as tai sau pati stembesne nei paprastai. Virs +2 kg man jau matosi! O kitiems dar ne. I aptemptas kelnes neilendu... Ryt 11 sav. prasedes, bet dar nieko nesimato. Ir gerai! Su savo valgymais, itariu "Labai didele" nebusiu.
Labiausiai ūgtelėjo man nuo kokios 28 sav,nes dabar kartais atrodo, kad auga dienom pilvukas Mums dabar 32 sav, ir turim +8kg
O mum dabar beveik 17 savaiteliu ir nepriaugom ne kilogramo, bet pilvukas jau matosi ir toks pastebimas jau
Ar taip turi buti?-ar gali taip anksti matytis?
QUOTE(deine @ 2007 06 13, 11:24)
O mum dabar beveik 17 savaiteliu ir nepriaugom ne kilogramo, bet pilvukas jau matosi ir toks pastebimas jau
Žinoma,kad gali Juk auga kiekvienai individualiai
Mano pilvukas pradejo didet kazkur nuo 17-18sav. dabar mums jau 34sav ir as per paskuitini menesi priaugau tik puse kg, nezinau ar tai normalu? nor sper sita menesi daugiausiai auzaugo pilvukas, atrodo kad apie 3-4kg priaugau o kai paissveriau tik puse pasirode
Mano pilvas pradejo augti nuo pirmu savaiciu, nors kiti ir nemate. O paskutiniu metu kaip tik pirmadienis, reikia eiti i darba, taip jis ir padideja. Jau pripratau prie to. Kai i ruba vos telpu pirmadieni, tai zinau kad kita savaite jis bus per mazas. Dabar suejo 19 sav., tai visi jau mato, kad turiu pilva ir klausia ka nesioju. Man jis atrodo didelis. Pirma karta, kai laukiausi pries gimdyma kelios dienos buvau parduotuvese apsipirkti, tai atsiseginejau striuke, kad visi matytu kad , na buvo tie laikai, kai be eiles aptarnaudavo. Tai buvo antradienis, o ketvirtadieni gimdziau. Dabartinis pilvas palyginus su anuo - baisiulinis. Net apstojau valgyti kiek noriu, nes per3 mėn. priaugau 5 kg.
Mano pilviukas augti pradėjo nuo 9 savaitės... Su abiem nėštumais greitai pradėjau pūstis, su pirmu priaugau 17 kg, o db esu 26 sav., jau priaugau 10 kg...
O mano pilvukas per paskutines savites tiek paaugo, kad ogo Dabar jau turim 12kg virsaus, nors dauguma tu kg yra pilvelyje, o ne ant mamos Iseinant i dekreta turejau tik +7kg. Kaip per 6 sav. daugokai priaugom, nu bet o ka padarysi
Maniskis labiausiai ugtelejo 6-7 menesiais
QUOTE(!kristule @ 2007 04 20, 23:05)
mano pilvukas pradėjo augti anksti, kokią 12 savaitę, tai 14 sav. nusipirkau nėštukinius džinsus, nes jau į jokias savo kelnes nebeįlindau. Dabar 18-ta sav. ir pilvuką jau ir kiti pastebi.
Man 13 savaičių, iš aplinkinių labai mažai kas pastebi, bet man pačiai tai oj oj jau koks didelis, ryte dar lengvai lendu į kelnes ir užsisegu, o jau vakare tai kaip 7 mėn. atrodau. Aišku kalti dar būna arbūzai ir obuoliukai
mum tai dar tik 14 savaite prasidejo, o pilvelis jau matosi visiems kas zino, o kitiems manau atrodau su lasiniuotu pilvu tiesiog ir viskas.
As labai dziaugiuos, kad matosi, man patinka demesys ir be to, labai laukiau as to nestumo, tai gal del to leliukas ir rodosi greitai. Arba del o, kad as sveriau pries pastodama 49kg., o per tris men. priaugau 5 kg., tai gal jie cia matosi
As labai dziaugiuos, kad matosi, man patinka demesys ir be to, labai laukiau as to nestumo, tai gal del to leliukas ir rodosi greitai. Arba del o, kad as sveriau pries pastodama 49kg., o per tris men. priaugau 5 kg., tai gal jie cia matosi