Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

QUOTE(IeP @ 2006 10 06, 09:10)
Cia yra taip todel, kad tiesiog nestumo pradzioje labai pucia pilva. Bet ka suvalgai ir pilvas issipucia su visom nemaloniom to pasekmem. Mudu su vyry vakarais irgi dziaugiames, kad pilvuzas jau didelis, o is ryto vel beveik kaip lenta bunu.

Man lygiai tas pats, ryte pilvas kaip pilvas, nu bet vakarėjant tas pilvo pūtimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2006 10 06, 11:39)
Aš irgi labai laukiau. Dabar mano pilveliui jau 20 savaičių, o išsimatavau pilvelį ties bambą gulint ir pakraupau fear.gif - tik 80 cm. Įdomu ar normalu toks mažas?
Stovint pilvas labai nedidelis.  blink.gif

Prieš nėštumą mano svoris buvo 54-55 kg, ūgis - 172 cm.

Nesijaudink, neuzilgo jis tau prades labai sparciai augti ir susilygins su kitu nestuke.gif pilvukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2006 10 06, 18:37)
Nesijaudink, neuzilgo jis tau prades labai sparciai augti ir susilygins su kitu  nestuke.gif pilvukais mirksiukas.gif

Tikiuos. g.gif
Ačiū už palaikymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanuk @ 2006 10 06, 12:39)
Aš irgi labai laukiau. Dabar mano pilveliui jau 20 savaičių, o išsimatavau pilvelį ties bambą gulint ir pakraupau fear.gif - tik 80 cm. Įdomu ar normalu toks mažas?
Stovint pilvas labai nedidelis.  blink.gif

Prieš nėštumą mano svoris buvo 54-55 kg, ūgis - 172 cm.

Cia tikrai nemazas lotuliukas.gif mano 74cm ir gydytoja sako kad auga sunelis normaliai wub.gif
Atsakyti
Mano pilvukas didžiausią šuolį padarė tarp 6 ir 7 mėn.... O kažkur nuo 8mėn jau smarkiai nesipūtė, bet vistiek, augom, didėjo... nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
man baigiasi 3 menuo o as nepriaugau ne 1 kg ar cia taip gali buti? sveriu 62 o ugis 171 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2006 10 22, 11:38)
man baigiasi 3 menuo o as nepriaugau ne 1 kg ar cia taip gali buti? sveriu 62 o ugis 171  blink.gif

Aisku kad gali biggrin.gif
Atsakyti
maniskis tik dabar pradeda rodytis smile.gif ax.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 08 28, 23:30)
Dydysis augimas prasidejo nuo 20 sav.  smile.gif

Mano - kažkur nuo 17. Pradžioj taip kaip ir švelniai, lengvai, o paskui kaip dėjo - į jokį rūbą nebesutilpau. Baigiau savo laimę turėdama 1.26 cm - įsivaizduojat??
Atsakyti
kai laukiausi pirmagimes,kad laukiausi suzinojo kai idekreta ejau biggrin.gif ,na o dabar 13 sav bet jauciuosi kaip 4-5 men ax.gif as isivaizduoju kokia busiu pries gimdyma lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano pilvukas issoko kaip balionelis taip staiga staiga kazkur 17 savaite smile.gif Iki tol nieks net neitare, kad as laukiuosi smile.gif O dabar visu akys tik ir krypsta zemiau papu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisss @ 2004 08 26, 11:06)
Na man dar tik 10 savaičių, bet jau iškart truputį pasijautė, jau pilvelis vos vos matosi, bet už tai turėjau tokį liemenį, o jo nebeliko,  ohmy.gif  tai jei taip augs svoris, tai turbūt teks tik lovoje gulėti, nes nepaeisiu,  wub.gif o sakykit ar normalu, kad man priaugo kokie 3 kg, nes valgyt tai noriu siaubingai o kaip tai sustabdyti, juk dietos nesilaikysi. g.gif

Man 12 savaiciu, tai as irgi matau jau ta pilveli. Ir vyras mato.Vadina matrioska - kai is didesnes islenda mazesnis tongue.gif Irgi jau priaugau kokius 3 kg... ax.gif Jeigu taip ir toliau... biggrin.gif
Atsakyti