Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

Apie 25savaitele smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
man 5 men nestuke.gif
Atsakyti
mum dabar 17 savaite tai atrodau kaip megstanti pavalgyt ir pritinginti pasportuot tongue.gif net fotkinaus kad pamatyciau save is sono,tai ne nestukes pilvelis pas mane o kazkoks "gelbejimosi ratas ":oh laukiu nesulaukiu kada jau grazutis apvalutis bus wub.gif
Atsakyti
Man nestuke.gif iššoko gal 8-10 savaitę, dabar yra 19 savaičių o jis praktiškai toks pat unsure.gif , bet mažylis spardosi, tai manau, kad viskas ok g.gif
Atsakyti
Labiausiai pilvelis paaugo tarp 26-30 savaites biggrin.gif
Atsakyti
Smarkiausiai ūgtelėjo 6 mėnesį. Šiaip tai man niekaip nesuprantama, kad 8 mėnesį pilvas nei trupučio nepadidėjo (apimtis kaip buvo taip ir liko 87 cm g.gif ). Bet vaikas auga pagal visas normas, visiškai atitinka savo laiką, taip kad nerimauti pagrindo nėra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 06 30, 16:41)
man dabar su 3-čiuoju 17-18 sav, pilvas kyla ne dienom, o valandom  blink.gif , o jums?

man iki penkto mėnesio buvo mažas pilvukas, taip laukiau kada gi pradės augti, o kai pradėjo augti, tai po kilogramą kas savaitę priaugdavau ir taip iki pat gimdymo tongue.gif
Atsakyti
5 menesiuke smile.gif
Atsakyti
Mano pilvuziuka pastebedavo jau nuo 2 menesiu. As esu pati smulkaus sudejimo, ir dar cia antras nestumas, gal todel.
Atsakyti
mano paaugo stipriau nuo 18 sav. ir vis dar auga thumbup.gif
Atsakyti
Mums 18 sav. tai mano nestuke.gif irgi atrodo tik kaip "megstancios pavalgyti" ir pritingincios sportuoti unsure.gif
Atsakyti
Su pirmu nestumu apie 20 savaite pradejo matytis nestuke.gif pilvukas. O su antru jau nuo 12 sav. doh.gif doh.gif
Atsakyti