Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

Pilvuzas labiausia akis reze nuo 8 men. ir kliudavao visur biggrin.gif pasisukti sunku, pasilenkti sunku, apsirengti ir tai sunku visur tas pilvukas pirmas lenda o tik po to as biggrin.gif
Atsakyti
Man 14 savaičių, bet aš pati pastebėt pradėjau, kad pilvas auga kažkur nuo 10 savaitės. Esu normalaus sudėjimo, tik kiek ant pilvo lašinukų būdavo, kurie dabar ir kyla pirmiausiai į paviršių bigsmile.gif
Mes su vyru pastebime, kaip auga pilvas ir mums jau matosi, bet vat kiti, kas žino, sako net neįtartų, nes visiškai nesimato smile.gif Nežinau, kodėl, bet man visad liūdna pasidaro, kai kiti sako, kad visai nieko nesimato verysad.gif lyg kūdikėlio net ir nebūtų.. O jis yra!
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2009 04 14, 19:36)
Pilvuzas labiausia akis reze nuo 8 men. ir kliudavao visur  biggrin.gif  pasisukti sunku, pasilenkti sunku, apsirengti ir tai sunku visur tas pilvukas pirmas lenda o tik po to as  biggrin.gif

Oi su tuo kliuvimu tai tragedija, vis būna kad neapskaičiuoji atstumo, o ir kur kavinėj prie stalo kol įsirangai... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Huba Buba @ 2009 04 15, 11:39)
Mes su vyru pastebime, kaip auga pilvas ir mums jau matosi, bet vat kiti, kas žino, sako net neįtartų, nes visiškai nesimato smile.gif Nežinau, kodėl, bet man visad liūdna pasidaro, kai kiti sako, kad visai nieko nesimato  verysad.gif lyg kūdikėlio net ir nebūtų.. O jis yra!

Nepergyvenk, pasimatys, kol nesimato dar tai privalumas kad visi su patarimais ir savo istorijom į akis nelenda. mirksiukas.gif
Atsakyti
mums 29 sav, tai jau jauciu,kad nuo 27 ugtelejo nemazai bigsmile.gif
Atsakyti
na man tej 6 menesiuko antroj pusej blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 04 17, 21:11)
na man tej 6 menesiuko antroj pusej  blush2.gif

Ir man... kaip tik dabar per per pora savaičių jau taip išsivertė, kad tikrai jau ir į rūbus nebetelpu, ir matytis pradėjo...labai...
Atsakyti
o as labai pergyvenu, kad mano pilvelis ir tuo paciu leliukas labai mazi unsure.gif
nes pirmaja isnesiota, bet labai mazyte pagimdziau, tai db labai pergyvenu.. jau greit 5 menesiukai, o pilvelis tik vos vos matos unsure.gif
Atsakyti
Labiausiai man pries dekreta kazkur 28 -30 savaite rolleyes.gif
Atsakyti
na man kazkur apie 28-30 savaite soktelejo, tai jau dabar puskuoju su savo "puziku" 4u.gif
Atsakyti
Nostalgija pilvukui wub.gif
Stipriai issisove kai i dekreta isejau apie 30 savaite. Darbe net nieks neitare, kai pasakiau buvo 18 savaiciu biggrin.gif Nors man atrode, kad labai jau matosi biggrin.gif
Atsakyti
o mansikis pilvuzas smarkiai paaugo 5-6 men, nes 5 kg priaugau, daktare nusistebejo labai lotuliukas.gif bet nieko, uz tat dabar maziau smile.gif
Atsakyti
man dabar yra 18 savaiciu ir per maskutine savaite taip pilvukas paaugo, kad teko ieskoti nauju rubeliu, nes i savo senuosius nebeidedu pilvuko biggrin.gif
Atsakyti