Kažkur nuo septinto mėnesio pilvelis ypač smarkiai augti pradėjo, nors iš nugaros žiūrint nelabai galima buvo pasakyti, kad nėščia . Į darba vilkdavausi laisvesniais, bet ne nėščiųjų rubais, o laisvalaikiu tai patiko aptempti, nes pilvelis buvo dailus .
as tai sakiau kol nesimatys tol niekam nesakysiu darbe kad laukiuosi tai suzinojo kai buvau 6 men, tai nuo tada ir pradejo didet
labas mamites!Žiuriu i save i veidrodi ir patkret negaliu
pas mania pilvas kaip 4-5men.nestumo,nors pas mania tik 9sav.,gal turesit komentaru,butu labai ydomu
pas mania pilvas kaip 4-5men.nestumo,nors pas mania tik 9sav.,gal turesit komentaru,butu labai ydomu
Tai gal dvynukai???
QUOTE(danuta @ 2006 08 14, 19:49)
Idomu, ar tik vakarais, ar visa diena? o gal skysciu daug vartoji o gal su viduriais nekas...........
siaip tai geriausia klausti gydytojos....
QUOTE(danuta @ 2006 08 14, 20:49)
na nieko cia tokio, gal daug valgai? pas mane taip pat buvo didelis pilvas, reikia prisiziuret ka valgai, vakarais maziau valgyk.n o gal auksineblondine teisi gal 2
Manau, kad nieko baisaus, turbut tau taip buna vakarais. Man ir taip panasiai buvo.
pradzioje nestumo pilvas didesnis, nes daznai pucia vidurius , nezinau ar pati tai pastebejai... man pusdavo labai daznai, o dabar viskas susinormalizavo
na ir ryte ir vakare jis tokio pacio dydzio.gal tikrai dvynukai 09.05 eisim pasiziureti.
gal ir dvynukai bet 9 savaiciu tikrai neturetu buti kaip 5 men, pilvukas - manau tiesiog ispucia tau ji arba gal apetitas pasitaise nepergyvenk svarbiausia kd gerai jautiesi reiskiasi viskas super