Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

nors jau baigiam ikopt i 20 savaite, nelabai tas pilvukas mano matosi, kaip gerai pavalgius atrodau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 09 10, 14:48)
o pasirodo!!!! Per 6 sav. +5 kg!!! Va, tau ir pasimate labiausiai... Laime, kad tas svoris ne tiek ant ruros ar slaunu, kiek ant pilvo uzsimete.

Bet tempas nerealus! Gal, sakau, cia dabar taip staigiai uzsimete, o paskui stabtels ir proto ribose pilvas augs? Dar juk 3,5 men....

Ka manot???

Man panasiai kaip tau, per 8 savaites +5kg. Net soka gavau, kai ant svarstykliu atsistojau doh.gif Bet istikruju pagalvojus, as jau puse kelio iveikiau, tai 5kg. gal ne taip ir daug. Kazkaip norisi tilpti i tuos idealius 12kg tongue.gif Bet ne, tai ne, koks skirtumas, kad tik po gimdymo tie kilogramai nukristu.
Man pilvo praktiskai nesimate iki ketvirto menesio, bet po to per kelias savaites atrodo isaugo trigubai, dabar jau tikrai matosi. Bet man taip grazu, tikras apvalus, kaip mazas arbuzas 4u.gif
Atsakyti
Mano pilvukas pradejo augti nuo 30 sav., kai isejau i dekreta. Iki to laiko matesi pilvukas, bet labai jau nedidukas smile.gif. O kg pradejau kaupti tik nuo 20 sav., bet jau turiu +10 kg.
Atsakyti
Na man dabar 9 savaites .... teoriskos tikros tai tik 7 taigi stebiuosi labai nes mano pilvukas jau gerai matosi ...nes labai jau iskiles nuo apacios o tepriauge nuo nestumo tik na gal tik 2 kg. taigi svoris dabar 55 kg o pilvas matosi kuo puikiausiai....
tai kas bus kai sulauksiu 20 savaiciu ....
Atsakyti
QUOTE(linusiux @ 2007 05 28, 19:12)
labas mamytes blush2.gif isikisiu biski smile.gif  kadangi sendien visa laiminga gryzau is genetikos centro sakau ir man gal ka parasyti i sita forumiuka blush2.gif  man jau 19 savaiciu ir trys dieneles,pilvukas matosi truputi,vakare daugiau smile.gif bet mane biski svoris neramina sakes kai dejau per pirmus menesius,dabar jau apstojo augti,bet iki dabar su visais kg priaugau 8. Tai kai paskaitau kartais kurios priauga po 2,3 kg iki tiek laiko,kazko baisoka darosi,bet gydytoja sako viskas lb normaliai ir vaikas pagal visas normas,tik va sakau visos numeta ir as numesiu doh.gif kaip jums su svoriu a?

Panasi situacija ir pas mane, dabar 19 savaitele eina, apetitas zveriskas, ypac visokiam "nesveikam" maistui.
Visados buvau liekna, svoris 56-57 kg. o dabar jau 62. Nervas ima, kad taip riebeju, bet gydytoja ramina - atseit pagal savo ugi buvau per liesa, todel dabar atstaciau normalu svori.
Atrodo, kad pilvukas gerokai matosi, bet kai paciupineji, ten ne nestumas o riebaliukas issokes lotuliukas.gif
Pykint nepykino, savijauta gera, energijos net per daug - tai galvoju, kai pagimdysiu turetu svoris atsistatyti, juk negaliu pradeti dabar dietos laikytis... nors pyragaicius i sveikesni maista tai reikia pakeisti blush2.gif
Atsakyti
man dabar 16 savaite, o pilvukas pradejo matytis kazkur nuo 14 sav. Iki to laiko irgi buvo issokes, bet cia nuo to, kad pirmom savaitem laba pilva pusdavo doh.gif O dabar ypac paskutine 16-a savaite tai jau pats aiskiausias nestukinis pilvukas biggrin.gif
Atsakyti
O man nuo 16 savaites labai greit pradejo augti ir matytis tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
As jau net labai nescia nestuke.gif jauciuosi ir atrodau, nos mums 13 savaiciu blush2.gif
Atsakyti
Nu norėdama ir dabar pasislėpčiau po šaliku lotuliukas.gif O normalus, nėštukinis pilvas kažkur nuo 25 sav pradėjo matytis, pūpsot, prieš tai galėjo bet kas pasakyt, kad gerai pavalgius esu ir tiek smile.gif
Atsakyti
na mano pilvukas tai dar tik pradeda po truputi dideti ax.gif nepasakyciau,kad jauciuosi labai nestuke.gif ,nes mano pilveliu dar tik 20 savaiciu ax.gif
juk kiekvienai nestukei pilvelis auga skirtingai ax.gif
mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolele: 06 lapkričio 2007 - 14:05
Mums jau 18 sav. bet pilvelis dar labai mazytis, galia sakyti, kad nieko nesimato ir nezinantis pagalvotu, kad tik siek tiek pastorejusi esu. Gal tai del visokiu blogybiu ir silpnumu, bei nevalgymo, nes budama 8 sav. gulejau ligoninej ir per negalavimus pameciau 4 kg. dabar jau 2 sugryzo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 11 07, 13:48)
budama 8 sav. gulejau ligoninej ir per negalavimus pameciau 4 kg. dabar jau 2 sugryzo  ax.gif

Man panasiai buvo... 10 sav gulejau ligonine4j, o nuo pykinimu nukrito 4 kg...

Dabar jau stabiliai dideja ir niekas negaletu gincytis, kad as nesilaukiu lotuliukas.gif
Laukiuosi 2nuku, o visi sako, kad as esu per plona nestuke.gif
Man kartais man atrodo, kad mano pilvelis neauga... o kai pasiziuriu i veidrodi matau, kad jis visai nemazas.
Siaip matytis pradejo labai anksti - jau 10 sav jis buvo gerokai pasokes, o kitos palatos drauges tokio pat amziaus pilvelio visai nebuvo ne zymes...
Atsakyti