Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo periodu "pilvelis" labiausiai ūgtelėjo?

Kažkur nuo septinto mėnesio pilvelis ypač smarkiai augti pradėjo, nors iš nugaros žiūrint nelabai galima buvo pasakyti, kad nėščia biggrin.gif . Į darba vilkdavausi laisvesniais, bet ne nėščiųjų rubais, o laisvalaikiu tai patiko aptempti, nes pilvelis buvo dailus thumbup.gif .
Atsakyti
as tai sakiau kol nesimatys tol niekam nesakysiu darbe kad laukiuosi biggrin.gif tai suzinojo kai buvau 6 men, tai nuo tada ir pradejo didet smile.gif
Atsakyti
nuo 4 menesio mano pilvuzas isryskejo, bet dar buvo glaima galvot kad gerai pavalgius esu tongue.gif o dabar (6 menesiai) niekam klausimu nekyla ax.gif
Atsakyti
labas mamites!Žiuriu i save i veidrodi ir patkret negaliu blink.gif
pas mania pilvas kaip 4-5men.nestumo,nors pas mania tik 9sav.,gal turesit komentaru,butu labai ydomu nestuke.gif
Atsakyti
Tai gal dvynukai??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danuta @ 2006 08 14, 19:49)
pas mania pilvas kaip 4-5men.nestumo,nors pas mania tik 9sav.,gal turesit komentaru,butu labai ydomu nestuke.gif

Idomu, ar tik vakarais, ar visa diena? o gal skysciu daug vartoji o gal su viduriais nekas........... g.gif
siaip tai geriausia klausti gydytojos....
Atsakyti
QUOTE(danuta @ 2006 08 14, 20:49)

na nieko cia tokio, gal daug valgai? pas mane taip pat buvo didelis pilvas, reikia prisiziuret ka valgai, vakarais maziau valgyk.n o gal auksineblondine teisi gal 2 blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad nieko baisaus, turbut tau taip buna vakarais. Man ir taip panasiai buvo.
Atsakyti
na kad pradzioj puciasi pilvukas, paskui viskas buna kaip ir turi but. as irgi pradzioj stebedavaus koks mano pilvas didelis, o buvo tik 9savaiteles. lotuliukas.gif
Atsakyti
pradzioje nestumo pilvas didesnis, nes daznai pucia vidurius ax.gif , nezinau ar pati tai pastebejai... man pusdavo labai daznai, o dabar viskas susinormalizavo mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir ryte ir vakare jis tokio pacio dydzio.gal tikrai dvynukai smile.gif 09.05 eisim pasiziureti.
Atsakyti
gal ir dvynukai bet 9 savaiciu tikrai neturetu buti kaip 5 men, pilvukas - manau tiesiog ispucia tau ji arba gal apetitas pasitaise nepergyvenk svarbiausia kd gerai jautiesi reiskiasi viskas super thumbup.gif
Atsakyti