As irgi savo pilvuko labai labai laukiau, bet issoko kazkur tik 20-21 sav. dabar tai labai jau matosi , bet ko ir noreti +8kg . Ko tas svoris taip auga, nesuprantu, man vos ne 1kg. per savaite, o valgau kaip ir pries nestuma valgiau, tikrai ne uz du. As bijau kad 38 sav. kokiu +20kg nebutu
Man pilvukas stipriai iššoko kažkur 7mėn, prieš tai palaipsniui augo, bent taip atrodė, ir dabar nuo 36sav atrodo kad kasdien paauga
rysketi pradejo apie 18-20 savaites, o didziausias didejimo suolis 6-a menesi Nors dar ne pabaiga, bet bandau isivaizduoti, kad daugiau tokiais tempais dideti nebegali turbut... Svoris, zinoma, gali dar oi kaip sokti, bet pilvo didumas, manau, turi ribas
Svorio priaugineti pradejau iskart po pastojimo... Ne karto nevemiau Tad svoris pliusavosi ir pliusuojasi.. Labiausiai pilvukas pradejo rysketi nuo 20 sav.- regis, ne dienom, bet valandom puciasi. Kolegos pastebejo, jog mano net eisena pakito..
Mano pilvukas pradejo augti nuo pirmu menesiu, nes manes nei pykino nei vemiau nieko panasaus, taip kad ir apetitas buvo nepakartotinas labiausiai ugtelejo 24-28savaitemis, tuo metu net 5kg priaugau, bet dabar sustojo, pilvelis nei sumazejo nei padidejo.Siuo metu mums 31savaite, tai tikiuosi kad daugiau tokiu staigiu ugtelejimu nebus
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 13, 17:33)
Man pilvukas stipriai iššoko kažkur 7mėn, prieš tai palaipsniui augo, bent taip atrodė, ir dabar nuo 36sav atrodo kad kasdien paauga
Pastebėjau, kad tau liko vos kelios dienelės iki gimdymo, tad sėkmės
Kadangi jau paskutinės dienos tai galiu pasakyt, kad per pastarąsias 2 savaites pilvelis laaabai atsikišo į priekį, toks kaip balionas pasidarė, ir atrodo kasdien vis lipa į pirekį... Jau noriu lukštentis
Papildyta:
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Sokoladine_mama @ 2008 01 27, 00:15)
Pastebėjau, kad tau liko vos kelios dienelės iki gimdymo, tad sėkmės
Ačiū
mano rysketi irgi pradejo tik nuo 20savaites...o praeita savaite vienas kolega darbe pasake"kad ir kiek tu cia prisirengus,dabar ir girtas pastebeciau ,kad laukiesi..." ta diena mano sypsena buvo labai didele.....
Kai man buvo 15 sav. darbe išėjau atostogu (dar niekas nematė) grižau 18 sav. - ot visi sujudėjo. Kažkaip staigiai per tą laiką išlindo pilvukas.
Man 16 savaite, o pilvukas jau matosi
Maniskis ugtelejo 7 menesio antroje puseje (dabar man astuntas menesiukas tik ka prasidejes). Iki tol labai pergyvenau, kad (beveik) nesimato. O dabar jau pergyventi nebereikia, nors ir tai dar nera labai didelis.