Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

Man pilvukas labiausiai paaugo 7 menesi, ir siaip gan anksti pradejo matytis. mirksiukas.gif
Atsakyti
bliamba nesuprantu,nestumas 8savaites ar turi jau biski matytis ar dar anksti g.gif ??????kartais net pradedu abejoti ar as is tikruju nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2006 09 22, 19:17)
bliamba nesuprantu,nestumas 8savaites ar turi jau biski matytis ar dar anksti g.gif ??????kartais net pradedu abejoti ar as is tikruju  nestuke.gif

pas mane iki 4 men. beveik nieko nesimate, kas manes taip gerai nezinojo tai net ir nepastebedavo (tik mama, vyras pastebedavo, nes zinojo koki plokscia pilva turejau), kad pilvukas ugtelejes, o tau dar tik 8 sav. tai tikrai nera ko pergyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
As girdejus esu kad per antra nestuma daug anksciau pilvelis pradeda matytis, kadangi tai jau nebe pirmas kartas, ir odele greiciau ir lengviau tempias. Nezinau kiek cia teisybes, bet taip zmones kalba... smile.gif
Man paciai tai tik koki 5 menesi pradejo matytis, ir tai nedidukas toks. smile.gif Kai kurie klientai, kai mane pamato darbe dabar nustemba, nes niekad nepastebejo kad laukiuos. smile.gif O dar kai pasakau kiek laiko, tai uz galvu susiima ir sako "you're so tiny!" . na aisku, lyginant su amerikonem, kurios kaip kiaulytes vaiksto, gal ir atrodau truputeli nesveika jiems. smile.gif O priaugau kol kas apie 7-8 kg. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2006 09 23, 02:16)
As girdejus esu kad per antra nestuma daug anksciau pilvelis pradeda matytis, kadangi tai jau nebe pirmas kartas, ir odele greiciau ir lengviau tempias.  Nezinau kiek cia teisybes, bet taip zmones kalba... smile.gif

teisybe, zinoma:) tik gal ne odele, o raumenys labiau prasitampe.. ir pilvukas greiciau issikisa. taip pat ir judesiukus per velesnius nestumus daug anksciau pradeda jausti.. del tos pacios prezasties smile.gif
Atsakyti
Didysis pilvelio augimas prasidėjo 7-8 mėnesiais. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniegutė @ 2004 06 30, 22:30)
Maniskis irgi mazdaug nuo 20 savaites pradejo labiau rodytis. Net mama jau sako, kad matos, kur anksciau vis netikejo, kad mociute bus laugh.gif

Zinok Sniegute man tas pats biggrin.gif siandien pas mama i darba nulekiau, tai pagaliau ji pamate pilva lotuliukas.gif dar pasakiau kad siandien nieko daug nevalgiau, tai jezau jezau, tas mano anukelis neprimaitintas doh.gif biggrin.gif pagaliau patikejo kad mociute bus biggrin.gif
Atsakyti
Mano pilvukas pradėjo augti nuo kokių 22savaitėlių pastebimiau, o dabar pačiai atrodau kaip begemotas, bet gydytoja sako, kad pilvukas nedidelis ax.gif wub.gif
Atsakyti
o as tai labai laukiu kada pradės rodytis tas pilvukas biggrin.gif
Atsakyti
Apetitas man pakilo jau nuo pat pradžių blush2.gif , tai ir pilvukas man pačiai jau atrodo kaip kokiam 4-5 mėn doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2006 10 05, 15:17)
Apetitas man pakilo jau nuo pat pradžių  blush2.gif , tai ir pilvukas man pačiai jau atrodo kaip kokiam 4-5 mėn  doh.gif ...

Cia yra taip todel, kad tiesiog nestumo pradzioje labai pucia pilva. Bet ka suvalgai ir pilvas issipucia su visom nemaloniom to pasekmem. Mudu su vyry vakarais irgi dziaugiames, kad pilvuzas jau didelis, o is ryto vel beveik kaip lenta bunu.
Atsakyti
QUOTE(AGNIUXX @ 2006 10 05, 11:34)
o as tai labai laukiu kada pradės rodytis tas pilvukas biggrin.gif

Aš irgi labai laukiau. Dabar mano pilveliui jau 20 savaičių, o išsimatavau pilvelį ties bambą gulint ir pakraupau fear.gif - tik 80 cm. Įdomu ar normalu toks mažas?
Stovint pilvas labai nedidelis. blink.gif

Prieš nėštumą mano svoris buvo 54-55 kg, ūgis - 172 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanuk: 06 spalio 2006 - 11:44