Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

Man pilvelis apvalokas buvo iki 4 men., o dabar jau kai pradejo augti tai biggrin.gif galo nematyti. Ne menesiais o valandomis auga ax.gif , kaip gydytoja sako talijos apimtis 104cm. blush2.gif chi, chi, chi... Greit i vonia neieisiu, nes durys gan siauros, teks pas kaimynus dazniau lankytis bigsmile.gif
Atsakyti
Dydysis augimas prasidejo nuo 20 sav. smile.gif
Atsakyti
O mano pilviukas pasirodė penkiu mėnesiuku rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nuo 22 sav. jau niekas neabejojo, kad laukiuosi, labai jau pilvelis atsikiso, bet labiausiai pradejau "dideti" nuo 32 sav. pilvelis kaip ant mieliu auga biggrin.gif ! Jau turiu +13 kg doh.gif
Atsakyti
Man irgi pilvuka labai pucia vos ka suvalgau blush2.gif , tai irgi nemazas atrodo, o mums 12 savaiteliu. Kartais isgeriu angliuku, nes kentet to putimo nebegaliu. Gal zinot kokiu vaistuku nescioms nuo to putimo? Ar angliukai nepakenks? unsure.gif
Atsakyti
Manau, kad angliukai nepakenks, juk tai natūralus produktas g.gif Tik saujom jų nevertėtų valgyti. Gal geriau ribok kai kuriuos produktus ir gėrimus?
Atsakyti
Pas mane pilvukas augo labai pamazu iki kokios 18sav. O 20sav. staigiai issoko. Viena diena itilpau i dzinsus o po kokiu poros dienu jau truksta centimetro kad galeciau susisegt tongue.gif
Pacioj pradzioj man irgi pute vidurius, tai ir pilvas rodesi didelis. Bet kazkaip savaime praejo po keliu savaiciu. Valgiau daug darzoviu, geriau daug skysciu.
Kazkas minejo kad pilvas truputi atsikises i viena puse kai atsigula ant nugaros smile.gif . Tai pas mane irgi taip, bet as tai aiskai jauciu kad toj kreivojoj pusej vaikas yra. Dazdiausiai tiap buna kai maziukas keliauja miegoti. Susisuka vienoj pusej ir miega, o kai nubunda pilvukas vel normalus. Kartais jis nuciuozia i kita puse, tai kita puse buna atsikisus biggrin.gif Tikrai juokinga ziuret kai pilvas i visas puses banguoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2006 09 07, 09:11)
Man irgi pilvuka labai pucia vos ka suvalgau blush2.gif , tai irgi nemazas atrodo, o mums 12 savaiteliu. Kartais isgeriu angliuku, nes kentet to putimo nebegaliu. Gal zinot kokiu vaistuku nescioms nuo to putimo? Ar angliukai nepakenks? unsure.gif

Man nuo pilvo pūtimo gydytoja sakė gerti Espumisaną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciukas @ 2005 08 30, 14:16)
Man 30 sav. o svorio prieaugis 3.5kg, nors pradzioje nei pykino nei krito svoris, tiesiog letai auga  ax.gif  O pilviuko apimtis jau 83cm, bet dar turiu  10 sav.  doh.gif

Kaip nedaug g.gif Man tik 19 savaičių, o jau 4 kg priaugau blush2.gif Vis dėlto kaip visoms skirtingai unsure.gif
Atsakyti
dar tik 6 sav. o jau pilvukas matosi blush2.gif kazkaip per anksti manau
Atsakyti
Man jau 31 sav. priaugau 9 kg, o pilvuką aplinkiniai pirmą kartą pamatė
gal kokį 5 mėn. Nors kai teko važiuoti viešuoju transportu ir dabar neužleidžia, gal dar jiems nesimato.smile.gif
Man tai matos, atrodau, kaip arbūzą prarijus. smile.gif
Nes beveik visi kg ant pilvuko.
Atsakyti
man 29 svaites ir 2 dienos, pilvukas sparciai pradejo dideti nuo 6 menesio tikriausiai...penkta menesi buvo dvigubai mazesnis, nei dabar:)priaugau 9kg
Atsakyti