Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

Su antru vaikeliu tai pilvukas labaiu ugtelejo ir pasimate 16 savaite ir dar toks stipresnis pilvo padidejimo ( taip pat ir svorio) apie 24 savaite
Atsakyti
kadangi esu plonyte kaip spilkute,jau 10- toj savaitej pilvelis truputi atsikiso,pasisveriau ir buvo +4kg... biggrin.gif dabar jau 12- ta savaite,bet lyg ir viskas tas pats,man netgi mazesnis tas pilvelis... blink.gif o gal as pripratau prie jo... g.gif
Atsakyti
ar normalu, kad 21 sav ir beveik pilvo nesimato? na pilvas nera plokscias, bet atrodau tiesiog apvali ir tiek. nerimauju, kad kazhkaip letai auga ;/
Atsakyti
man tai laiausia pilvukas isoko apie 7 menesiuka. Tada labai sparciai pradejo augti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mums dabar yra 13 savaiciu, bet pilvukas pradejo matytis jau 8 savaite. Ir iki siol tokio pacio dydzio 4u.gif
, gal del to kad apetitas sumazejo nuo 10 savaites. Jauciuosi gerai ir zirniukui viskas gerai. bigsmile.gif lotuliukas.gif

http://www.studija.f...vil-cizait.html
Papildyta:
user posted image lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi tuoj 20 savaiciu o pilvuko kaip ir nesimato. Tik pati esu (ir buvau) apvali, tai gal del to... o siaip jei palyginu save su tokio pat amziaus nestukem, tai beveik ir susinervinu - kodel joms matosi, o man ne. g.gif
Atsakyti
labiausiai islindo 22-26 sav, ir gimdos aukstis labai pakilo, ir per 5 asv 4 kg priaugo. Dabar didejam palaipsniui
Atsakyti
Jo man irgi kaip Ramyrai blush2.gif
Atsakyti
man tai iki 24 savaiciu pilvuko beveik nesimate, o jau paskuj kai soktelejo... toks jausmas kad jis valandomis o ne dienomis augtu... biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
mano pilvukas isdygo 19 savaite, o dabar aprimo ir "stovi" vietoj, bent jau man taip rodos. 4u.gif kol kas jis kaip arbuziukas. pasmane turbut bus taip kaip little_devil, soktels jis dar labiau koki 6-7 menesi. biggrin.gif
Atsakyti
man 18 sav. sian gydytoja pasake kad mano labai jau mazas pilviukas blink.gif nu taip ir yra..bet ar cia verta nerimauti g.gif ?
Atsakyti
Kadangi iki gimdymo sveriau 54 kg, tai ir pilvukas kazkaip gana letai augo. "Kazkas" rimciau rysketi eme tik apie 20 nestumo savaite, bet irgi dar labai nuo apsirengimo priklause. 24-25 savaite pilvelis jau buvo "puse bedos" (nes as jo labai labai nuo pirmojo menesio laukiau, norejau pilvota buti!). Bet didziausias suolis buvo septinta menesi - i savaite po 3 kg! Atrodo, ka tik buvo +9kg, ir staiga - po menesio - + 15 kg!!! Dabar svoris praktiskai "stovi"...
Atsakyti