mano pilvukas jau matesi gerai 12sav.bet labiausiai ugtelejo 22-23sav.su pirmu taipat anksti pasimate
Sveikutes. Norejau pasiteirauti, kokio didumo jusu pilvukai buvo 14savaite mazdaug?Ar bent kiek matesi?Nes man 14 savaite, ir nezinau,atrodo, kad visai nesimato... Jeigu turit nuotraukyciu, atsiuskit
mum 24 savaites, ir jau tikrai nenuslepsi, kad cia tik skanus pietus . Bet pacioje pradzioje man atrode, jog matosi jau vos keliu savaiciu, nors is tikruju pilvelis islindo tik kazkur 18 savaiteliu
QUOTE(nepriklausoma @ 2009 08 30, 16:07)
mum 24 savaites, ir jau tikrai nenuslepsi, kad cia tik skanus pietus . Bet pacioje pradzioje man atrode, jog matosi jau vos keliu savaiciu, nors is tikruju pilvelis islindo tik kazkur 18 savaiteliu
panasiai ir man - jau pirmomis savaitemis vis sakiau, esa, matau kaip padidejo pilvukas o siaip, nuo 19 savaites pilvukas daugiau pradejo rysketi.
Va man tik 8 savaite prasides bet kadangi esu smulki, tai jau pilvukas atrodo pupso darbe reikia net ir itraukti, kad nesistebeilytu be to paskutiniu metu ziauriai pilva pucia, tai gal ir nuo to..
as vis kazkiek sunerimstu paskaicius tokiu mergaiciu postus, kurioms pilviukas ilgai nelindo lauk... man beveik 17sav, o pilvas jau ryskiai matosi, ir tikrai "nestukinis" pilvas tai ir pradejo rysketi apie 16sav. iki nestumo galima sakyti buvau prie smulkiuju (nors jei neziureciau ka valgau, labai greit priaugciau), ko nelabai bepasakyciau dabar su +3/4kg.. ir tai pirmas nestumas.. tai ir nesuprantu, ko jis taip greit islindo
su pirmu nestumu, tai apie 23 savaite pilvelis mates, o dabar dar tik 9 sav o pilvas tai kaip gerai pavalgiusios
Mums dabar eina 24-a savaitele, bet pilviukas dar nera labai didelis. Viena savaitele atrodo, kad pilviukas jau ryskiai padidejo, o sekancia jau ziurek, atrodo,kad ir siek tiek mazesnis. Na, cia gal uo leliuko padeties irgi priklauso
Didesnis startas buvo 18-19 savaite,o dabar lauksim antro ugtelejimo,nes ir pirma ,ir antra nestuma kazkaip etapais augo pas mane.
Pradejo augt nuo 21 savaites , kadangi esu smulki tai pilviukas tik ir matosi