Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

QUOTE(akizi @ 2009 08 26, 10:27)
Sveikutes. Norejau pasiteirauti, kokio didumo jusu pilvukai buvo 14savaite mazdaug?Ar bent kiek matesi?Nes man 14 savaite, ir nezinau,atrodo, kad visai nesimato... Jeigu turit nuotraukyciu, atsiuskit smile.gif

user posted image

siaip nuo 10 savaites vaikiukas pradeda augt centimetrais, tad manau, tuomet ir turetu pradet matytis, tik daug kas skirtingai pastebi. kadangi nesu is kuduju, tai mano pilvas dar nepastebimas (na, jis ir pries nestuma biski atsikises buvo).
Atsakyti
QUOTE(akizi @ 2009 08 26, 09:27)
Sveikutes. Norejau pasiteirauti, kokio didumo jusu pilvukai buvo 14savaite mazdaug?Ar bent kiek matesi?Nes man 14 savaite, ir nezinau,atrodo, kad visai nesimato... Jeigu turit nuotraukyciu, atsiuskit smile.gif

mano nestuke.gif pilvelis pradejo matytis tik kokia 16savaitele rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai staigiai išaugo pilvas 18-19 sav. Iki tol beveik nesimate.
Dabar jau matosi akyvaizdžiai smile.gif
Atsakyti
O man kazkodel jau nuo 9-10 sav pilvukas atsikises kaip reikiant, jau ir nezinantys pastebi kad nebeviena doh.gif o dabar tik i nestukes kelnes itelpu, nesuprantu cia man kas negerai, ar dvynukai,trynukai kokie? g.gif echoskopo dar nedare todel nezinau dar ax.gif beje as visai lieknute, 56 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione_amzinai: 19 gruodžio 2009 - 10:53
galiu pasakyti, kad esu 10 sav nescia ir jau po biski ryskeja pilvukas, manau normalu tai...
Atsakyti
mums tai 13 sawaiteliu pilwukas biskuteli matosi,bet ryte jis mazesnis o i wakara padideja ar jums taip buwo? blush2.gif nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Augo palengva, tačiau 24 savaitę jau kaip reikiant pūptelėjo. Jaučiuosi kaip nenormali kokia, nes prieš kelias savaites išlydėjom nėštukę į dekretą, kuriai beveik visai nieko nesimatė... doh.gif
Atsakyti
Su pirmu apie17 sav. išlindo pilvukas, o su per antra nestuma apie 8 sav. jau matesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriukas_ka: 26 gruodžio 2009 - 12:06
as trecio vaikucio laukiuosi, man dabar 12 savaiteliu ir jau puikiai pilvukas matosi nestuke.gif
Atsakyti
Nu mano pilvukas kaip man atrode pradejo matytis laaaabai anksti biggrin.gif bet kai dabar paziuriu nuotraukas tarkim 12 savaiciu (kada jau galvojau pupso maytis toks) tai paima juokas lotuliukas.gif lygiai taip pat su 14 savaiciu ir t.t. seip jau nuo 18 savaites matosi kad yra toks apvalutis smile.gif

O labiausiai ugtelejo 30 savaiciu, sparciai isikiso i prieki nestuke.gif
Atsakyti
Man pilvukas kažkaip sparčiai atsikišo apie 15-16 savaitę. Vieną vakarą galvojau ko čia tas pilvas išpūstas toks, kitą dieną taip pat - tik po poros dienų supratau, kad čia visai ne pilvo pūtimas kaltas biggrin.gif
Atsakyti
man dabar 27 savaitele ir praktiskai kol kas nieko nesimato, atrodau kaip ka tik pavalgius blush2.gif
Atsakyti