Man 24 savaitės, tai šiandien sesuo atvažiavus pareiškė, kad prieš savaitę pilvukas tikrai mažesnis buvo :-D Aš ir pati jaučiu, kad dabar pradėjo jis jau normaliai augti, bet smagu :-)
Mano pilvukas gan anksti pradėjo matytis, gal nuo kokios 12 sav., bet labiausiai šovė į priekį nuo 29 sav.
QUOTE(tanitausa @ 2007 04 18, 23:26)
man tai 22tra savaite dar beveik nieko nesimate o 24 savaite visi ishsprogdino akis is kur cia tas pilvas per dvi savaites ishsipute tikrai neblogai, jau nebeimanoma buvo paslepti
Man irgi per tas dvi savaites labiausiai į priekį šovė. Buvo tokių, kurie neįtarė, o po to visi pamatė. O kaip nustebo kai kurie...
Sveikos nestukes! Mums su mano pilvelio gyventoju 18 sav.Pries nestuma visada buvau kuda o tik pastojus pradejau pustis kaip ant mieliu mano pilvelis jau dabar auga ne dienom o valandom viso esu jau priaugus 6kg.Truputi baisu kai pagalvoju kas bus veliau?
QUOTE(Milduziukas @ 2007 04 30, 18:08)
Sveikos nestukes! Mums su mano pilvelio gyventoju 18 sav.Pries nestuma visada buvau kuda o tik pastojus pradejau pustis kaip ant mieliu mano pilvelis jau dabar auga ne dienom o valandom viso esu jau priaugus 6kg.Truputi baisu kai pagalvoju kas bus veliau?
Aha man tas pats .Manau,kad lieknoms rekomenduojama priaugti daugiau nei stambesnem.ir dar pastebejau,kitoms vos iki 6 nestumo menesio pilvas neauga,bet paskui l.staigiai issipucia.Dabar man 34 nestumo sav,tai pilvas nesiskiria nuo kitu,tokio mazdaug laiko.O pradejo augti jau l.anksti
Mano sesei pilvas pasirode tik 6 menesi o man jau nuo 3 pradejo sviet su kiekviena diena vis auga.Jau dabar jauciuos kaip karsonas tik propelerio neturiu
MAn pilvukas pradejo augti nuo 20sav.Labai pergyvenau, kadangi nesioju dvynukus.Labai stresavau, kad jo vis nesimato, galvojau, gal nesivysto mazyliai, bet per pora dienu eme ir "issoko" .O dabar atrodo su lig kiekviena diena dideja
iki 20 savaites atrodziau kaip gerai pavalgius, mazai kas pastebedavo, jei nezinojo. 23 savaiciu jau niekam klausimu nekilo, o pastarosiom savaitem pilvas taip greit auga, kad nespeju prie jo priprast, todel vis kliunu uz ko nors
Mano pilvukas tai labiausiai ūgtelėjo nuo 20 iki 24 savaitės Tada per mėnesį priaugau net 4 kg
Mano pilvukas pradėjo pūstis į priekį apie 20 sav. bet taip lėtai, pamažu. Na, o po 30 sav. tai turbūt kiekvieną nakti jis man paauga, nes kiekvieną rytą pilvelis mano didesnis ir didesnis .
Man 13 savaiciu, o net seniai matyti draugai pastebejo,kad nescia Problema turbut tame, kad ganetinai plokscias pilvas buvo, tai dabar jau nebera kaip ir sleptis pastebejau pati, kad ne tik pilvas atsikiso, bet ir per klubus emiau pustis..tas putimosi jausmas visa nestuma mane lydi, o jusu ne? Atrodo, kad oda issitempus iki begalybes, o daktare sako viskas ok
man eina 23 savaite bet pilvukas jauciu kas diena auga ir auga jau einu ir matau kad visi i pilva ziuri cekavi tik jau labai sunku per situs karscius siaubas kaip jau noriu i dekreta