man jau matosi.. Nors svetimi zmones iatre, kad besilaukiu del to, kad daznai laikau ranka ant pilvo... As priaugau 6.5 kg, o mums 21 sav.
Mano pilvelis pradejo matytis nuo mazdaug ketvirto menesio tiems kurie nezinojo apie nestuma , o man paciai tai jau pasijaute nuo kokio trecio men., ne vienu kelniu negalejau uzsisegti .Gal, kad buvau liekna, tai ir pasimate iskart, ir labai graziai augo, tikrai burbuliukas matesi plika akimi, na bet labiausiai tai issipute paskutiniais menesiais, ohoho koki arbuza dabar nesioju ...
o pasirodo!!!! Per 6 sav. +5 kg!!! Va, tau ir pasimate labiausiai... Laime, kad tas svoris ne tiek ant ruros ar slaunu, kiek ant pilvo uzsimete.
Bet tempas nerealus! Gal, sakau, cia dabar taip staigiai uzsimete, o paskui stabtels ir proto ribose pilvas augs? Dar juk 3,5 men....
Ka manot???
Bet tempas nerealus! Gal, sakau, cia dabar taip staigiai uzsimete, o paskui stabtels ir proto ribose pilvas augs? Dar juk 3,5 men....
Ka manot???
O man dar tik desimta savaite eina, o pilvas atrodo atsikises Kaip laukiausi pirma karta tikrai taip nebuvo. Pilvas isryskejo tik po kokiu 25 sav.
QUOTE(Jurguška @ 2007 09 11, 15:30)
O man dar tik desimta savaite eina, o pilvas atrodo atsikises Kaip laukiausi pirma karta tikrai taip nebuvo. Pilvas isryskejo tik po kokiu 25 sav.
as taip laukiuos antra karta, tik 13 sav dar bet pilvukas jau yra.nuo 10 sav emiau nesiot ir rubelius,, is paprastu nei kelnes nei sijonai nebetinka.labai greitai sikart man gimda "issoko". na visur raso kad su antru jau daug greiciau pilvelis lenda.kaip dabar praeita karta atrodziau tik kokiu 20-22sav
man dabar irgi antras nestumas ir 10 savaite.. bet jau ir kokie 4 kg virsaus ir pilvukas nemazas.. jau netelpu i savo sijonus... nors kiti i akis dar nesako kad pastorejau ... o su pirmuoju tai man nuo kokios 18 sav pradejo rysketi.. iki ketvirto men svoris krito o paskui i menesi po 1 kg i pries pabaiga 3 kg
QUOTE(ajuka @ 2007 09 11, 16:40)
as taip laukiuos antra karta, tik 13 sav dar bet pilvukas jau yra.nuo 10 sav emiau nesiot ir rubelius,, is paprastu nei kelnes nei sijonai nebetinka.labai greitai sikart man gimda "issoko". na visur raso kad su antru jau daug greiciau pilvelis lenda.kaip dabar praeita karta atrodziau tik kokiu 20-22sav
QUOTE(Meka @ 2007 09 11, 16:48)
man dabar irgi antras nestumas ir 10 savaite.. bet jau ir kokie 4 kg virsaus ir pilvukas nemazas.. jau netelpu i savo sijonus... nors kiti i akis dar nesako kad pastorejau ... o su pirmuoju tai man nuo kokios 18 sav pradejo rysketi.. iki ketvirto men svoris krito o paskui i menesi po 1 kg i pries pabaiga 3 kg
Sveikos, aš irgi laukiuosi antro, bet kaip bebūtų keista, pilvukas pasimatė pakankamai vėlai, taip iššoko, kad matytis nieko apie apie mano nėštumą nežinantiems pradėjo tik 20 - 21 savaitę... Na, o dabar eina 25 savaitė, tai ohoho kaip matosi Niekaip nebepaslėpsi ir svorio taip "užsidėjo" per tas 3-4 savaitėles + 4 kg. Daugoka
pasimate tik dabar ant dienu
laukiuosi pirmo vaikučio. pilvukas pradejo matytis tik po 22 savaitės. tada ir pasakiau darbdaviams ir draugams, nes visi galvojo, kad šiaip pastambėjau. išeidama į dekretą 30 savaičių atrodžiau ne ką storesnė, bet po dar trijų savaičių pilvukas pradėjo ypač ryškėti. dabar iki gimdymo liko daugiau nei pusė mėnesio, bet visi aplinkiniai nustemba, nes pilvas nedidelis. o giminės susirūpino, kad labai mažutį pagimdysiu:))
Man tai su tuo pilvuku tai tikras cirkas buvo Pradėjo aiškiai matytis tik nuo 30 savaitės. Tai darbe išskyrus direktorių ir personalo skyriaus vadybininkę niekas nežinojo ir nesuprato, kad laukiuosi, tai kai išeidinėjau į dekretines ir visiems pasakiau dėl kokių priežasčių, tai bendradariai buvo šoke