Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

QUOTE(lengvute @ 2004 06 30, 16:41)
man dabar su 3-čiuoju 17-18 sav, pilvas kyla ne dienom, o valandom  blink.gif , o jums?

labas mamytes blush2.gif isikisiu biski smile.gif kadangi sendien visa laiminga gryzau is genetikos centro sakau ir man gal ka parasyti i sita forumiuka blush2.gif man jau 19 savaiciu ir trys dieneles,pilvukas matosi truputi,vakare daugiau smile.gif bet mane biski svoris neramina sakes kai dejau per pirmus menesius,dabar jau apstojo augti,bet iki dabar su visais kg priaugau 8. Tai kai paskaitau kartais kurios priauga po 2,3 kg iki tiek laiko,kazko baisoka darosi,bet gydytoja sako viskas lb normaliai ir vaikas pagal visas normas,tik va sakau visos numeta ir as numesiu doh.gif kaip jums su svoriu a?
Atsakyti
Man labiausiai pilvas isaugo 8 ir 9 men.
Atsakyti
sveikos mamytes nestuke.gif oii man 19 savaite jau pilvukas tai matos tai nelabai,as jau nebesuprantu aisku labiausia nescia vakare jauciuosi rolleyes.gif ai bet zinokit laukiu to pilvuko labai,is pradziu lb pergyvenau del svorio nes visada tokia normalaus sudejimo buvau na ne storule tikrai,o dabar kai jau 7kg priaugti,ps:tiek niekada nesveriau biski baugoka daresi,bet kazkaip atsisedau pamasciau velniop!dieve as gi vaikeli auginu ir nors karta gyvenime galiu viska valgyti neziuredama neskaiciuodama,aisku nepagalvokit kad kibirais dabar normos pas mane blush2.gif ale man lb idomu kiek jusu kinderiukai sveria 19savaite,as del nieko nebijau tik bijau saviskio per didelio neuzsiaugint doh.gif
Atsakyti
Labukas. Mano pilvukui 17 savaičių, bet visai nėra pilvuko, tik kai pavalgau tai vakare biškiuka matosi. verysad.gif
Papildyta:
O jei biškiuką ir matosi atrodau kaip gerai pavalgiusi.
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2007 05 30, 10:29)
Labukas. Mano pilvukui 17 savaičių, bet visai nėra pilvuko, tik kai pavalgau tai vakare biškiuka matosi. verysad.gif
Papildyta:
O jei biškiuką ir matosi atrodau kaip gerai pavalgiusi.

Nesijaudink,užaugs ir tavo pilviukas.Man labiausiai paaugo nuo 20 savaitės
Atsakyti
o man nuo 37 thumbup.gif
Atsakyti
mano pilvukui jau 29 savaite eina ir jau oxoxo koks blink.gif ir kada jis sitaip uzaugo g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
o mums jau 16 savaite baigiasi... Buvome savaitgali pas gimines, tai niekas nieko net neitare... Na bet vakare jau ryskus pilvukas matosi... O darbuotojai vis svarsto ar as cia laukiuosi, ar sustorejau smile.gif
Atsakyti
Noreciau ir as pasidalinti savo maza patirtimi smile.gif Mums jau 21-ma savaite, jauciuosi puikiai, niekada nepykino, tik nugara paskaudeje yra, bet gelbsti masazai bei vandens proceduros. O del svorio irgi labai daznai pamastau ar ne per daug priaugu g.gif nes siaip visada buvau pire kudesniu, nors pries nestuma 54 kg buvo, bet cia zieminis svoris rolleyes.gif ir matytis pilvukas man pradejo nuo 12 sav tai tikrai nestuke.gif , gal todel, kad jis ir siaip pas mane toks ispustas daznai budavo tongue.gif Jau dabar esu priaugus 6 kg, tai isigandau perskaicius, kad per ateinancias 10 savaiciu tas augimas labai paspartes... baisiausia, kad auga tikrai ne tik pilvukas doh.gif
Atsakyti
man ugtelejo nuo 22sav,tada daug kas suprato ,kad as nepavalgius ,o nescia. nestuke.gif
Atsakyti
O man pradejo augti kai tik isejau i dekreta 4u.gif Iki 28sav. net darbe ne visi suprato ar as cia nescia ar sustambejau, nes iki nestumo irgi buau tokia biskuti pilvota nors stora niekad nebuvau. Bet dabar kai uzsuku i darba visi ogo sako, kokie jus paauge. Ir pati jauciu kad daugiausia pradejau pilneti nuo 28-30sav. O ir svorio iki 30sav. buvau priaugusi 6kg, o per paskutines 3 sav. ir 3 d. dar 4 kg priaugau doh.gif Taikur tas pilvas nedides biggrin.gif Bet bet kokiu atveju pilvukas pas mane nedidukas, kai nuejau i fotosesija sako fotografe kad nedidiuciai jus, tai fotkinantis reikedavo ispusti kad labiau matytusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 06 06, 19:38)
O man pradejo augti kai tik isejau i dekreta 4u.gif Iki 28sav. net darbe ne visi suprato ar as cia nescia ar sustambejau, nes iki nestumo irgi buau tokia biskuti pilvota nors stora niekad nebuvau. Bet dabar kai uzsuku i darba visi ogo sako, kokie jus paauge. Ir pati jauciu kad daugiausia pradejau pilneti nuo 28-30sav. O ir svorio iki 30sav. buvau priaugusi 6kg, o per paskutines 3 sav. ir 3 d. dar 4 kg priaugau  doh.gif  Taikur tas pilvas nedides  biggrin.gif  Bet bet kokiu atveju pilvukas pas mane nedidukas, kai nuejau i fotosesija sako fotografe kad nedidiuciai jus, tai fotkinantis reikedavo ispusti kad labiau matytusi  lotuliukas.gif

Pas mane pilvukas pradėjo matytis nuo 17 savaitės. Bendradarbės vis viena kitos pradejo klausinėti, kad aš kažkaip ne taip atrodyt pradėjau bigsmile.gif , o nuo 20-os jau pasirodėm visame gražume nestuke.gif Darbas susijęs su klientais, tai kartais pabosta kai žiopso nuolat į tavo pilvą. Lyg nematė nestuke.gif
Atsakyti