Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

mano pilvukas jau matesi gerai 12sav.bet labiausiai ugtelejo 22-23sav.su pirmu taipat anksti pasimate 4u.gif
Atsakyti
man viena diena pilvelis kaip pumpurelis isdygo apie 19 savaite, ir buvo mazas apvalus burbuliukas, tik 8 menesio pabaigoje staiga eme ir isaaugo i didel pilvuziuka biggrin.gif tai nuo o laiko vyro pradejau klausti ar jau matos, kad laukiuos lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Sveikutes. Norejau pasiteirauti, kokio didumo jusu pilvukai buvo 14savaite mazdaug?Ar bent kiek matesi?Nes man 14 savaite, ir nezinau,atrodo, kad visai nesimato... Jeigu turit nuotraukyciu, atsiuskit smile.gif
Atsakyti
mum 24 savaites, ir jau tikrai nenuslepsi, kad cia tik skanus pietus biggrin.gif . Bet pacioje pradzioje man atrode, jog matosi jau vos keliu savaiciu, nors is tikruju pilvelis islindo tik kazkur 18 savaiteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nepriklausoma @ 2009 08 30, 16:07)
mum 24 savaites, ir jau tikrai nenuslepsi, kad cia tik skanus pietus biggrin.gif . Bet pacioje pradzioje man atrode, jog matosi jau vos keliu savaiciu, nors is tikruju pilvelis islindo tik kazkur 18 savaiteliu smile.gif

panasiai ir man - jau pirmomis savaitemis vis sakiau, esa, matau kaip padidejo pilvukas biggrin.gif o siaip, nuo 19 savaites pilvukas daugiau pradejo rysketi.
Atsakyti
Va man tik 8 savaite prasides smile.gif bet kadangi esu smulki, tai jau pilvukas atrodo pupso biggrin.gif darbe reikia net ir itraukti, kad nesistebeilytu biggrin.gif be to paskutiniu metu ziauriai pilva pucia, tai gal ir nuo to..
Atsakyti
as vis kazkiek sunerimstu paskaicius tokiu mergaiciu postus, kurioms pilviukas ilgai nelindo lauk... man beveik 17sav, o pilvas jau ryskiai matosi, ir tikrai "nestukinis" pilvas lotuliukas.gif tai ir pradejo rysketi apie 16sav. iki nestumo galima sakyti buvau prie smulkiuju (nors jei neziureciau ka valgau, labai greit priaugciau), ko nelabai bepasakyciau dabar doh.gif su +3/4kg.. ir tai pirmas nestumas.. tai ir nesuprantu, ko jis taip greit islindo rolleyes.gif
Atsakyti
su pirmu nestumu, tai apie 23 savaite pilvelis mates, o dabar dar tik 9 sav o pilvas tai kaip gerai pavalgiusios nestuke.gif
Atsakyti
mano pilvukas pasidare panasus i nesciosios, o ne kaip gerai pavalgiusios jau kokia 16 savaite. dabar mums 30 savaiciu ir pilvas auga kaip ant mieliu biggrin.gif
Atsakyti
Mums dabar eina 24-a savaitele, bet pilviukas dar nera labai didelis. Viena savaitele atrodo, kad pilviukas jau ryskiai padidejo, o sekancia jau ziurek, atrodo,kad ir siek tiek mazesnis. Na, cia gal uo leliuko padeties irgi priklauso smile.gif
Atsakyti
Didesnis startas buvo 18-19 savaite,o dabar lauksim antro ugtelejimo,nes ir pirma ,ir antra nestuma kazkaip etapais augo pas mane.
Atsakyti
Pradejo augt nuo 21 savaites nestuke.gif , kadangi esu smulki tai pilviukas tik ir matosi bigsmile.gif
Atsakyti