Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

o as kaip tik ir norejau klasti ar teisybe ,kad su antru greiciau pilvuziukas lenda:)
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 09 23, 22:31)
o as kaip tik ir norejau klasti ar teisybe ,kad su antru greiciau pilvuziukas lenda:)

Taip, greičiau, nes pilvo raumenys jau yra "ištampyti" mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu gana liekna,tai mano pilvelis eme matytis jau nuo pat pradziu blush2.gif
O dabar 19sav,tai isvis smarkiai nescia atrodau 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ketvirta menesiuka dar nepastebedavo...bet vat jau nuo ketvirto galo tai kaip pradejo dygti, ne dienom o valandom smile.gif labai greitai smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
aš prieš nėštumą svėriau 44kg, bet ir pilvas neskubėjo augt pradėjo matytis tik normaliai tik po 4-5 mėn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 29 rugsėjo 2008 - 14:03
QUOTE(Puccha @ 2008 09 20, 23:20)
Aš laukiuosi antro mažiulio, tai pilvukas 15 savaitę išlindo 4u.gif pati kūdutė, o pilvukas - arbūziukas. Pradėjo parduotuvėj mamyčių kasoj užleist į priekį.

Man irgi
Atsakyti
Musu pilvelis ebuvo labai didelis iki mazdaug 34-35 sav,bet kaip jis auga dabar!!!! tongue.gif Atrodo valandom! Dabar mums prasidejo 37 savaite,tai patikekit-su kiekviena diena puzulis vis labiau lipa i prieki nestuke.gif thumbup.gif .Bet grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2008 11 02, 00:57)
bet kaip jis auga dabar!!!! tongue.gif Atrodo valandom! Dabar mums prasidejo 37 savaite,tai patikekit-su kiekviena diena puzulis vis labiau lipa i prieki nestuke.gif  thumbup.gif .Bet grazu 4u.gif

Tikrai , į pabaigą prasidėjo ne tik į priekį , bet ir į plotį augimas biggrin.gif Aš kas savaitę apsilankau darbe pasisvečiuot, tai mano kolegės sakė, kad JAU dabar tai ūgtelėjau per savaitę mirksiukas.gif Šiuo metu pradedu 39-ą savaitę rolleyes.gif
Atsakyti
mano pilvukas pasimate apie 17 savaite, bet nieko nezinantys tikrai dar nepastebedavo, tik drauges nustebo kad isvaziavau atostogu dar sakaliukas, o grizau jau su pilvuku smile.gif va o dabar jau augam kaip ant mieliu, tiek pilvukas, tiek as pati 4u.gif
Atsakyti
Laukiuosi pirmo vaikelio smile.gif aplinkiniai pastebedavo jau 14-15 savaite kad nestuke.gif .
Atsakyti
Pilvas staigiai pradėjo augti kažkur 16 savaitę, o, kad laukiuos artimieji pastebėjo jau nuo 10 savaitės. Sakė, kad labai pasikeičiau iš veido, be to krūtinė pradėjo smarkiai didėti nestuke.gif
Atsakyti
mums tuoj 18 sav bus, bet kas nezino, tie ir neitaria kol kas, kad laukiuosi rolleyes.gif bet jau manau turetu siom savaitem pradet augti ir pasimatyt normaliai blush2.gif
Atsakyti