Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

man 20sav tai pilvukas jau gerai matosi nors pirmas nestumas blush2.gif dydziausias suolis buvo tarp 15-19sav. ax.gif
Atsakyti
Labiausiai ugtelejo 4-5men, o ir siaip jis anksti pas mane pasimate smile.gif
Atsakyti
Man tai tik7 mėn pradėjo labiau matytis pilvelis, o 8 jau jau
Atsakyti
Sveikutes

Su pirmu,tai pradejo matytis tik penktam menesiuke.
O vat dabar,jau 14 savaiciu ir kelios dienos,o dzinsu uzsisegt jau nebegaliu,vakare,tai isvis gerai matosi,kad kazkas yra wink.gif
Atsakyti
laba,mano pilvuko gyventojuj jau 16sav,lenda gana sparciai smile.gif cia antras niestumas tai nesitikejau tikrai kad taip anksti prasikals smile.gif bet pilvo lasinukai truputi maiso gerai imatyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Paskutinem sav.mano pilvukas taip ugtelejo jog kelis zingsnius paejus turedavau pailseti doh.gif ojojoj....kaip buvo sunku judeti. Oi lova tai ridendavausi tongue.gif ir is jos taip pat lotuliukas.gif buvo tikrai sunku.
Atsakyti
musu leliukui 9 savaites, o pilvas pas mane matosi tai oi oi oi koks didelis doh.gif darbe visi jau klausineti pradeda, jauciu iki 12 savaites neissaugosiu paslapties, drauge sake, kad pas ja toks 5 menesi buvo. As tapi kuda, tai gal todel?
Atsakyti
O Mano pilveliukas nuo 19-20 savaites pradejo rysketi,o db tei tokis tuziukas nieko visai... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
man va 20savaite soktelejo jau gerokai , o iki tol nesimate 4u.gif
Atsakyti
Kadangi mano pilvas ir taip išsipučia pavalgius, pastoviai turiu vaikščiot itraukus, tai dabar kai laukiuosi antro vakarais vos užsegu džinsus ir itraukt jau nebeišeina o dar tik 8 sav. Su pirmu tai maždaug nuo 18 sav. apvalėt pradėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 11 01, 20:15)
musu leliukui 9 savaites, o pilvas pas mane matosi tai oi oi oi koks didelis  doh.gif darbe visi jau klausineti pradeda, jauciu iki 12 savaites neissaugosiu paslapties, drauge sake, kad pas ja toks 5 menesi buvo. As tapi kuda, tai gal todel?

nu va, pagaliau mums jau 12 svaiteliu wub.gif pilvelis didelis labai, nesioju tik nesciuju kelnes,o senus dzinsus nuo 6 svaites neilindau. Be to nuo 53 kg priaugau iki 55,2 kg... Idomiai cia pas mus yra su tuo pilvelio didumu, kaip balioniukas wub.gif
Atsakyti
Mano nestumui dabar tik 18-a savaitele, bet pilvukas jau matosi neblogai (dar tik pirmas nestumas 4u.gif ), sakau kas poto bus biggrin.gif Ypac per paskutines dvi dienas padidejo! Kazkaip nesitiki kad dienomis skirtumas matytis gali pradeti, penktadieni specialiai pasimatavau apimtis, sakiau pradesiu kas savaite matuoti, tai dar mazesnes buvo, siandien net maniskis pasake kad kazkaip pilvukas issoko dar labaiau per pora dienu, as taippat pajauciau kad treningines kelnes einant pasivaikscioti sunkiau uzsisegiau, pasimatavau apimtis vel - akurat, 2-3 cm didesnes nei pries pora dienu, nors nei valgiau daug, nei ka, kitaip sakyciau kad gal issipute tiesiog nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti