Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

Su pirmaja tai ilgai nesimate, o dabar jau 13sav.ir puikiai matosi, labai greit paaugo. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

mums dar tik 11 savaiteliu,nelabai itarti dar galima ax.gif bet jau labai laukiu iskilusio pilvuko wub.gif
Atsakyti
man 17sav ir nesimato visai..vos atsikises pilvukas..kadangi apacioje ir taip buvo riebaliuku,tai nesimato..guziukas nedidelis, atsigulus labiau jauciasi..kadangi nesu nei liesa nei zema, tai pasiskirsto matyt smile.gif
Atsakyti
man pilvas pradejo sparciai augti nuo 20 sav., dabar yra 26, bet visis kas pamato, sako gal tu dvynuku lauiesi, man sis pasakymas pradejo nebepatikti, es bijau, kad tikrai pilvas per didelis, gal kas negerai? blink.gif
Atsakyti
pirma nestuma iki 26 savaiciu nieko beveik nesimate,o po to prAdejo po truputi augti,bet vistiek nebuvo didelis net nestumo gale( kitos su tokiais pilvais kaip as vaziavau gimdyti, vaiksto 5-6 nestumo menesi ) doh.gif
dabar jau 12 savaiciu bet pilvuko kolkas ir dar nesimato verysad.gif beje,kitos raso kad jei smulki tai greiciau pradeda matytis -nieko panasaus -mano ugis 176 cm, o svoris 58 kg, tai kaip ir nestambi ,o pilvo vistiek nera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiksau: 29 rugpjūčio 2010 - 19:09
QUOTE(RAngel_ @ 2010 08 29, 14:53)
man pilvas pradejo sparciai augti nuo 20 sav., dabar yra 26, bet visis kas pamato, sako gal tu dvynuku lauiesi, man sis pasakymas pradejo nebepatikti, es bijau, kad tikrai pilvas per didelis, gal kas negerai? blink.gif

Nepergyvenk, mano nestum airgi tokios replikos lydejo, aiksu ir vaikiukas gime 4kg ax.gif gali buti kad paprasciausia tokia tavo fiziologija, kad pilvelis dedesnis, reikia neatmesti galimybes, kad vaikiukas bus nemaziukas 4u.gif
Atsakyti
Labukas wink.gif man jau 16 sav ir 2 d nestuke.gif pilvukas irgi nelabai matosi nes irgi apacioje turejau maziuka lasinuka, tai db viskas issidalino ir atrodau kaip nenescia smile.gif
Atsakyti
nuo 30 sav.....iki tol niekas is svetimu apskritai nepastebedavo, kad as nescia... o po to taip staigiai issoko, kad net bamba isorej atsidure, paltukai nebesusisega, zmones gatveje nuziuri ir pati saves issigastu, parduotuviu vitrinose savo atspindi pamaciusi smile.gif
man irgi juokas ima, kai ziuriu dabar i kokia 20 sav. darytas foto, kuriose, kaip man tuo metu atrode, matosi pilvukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(besteller @ 2010 08 30, 15:07)
nuo 30 sav.....iki tol niekas is svetimu apskritai nepastebedavo, kad as nescia... o po to taip staigiai issoko, kad net bamba isorej atsidure, paltukai nebesusisega, zmones gatveje nuziuri ir pati saves issigastu, parduotuviu vitrinose savo atspindi pamaciusi smile.gif
man irgi juokas ima, kai ziuriu dabar i kokia 20 sav. darytas foto, kuriose, kaip man tuo metu atrode, matosi pilvukas biggrin.gif

Man ir kazkur tik nuo 30 matytis po truputį pradėjo,kai išeidinėjau į dekretą tai pusė bendradarbių dar nė neįtarė drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tik 23 savaites, bet pilvas jau kaip reikiant nestuke.gif Jau nuo 20 savaites ryskiai matesi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif Mano pilvukas per pirmasias savaites jau ugtelejo, bet ne i nestumini pilvuka panasus... schmoll.gif Dabar eina 10 sav. Del pilvuko, tai pajuokauju, kad organizmas "uzaugino" ziemai ji, kad mazyliui silta butu... biggrin.gif Bet siaip tai neramu, kad taip greit uzsiauginau ta "lasinuka" ir dar plius 5 kg, dzinsus net sunkokai beuzsisegu... g.gif Saldumynu nevalgau, nelabai megstu ju ir siaip nevalgau "kaip uz du".. Kazin ar tai normalu g.gif
Atsakyti
sveikos, mums jau 38savaites nestuke.gif 4men vykom i kelione tai pilvelis foto nelabai ir matosi jis toks buvo kaip pavalgius gerokai biggrin.gif su maudomu dar pagalvotum kad laukiuosi bet su rubais tai ne smile.gif daugiausia pilvukas paaugo per 5-7men. mazdaug ir svorio tada priaugau, visi tada pastebejo kad laukiuosi o ne privalgius. o per paskutinius tai tik i prieki isinese, labai bijojau istinti ar daug priaugti bet is tikro tik pilvukas padidejo kaip ir turi buti, nes greiciausiai leliukas auga. ir tai kas nezino galvoja kad 7-8menuo tik nestuke.gif
Atsakyti