites neissaugosiu paslapties, drauge sake, kad pas ja toks 5 menesi buvo. As tapi kuda, tai gal todel?
QUOTE(Lineta* @ 2010 11 01, 20:15)
musu leliukui 9 savaites, o pilvas pas mane matosi tai oi oi oi koks didelis darbe visi jau klausineti pradeda, jauciu iki 12 savaites neissaugosiu paslapties, drauge sake, kad pas ja toks 5 menesi buvo. As tapi kuda, tai gal todel?
nu va, pagaliau mums jau 12 svaiteliu pilvelis didelis labai, nesioju tik nesciuju kelnes,o senus dzinsus nuo 6 svaites neilindau. Be to nuo 53 kg priaugau iki 55,2 kg... Idomiai cia pas mus yra su tuo pilvelio didumu, kaip balioniukas
Mano nestumui dabar tik 18-a savaitele, bet pilvukas jau matosi neblogai (dar tik pirmas nestumas ), sakau kas poto bus Ypac per paskutines dvi dienas padidejo! Kazkaip nesitiki kad dienomis skirtumas matytis gali pradeti, penktadieni specialiai pasimatavau apimtis, sakiau pradesiu kas savaite matuoti, tai dar mazesnes buvo, siandien net maniskis pasake kad kazkaip pilvukas issoko dar labaiau per pora dienu, as taippat pajauciau kad treningines kelnes einant pasivaikscioti sunkiau uzsisegiau, pasimatavau apimtis vel - akurat, 2-3 cm didesnes nei pries pora dienu, nors nei valgiau daug, nei ka, kitaip sakyciau kad gal issipute tiesiog