Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

labiausiai ugtelejo 22-23 sav. smile.gif, kad jau visi besikuklinantys kolegos eme kalbinti, o pries tai ir zinojo apie mano nestuma, bet kadangi nesimate pilviuko, tylejo kaip susitare smile.gif
Atsakyti
Ir su pirmu ir su dabartiniu nestumu, labiausiai pilvukas pradejo didet nuo 7men 4u.gif Ale, kas savaite matydavau kaip darosi didesnis, kaip rubai vis mazeja ir kaip sunkiau daros man su juo puskuot tongue.gif
Atsakyti
Labiausiai padidejo 25-27 sav., o dabar (32 sav.) tai stebeti reikia ar didesim tokiais paciais tempais rolleyes.gif
Atsakyti
Man dabar jau beveik 22 savaites, ir per paskutiniasias dvi savaites visas maistas, matyt, tiesiai i pilva biggrin.gif Vyras nusisypsojo net - sako, pilvukas per kelias dienas transformavosi i Budos pilva hihihi.gif Kazin, gal veliau dar sparciau dides ax.gif
Atsakyti
man 16 sav, bet pilvuko dar per daug nesimato ax.gif dar telpu i senus rubeliu, todel kolkas galvos neskauda, del drabuziu nesciosioms schmoll.gif draugas pajuokauja kartais, kas jo pilvas didesnis negu mano, kai pasakau, kad jau pradeda matytis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inesa marija @ 2008 07 28, 12:38)
man 16 sav, bet pilvuko dar per daug nesimato ax.gif  dar telpu i senus rubeliu, todel kolkas galvos neskauda, del drabuziu nesciosioms  schmoll.gif draugas pajuokauja kartais, kas jo pilvas didesnis negu mano, kai pasakau, kad jau pradeda matytis  rolleyes.gif

Nieko... Dar padidės... Ir pas mane tokia situacija. Kol kas 21-ą savaitę pradedam - pilvas jau gerooookai pasipūtęs, nors darbe sužinoję pasakė, kad nelabai matosi doh.gif Išryškėja tik su kai kuriais drabužiais biggrin.gif
Atsakyti
Na mums 14 sav. ir nieko dar nesimato... g.gif g.gif g.gif biggrin.gif
O taip noretusi, kad matytusi... 4u.gif 4u.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
nuo 21 savaites sparciausiai pradejo augti smile.gif
iki tol nelabai mates, o per pastaraja savaite, toks jausmas dvigubau 4u.gif
Atsakyti
labukas.
na su pirmuoju mazyliu mano jokio pilvelio nesimate iki gero 6-to menesio. Isejau i dekretins sesto menesio paskutine savaite, o niekas negalejo suprast kodel, nes pilvo nesimate lotuliukas.gif na o 7-8 men tai kaip jus sakot-viskas tiesiai i pilva auga su kiekviena minute!
bet va dabar laukiames antrojo mazylio ir naujienos kitokios-dar tik pati pradzia, o jau matosi pilvelio formos pasikeitimas... smagu, bet ir neramu truputeli, nes bijau, kad labai jau isaugsime dideli.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte... @ 2008 07 31, 14:21)
labukas.
na su pirmuoju mazyliu mano jokio pilvelio nesimate iki gero 6-to menesio. Isejau i dekretins sesto menesio paskutine savaite, o niekas negalejo suprast kodel, nes pilvo nesimate  lotuliukas.gif  na o 7-8 men tai kaip jus sakot-viskas tiesiai i pilva auga su kiekviena minute!
bet va dabar laukiames antrojo mazylio ir naujienos kitokios-dar tik pati pradzia, o jau matosi pilvelio formos pasikeitimas... smagu, bet ir neramu truputeli, nes bijau, kad labai jau isaugsime dideli.... g.gif

Normalu - pilvo raumenys išsitampę mirksiukas.gif Su antruoju, visada greičiau pasimato, o ir judesiukus mamytės pradeda anksčiau jausti wub.gif
Atsakyti
Laukiames pirmagimio, tai pilvukas labiausiai soktelejo 22-23 sav. nestuke.gif Nors siaip tai nieko pati nepriaugau...
Kaip tik tom savaitem as parskridau pas tevus atostogu (nes gyvenu Danijoje), tai kai kalbu su saviskiu per Skype ir pademonstruoju savo "figura" - jis sako, kad as vis didyn ir grazyn 4u.gif
Po poros dienu ir mano vyriokas atskrenda - savaitele dar kartu cia paatostogausim, bet manau, kad oro uoste jis manes nebeapkabins blush2.gif
Atsakyti
Aš laukiuosi antro mažiulio, tai pilvukas 15 savaitę išlindo 4u.gif pati kūdutė, o pilvukas - arbūziukas. Pradėjo parduotuvėj mamyčių kasoj užleist į priekį.
Atsakyti