Mano pilvuzelis nuo 21sav pradejo augti ir labai sparciai.Iki tol lengvai tilpau i visus senus rubelius ir su laisvesne bliuskute tikrai nieks nepastebedavo,kad laukiuosi,o dabar tai jau visiems akivaizdu. Auga mano mazius,dziugu
QUOTE(lengvute @ 2004 06 30, 17:41)
man dabar su 3-čiuoju 17-18 sav, pilvas kyla ne dienom, o valandom , o jums?
Man tas pats, net neviltis ima Pirmo vaikelio laukiausi labai sunkiai, antro labai norejau, o dabar su treciu bent jau galvojau "lauksiu atsiputusi, lyg niekur nieko, nieko nekeisiu, dirbsiu sau niekam nieko nesakydama". Bet pilvas "issoko" kaip koks puciamas balionas. Mums dar tik 12 sav. o bendradarbes jau itartinai dirscioja. Praeita menesi dar galejau pasiteisinti, kad "neatsigaunu" po Kaledu persivalgymo, bet jeigu taip dides ir toliau, tai i kokius rubus as tilpsiu, kai bus 22 sav.?!!!! Ir kazkodel dar dusina, pridustu vos daugiau pajudejusi. Gal tai susije?? . Dar vakar akusere konsultacijoje "komplimenta" pasake "Dar tik 12 sav., o atrodai kaip 19-kos". Lyg cia as kalta buciau! Patys atsilenkimus daryti ir begioti uzdraude!!! O jos siulomas "lengvas pasiplaukiojimas baseine" nelabai ka pades
QUOTE(Zemfira @ 2004 08 30, 14:12)
ir kuo gi jus cia abi giriates!!!!!! Nenormalu kai svoris krenta o ne auga. Kenkiat juk ne sau, o savo negimusiam 7 kilai kur tai matyta????????????????
Cia priklauso ir nuo to, kiek kas "pradinio" svorio turi. Jei man bent kiek nukristu, tai tik lengviau gyvent pradeciau, o vaikui ten visko pas mane ir taip uztektu. Bet jau valgyt kaip norisi!!! Pati stebiuosi: skrandis pilnas, pilvas "uzsirietes", o nuo saldytuvo pasitraukti negaliu
QUOTE(saulyte02 @ 2008 02 23, 21:39)
Mano pilvuzelis nuo 21sav pradejo augti ir labai sparciai.Iki tol lengvai tilpau i visus senus rubelius ir su laisvesne bliuskute tikrai nieks nepastebedavo,kad laukiuosi,o dabar tai jau visiems akivaizdu. Auga mano mazius,dziugu
man irgi kažkur nuo 20 savaitės, kai pradėjo dygti, tai pradėjo jau 22sav. nebėjo nuslėpt, kad
Sveikos mamytes, na kas del pilvelio augimo, tai pas mane kaskaip nenormaliai , kad esu nestuke pasimate jau nuo 10 savaites, o dabar mums jau 19 savaiteliu, tai patikekit pilvelis oi oi oi koks didelis , nors lialia tai tik pirma , dar svoris auga labai sparciai, nors apetito kaip ir nelabai yra .
Daktare apziurejo, nieko neranda, visus tyrimus atliko, vel sako nieko, tad gavau velniu, kad daug valgau . Ka as jai galiu pasakyt, kad jau kelinta karta aiskinu, o vis nepatiki, kad bepersivalgau
Tad pilvelis auga labai greitai , truputi neramina, bet uztat musus pupsulka sveika ir stipri (tikimes, kad mergaite, paskutinis echo ta tikimybe dave).
Daktare apziurejo, nieko neranda, visus tyrimus atliko, vel sako nieko, tad gavau velniu, kad daug valgau . Ka as jai galiu pasakyt, kad jau kelinta karta aiskinu, o vis nepatiki, kad bepersivalgau
Tad pilvelis auga labai greitai , truputi neramina, bet uztat musus pupsulka sveika ir stipri (tikimes, kad mergaite, paskutinis echo ta tikimybe dave).
Kai laukiausi dukrytės, tai iki 17 savaitės niekas nepastebėjo, kad laukiuosi Bet po to labai greitai pradėjo augti pilvukas, ir visiems staiga akys atsivėrė ir niekaip negalėjo suprasti, kaip anksčiau jo nematė
O dabar dar tik penkta savaitė prasidėjo, o jau liemo suapvalėjo Net turėjau naujas kelnes nusipirkti, nes visos senosios pradėjo labai veržti Kadangi nusiteikiau, kad pilvukas jau daug greičiau didės, tai kelnes tokias laisvokas nusipirkau, kad netektų po kelių savaičių ir tas į spintą padėti Dabar man paranoja, kad bendradarbės greitai supras, kad aš laukiuosi, nes šiaip niekada neperku rūbų ant išaugimo
O dabar dar tik penkta savaitė prasidėjo, o jau liemo suapvalėjo Net turėjau naujas kelnes nusipirkti, nes visos senosios pradėjo labai veržti Kadangi nusiteikiau, kad pilvukas jau daug greičiau didės, tai kelnes tokias laisvokas nusipirkau, kad netektų po kelių savaičių ir tas į spintą padėti Dabar man paranoja, kad bendradarbės greitai supras, kad aš laukiuosi, nes šiaip niekada neperku rūbų ant išaugimo
sveikutes nestukes,
man tai tikra kuno transformacijia ivyko per 30 taa savaite....jau visi suprato,
kad iki tokios laipsnio persivalgyti negalejau
dabar jau esu 31 oje savaiteje, pilvuko apimtis 89 cm....
kokios jusu apimtys buvo 8to menesiuko pradzioj????
man tai tikra kuno transformacijia ivyko per 30 taa savaite....jau visi suprato,
kad iki tokios laipsnio persivalgyti negalejau
dabar jau esu 31 oje savaiteje, pilvuko apimtis 89 cm....
kokios jusu apimtys buvo 8to menesiuko pradzioj????
na as pati tikejausi,kad iki 20sav.nesimatys,bet kur tau, auga mano pilvukas kaip reikiant,net ir per labai.vakar susitikau buvusia bendradarbe ir ta iskart mane puole sveikinti,nors ji tikrai nieko nezinojo,o mums dar tik 14sav.
Man, kaip ir turbut daugeliui pilvelis staiga issoko 20-21 savaite. Dar pamenu, neseniai atrodziau, kaip prisivalgius , o dabar jau pupso tikras nescias pilvukas! Esu liekna, todel siaip pilvukas nedidelis dar, as vis laukiu, kada bus didesnis... Be to, pastebejau, kad per diena jis vis pakeicia forma, kartais buna labiau issikises i prieki, o kartais apvalesnis... Turbut del to, kad vaikutis labai daug malasi ir vis kitaip isitaiso...
Mums jau aiskiai matesi 16 sav,o db tai jau apimtis visas 100cm ,pati svorio nepriaugau,visus kg maziukas pasiima ir i pilvuka viskas ir sueina,tik labai dusina db kai ant nugarytes atsigulu,bet siaip tai viskas ok
Busim dideli ir stiprus
Busim dideli ir stiprus
man pirmas nėštumas,dabar 16 savaitė pradėjau pirkt jau laisvesnius rūbus į senus dar ilendu bet jau sėdėt nepatogu,labai idomu po kiek kg yra normalu priaugt,nes per antra apsilankyma pas gydytoja per menesi priaugau 2.2,gydytojos paklausiau ar cia daug tai ji tik paslaptingai sypsojos
jau apie 12 savaite matesi o7 menesy tai ienom tiesiog auga .as nepratus tai visur uzkliunu dabar