Maniskis isryskejo sia savaite, man beveik 20 savaiciu Iki siol net nesimate. Bet sia savaite jau ir as atrodau nescia
laukuosi antro ir pilvas pradejo didet nuo 20 sav.
labukas,visoms
21sav.
kiek pamenu, savo pernai rudeni pirktas "darbines" kelnes padėjau į spintą ką tik prieš atostogas , tai buvau 18-19 sav.
ir dabar jau pilneju gan sparčiai
mano mama prognozuoja, kad būsiu labai pilvota...
21sav.
kiek pamenu, savo pernai rudeni pirktas "darbines" kelnes padėjau į spintą ką tik prieš atostogas , tai buvau 18-19 sav.
ir dabar jau pilneju gan sparčiai
mano mama prognozuoja, kad būsiu labai pilvota...
Man jau 15 savaichiu, o pilvas matyti... Bet shiaip ash smulki, tai gal del to.... Svarbiausia, jog susidaro ispudis, kad dubeny esantys vidaus organai pakilo virshun ir isshoko.. tai tikriausiai jie chia man poopsosu visu maistu , o ne lelius.....
Bet ash sau labai grazhi... Kiekviena ryta ir vakara maivausi priesh veidrodi... Vyrelis vadina sharka ...
Bet ash sau labai grazhi... Kiekviena ryta ir vakara maivausi priesh veidrodi... Vyrelis vadina sharka ...
man baigiasi 19-ta savaite, tai is ryto, dar kaip ir nelabai tas pilvas, bet vakare po visokiu vaisiu ir darzoviu + sulciu, arbatu, tai atsigulus pupso geras kalnas Man paciai labai kvailai atrodo tas pilvas kolkas, nei nescia nei nenescia, toks jausmas, kad pasilniam zmogui atrodau, kaip pavalgyti megstanti mergaite
Man dabar 20 sav. ir jau matosi, kad "arbūziuką"prarijau.
Nors, tiesą pasakius, man matėsi ir gerokai anksčiau, tik kitiems atrodžiau kaip pavalgiusi.
Nors, tiesą pasakius, man matėsi ir gerokai anksčiau, tik kitiems atrodžiau kaip pavalgiusi.
Nuo penkto men jau zhinantiems matesi stipriai
Nuo sheshto matesi visiems
O nuo ashtunto iki devinto pabaigos, padvigubejo
Bet kokie faini prisiminimai, kai pagalvoju
Nuo sheshto matesi visiems
O nuo ashtunto iki devinto pabaigos, padvigubejo
Bet kokie faini prisiminimai, kai pagalvoju
Man jau po truputuka ima matytis, bet nezymiai. Kelnes jau verzia, tad teks siutis anksciau, nei planavau naujas.
QUOTE (Nike @ 2004 08 25, 08:56) |
Kad man greiciau matytusi-nekantrauju |
Dar biski reiks palaukti Man jau 29 savaite tai matosi ohohoho ir uzkliuva kartais
Man pasirode apie 19 savaite, na o dabar kazkaip vis kiekviena diena didesnis Suoliukas buvo apie 32-34 savaite ir nuo tol auga auga Ir pradejau uzkliuti, bei tarp manes ir stalo ilenda....
As tai pamenu, kai pirmojo laukiausi, tai dar budama 22 savaiciu i klubus vaiksciojau, aptemptus rubelius devejau, ir demesio netrukdavo , o va dabar laukiuos antro , tai mums 20 savaiciu, o pilvelis tikrai gerai matosi. Taip ir neatsistebiu: kaip cia taip greit ir daug jo matosi ? Bet smagu