na o man cia pirmasis vaikelis,kuriam 18ta savaitele jau eina tai pilvuka izvalgesni pastebejo,kai man buvo 11 -12savaite:) bet va dabar,gal nuo16savaites tai pradejo augti taip,kad 15savaites pabaigoj dar ilindau i senus dzinsus visus, o 16savaites pacioj pradzioj jau visiskai nebeuzsisegu ir kuo toliau,tuo ir uztrauktuko kelniu neina uztraukt. tai laime,kad nesciuju jau turiu kelniu, tai neprapuoliau,kai i darba reikejo skubet bet tokiu ciudu negalvojau kad buna,per kelias dienas taip pilvukas augt pradejo o dabar va jis vel didesnis. toks jausmas,kad per pora dienu jis paauga zymiai,paskui laikosi kokia savaite,paskui vel kad pradeda vos ne epr diena paauga ir vel ramu paskui per daug as cia stebiu savo kuna matyt
na pas mane irgi panasiai, iki 15 savaites atrodziau gerai pavalgiusi, o jau po to didziuliu greiciu pilvas pradejo augti
dabar jau atrodau laaaaabai nescia nepaslepsi
dabar jau atrodau laaaaabai nescia nepaslepsi
QUOTE(organizatore @ 2009 02 26, 15:45)
mum db 22 sav ir jau matosi, kad ugtelejo pilvukas per pastarasias 2 sav, tik nesuprantu kodel svoris neauga
Aš dėl to visai nepergyvenčiau, kad svoris neauga (mano atveju), nes jau priaugau 8 kg, o dar tik 23 savaites
su pirmaja i nesciosios rubus lindau gal apie 15 sav. Liemuo buvo visiskai dinges ir pilvas islindo dar anksciau. Dabar net keista: prasides 16-ta sav. o vaikstau vis dar su normaliais dzinsais, niekas dar neitaria, atrodau kaip pavalgius...Su pirmaja svoris nuo pirmuju dienu augo. Dabar viskas labai protingai. Bet baimiu ir netikrumu atsirado...O su pirmaja buvau uztikrinta ir neismusama is veziu
Aš ėmiau pūstis nuo 20 sav., o pastarosiomis dienomis tai net labai padidėjo pilvas (mano oda sausa, o aš labai liekna buvau, tai šonus išvagojo strijos, net skauda baisiai).
Nors gudriai apsirengusi prieš kelias sav. nuėjau į klasės susitikimą, tai niekas net nepastebėjo.
Nors gudriai apsirengusi prieš kelias sav. nuėjau į klasės susitikimą, tai niekas net nepastebėjo.
Į nėštukių rūbus teko lįsti jau nuo 10-11 sav. Išsipūtė pilvelis ir nors tu ką... Liemens apimtis padidėjo 12 cm. Taip žarnynas sureagavo į nėštumą
Dabar 16-ta savaitė. Pilvas nebeišpūstas, o padidėjęs . Jaučiuosi žymiai lengvesnė ir mažesnė (nors apimtys didėja)
Dabar 16-ta savaitė. Pilvas nebeišpūstas, o padidėjęs . Jaučiuosi žymiai lengvesnė ir mažesnė (nors apimtys didėja)
Man matytis pradėjo turbūt taip nuo 4 mėnesio, bet dar iki kokio penkto su puse galėjau apsimest kad lašinukai čia. O jau nuo 30 savaitės kai dėjo, tai jau slėpk neslėpęs.
na 22 savaiciu dar i nestuke panasi nebuvau, kas zinojo sake nesimato nieko isvis, bet per dvi savaites pilvukas labai staigiai isaugo, dabar jau ir aplinkiniai pradejo pastebeti, kad laukiuosi MB sako, kad augu valandom, sako na ryte tokia didele nebuvai