Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

As irgi savo pilvuko labai labai laukiau, bet issoko kazkur tik 20-21 sav. dabar tai labai jau matosi biggrin.gif , bet ko ir noreti +8kg blush2.gif . Ko tas svoris taip auga, nesuprantu, man vos ne 1kg. per savaite, o valgau kaip ir pries nestuma valgiau, tikrai ne uz du. As bijau kad 38 sav. kokiu +20kg nebutu doh.gif
Atsakyti
Man pilvukas stipriai iššoko kažkur 7mėn, prieš tai palaipsniui augo, bent taip atrodė, ir dabar nuo 36sav atrodo kad kasdien paauga doh.gif
Atsakyti
rysketi pradejo apie 18-20 savaites, o didziausias didejimo suolis 6-a menesi ax.gif Nors dar ne pabaiga, bet bandau isivaizduoti, kad daugiau tokiais tempais dideti nebegali turbut... g.gif Svoris, zinoma, gali dar oi kaip sokti, bet pilvo didumas, manau, turi ribas biggrin.gif
Atsakyti
Svorio priaugineti pradejau iskart po pastojimo... Ne karto nevemiau bigsmile.gif Tad svoris pliusavosi ir pliusuojasi.. blush2.gif Labiausiai pilvukas pradejo rysketi nuo 20 sav.- regis, ne dienom, bet valandom puciasi. nestuke.gif Kolegos pastebejo, jog mano net eisena pakito.. schmoll.gif
Atsakyti
Mano pilvukas pradejo augti nuo pirmu menesiu, nes manes nei pykino nei vemiau nieko panasaus, taip kad ir apetitas buvo nepakartotinas blush2.gif labiausiai ugtelejo 24-28savaitemis, tuo metu net 5kg priaugau, bet dabar sustojo, pilvelis nei sumazejo nei padidejo.Siuo metu mums 31savaite, tai tikiuosi kad daugiau tokiu staigiu ugtelejimu nebus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 13, 17:33)
Man pilvukas stipriai iššoko kažkur 7mėn, prieš tai palaipsniui augo, bent taip atrodė, ir dabar nuo 36sav atrodo kad kasdien paauga  doh.gif

Pastebėjau, kad tau liko vos kelios dienelės iki gimdymo, tad sėkmės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sokoladine_mama: 26 sausio 2008 - 23:15
Kadangi jau paskutinės dienos tai galiu pasakyt, kad per pastarąsias 2 savaites pilvelis laaabai atsikišo į priekį, toks kaip balionas pasidarė, ir atrodo kasdien vis lipa į pirekį... doh.gif Jau noriu lukštentis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sokoladine_mama @ 2008 01 27, 00:15)
Pastebėjau, kad tau liko vos kelios dienelės iki gimdymo, tad sėkmės smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
mano rysketi irgi pradejo tik nuo 20savaites...o praeita savaite vienas kolega darbe pasake"kad ir kiek tu cia prisirengus,dabar ir girtas pastebeciau ,kad laukiesi..." biggrin.gif ta diena mano sypsena buvo labai didele..... biggrin.gif
Atsakyti
Kai man buvo 15 sav. darbe išėjau atostogu (dar niekas nematė) grižau 18 sav. - ot visi sujudėjo. Kažkaip staigiai per tą laiką išlindo pilvukas.
Atsakyti
Man 16 savaite, o pilvukas jau matosi nestuke.gif
Atsakyti
Maniskis ugtelejo 7 menesio antroje puseje (dabar man astuntas menesiukas tik ka prasidejes). Iki tol labai pergyvenau, kad (beveik) nesimato. O dabar jau pergyventi nebereikia, nors ir tai dar nera labai didelis.
Atsakyti
o as kaip tik va ka tik koleges informavau...prie valentininio stalo... vies tiek jau plepa, kad sustorejau biggrin.gif
Atsakyti