Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

pas mane irgi anksti isdygo pilvelis...gal kokia jau 14sav pirkau spec dzinsiukus nestuke.gif
o dabar jau kaip burbuliukas esu blush2.gif nors kartais atrodo viena diena mazesnis buna, kita didesnis tas pilvukas... bet turbut cia tik paranoja smile.gif
Atsakyti
man jau 35 savaiteles, tad dabar pilvelis jau didelis nestuke.gif taciau labiausiai paaugau nuo 24 iki 30 savaites, tuo metu ir svoris intensyviai paaugo. o siaip as tai jau pilviuka maciau nuo 13 sav kazkur smile.gif tada ir svorio priauginet emiau
Atsakyti
man kažkur nuo 5 mėn. labiau išryškėjo, o dabar tai taip ūgtelėjo, kad savo džinsų nebeužsegu, nors prieš savaitę dar buvau apsivilkus... doh.gif
Atsakyti
o man 15 savaitelė ir jau turiu sioki toki nors siaip esu pati labai plona bet jau kaip kiti sako is pilvo sakytu kad megstu pavalgyti 4u.gif svoris neauga beveik o i kelnes tai vieninteles tik ilendu,visus dzinsus ir maziau tampomas jau suslepiau ax.gif
Atsakyti
man irgi anksti pradejo pilvas matytis,kai buvau 3 men. jau matesi, o dabar tai is vis kamuolys didziausias biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Viktut @ 2007 03 26, 15:21)
Mano pilvukas issoko kaip balionelis taip staiga staiga kazkur 17 savaite smile.gif Iki tol nieks net neitare, kad as laukiuosi smile.gif O dabar visu akys tik ir krypsta zemiau papu smile.gif

na va... man 16 sav. pilvukas yra šioks toks, bet kol kas į akis krenta tik krūtinė tongue.gif
Atsakyti
4u.gif kaip smagu jaustis neštuke, mums jau 17 savaitele, bet kol kas dar niekas nežino, kad laukiuosi....
nors vyras kiekviena diena džiaugiasi ir sako jau matau paaugusi pilveli ir pati jau matau ir jaučiu, į rūbus kai kuriuos nebetelpu, teko ir naujų pirktis ... Priaugau iki šiol 3-4 kg. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai antrasis nestumas, 18 savaite, priaugau vos 1 kg ir kas zino kad esu nescia sako kad net neitartum jeigu nezinotum. Uosvei pasigyriau kad jau ir judesiukus jauciu tai ta tik pasisaipe tipo kaip galikazka jausti jeigu net pilvo nesimato. Cia kiekvienai labai skirtingai. Pirmasis nestumas pasimate daug anksciau, bet tada ir siaip pilnesne buvau.
Atsakyti
Iki 20 sav. beveik niekas nepastebėjo mano nestuke.gif. O pilvukas labiausiai pradėjo ryškėti nuo 6 mėn. kažkur, dabar (30 sav) jau tikras arbūziukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mst: 16 balandžio 2007 - 19:32
Mano nestuke.gif labiausiai išsišovė apie 26-30 sav. Tada ir svorio daugiausiai priaugau blush2.gif dabar jau 38 savaitė eina, tai tik per drabužius jaučiasi, kad didėja, bet jau ne taip biggrin.gif
Atsakyti
man tai 22tra savaite dar beveik nieko nesimate o 24 savaite visi ishsprogdino akis is kur cia tas pilvas lotuliukas.gif per dvi savaites ishsipute tikrai neblogai, jau nebeimanoma buvo paslepti biggrin.gif
Atsakyti
mano pilvukas pradėjo augti anksti, kokią 12 savaitę, tai 14 sav. nusipirkau nėštukinius džinsus, nes jau į jokias savo kelnes nebeįlindau. Dabar 18-ta sav. ir pilvuką jau ir kiti pastebi. bigsmile.gif
Atsakyti