QUOTE(rertika @ 2006 06 26, 13:05)
maniskis tai kazkur nuo dvylikos sav,kaip pradejo tai tik neseniai tik ant 27 sav nustojo.ir gerai,nes sesuo vyresnio nestumo ir mano pilviukas visviena 2didesnis buvo,dabar jau susilyginom:)visi ankciau snekejo kad dvynukus turesiu:)
Man rodos kad kuno sudejimas irgi daug duoda Gal tavo sesuo stambesne ar liesesne uz tave
Mano stebuklelis labai palaipsniui auga, nei per daug nei per mazai! Jau beveik 7 menuo ir atrodom pats tas! Nebent kaip soks 8 menesyje, kad nebespesiu net ziureti! Siaip daugumai 9 menesyje svoris nebeauga arba net nustoja auges... Ar tikrai taip yra?
QUOTE(Garbanele @ 2006 06 26, 23:07)
Mano stebuklelis labai palaipsniui auga, nei per daug nei per mazai! Jau beveik 7 menuo ir atrodom pats tas! Nebent kaip soks 8 menesyje, kad nebespesiu net ziureti! Siaip daugumai 9 menesyje svoris nebeauga arba net nustoja auges... Ar tikrai taip yra?
Oi, nesakyk! Mano abu vyrai iki 6 mėn. elgėsi kaip ir normaliai, bet paskui užtat - savo atsiėmė su kaupu! Gale buvau 1.20, na, gal 1.18, bet vis viena užtenka, ar ne Iš tikro, kaip dėjo tai dėjo:) Su pirma dukryte tai, atrodo, nė pusės tiek nepasiekiau, kaip su šitais abiem... Ale va - vienas vaikščiojimas, ir iš karto du vyrai - faina, sutikit!
man pilvelis pradejo augti nuo 12sav. iki tol buvau plokscia, o dabar jau pilvuka turiu.. matosi, kad vaikiukas sau vietos darosi ir auga
Pries pastojant pas mane isvis nebuvo pilvo, tai kai tapau , jis labai greit isryskejo, jau 12 sav. matesi, kad ne siaip pavalgius, o laukiuosi ! Paskui apstojo ir augo palaipsniui, o dabar vel soktelejo, tai galvoju kas bus dabar likus tik 2.5 men ?! Nors dabar per visa laika priaugus 7 kg, bet bijau, kad per likusi laika dar tiek galiu priaukti !
Pilvukas labiausiai soktelejo nuo 21-22 savaites gal... Kai pajutau, kad i savo rubus kol pagimdysiu, jau nebeilysiu
Man kazkur nuo 20sav. pilvukas eme augti su diena, darosi vis didesni ir didesnis, visi daugiau laiko duoda nei yra, o daktare kukuoja kad turesiu baisiai dideli maziuka(-e)
Man vakar direktorius jau pasakė..pagaliau matosi kad neviena ( mums 28 sav ) Iki to laiko labai priklauso kaip apsirengiu jeigu laisvesniais rūbais tai niekas ir nematydavo Bet aš mėgstu gražius...aptempenčius rūbelius
Aš tai jau skaičiuoju 21 savaitę, o visi stebisi (aišku, ir aš pati), kaip čia to mano pilvo vis nesimato. Svarbiausia, kad aš labiau iš tų plokščiapilvių, bet vis tiek geriausiu atveju kaip po gerų cepelinų pietų atrodau. Na, žiūrėsim, kas bus toliau... Jūs kaip ir apraminot mane, nes tie aplinkinių komentarai, kodėl čia nieko nematyt, buvo kažkiek pradėję gąsdinti.
Augo mano pilvelis palaipsniui nuo 3 iki 8 men., visi net sakydavo mazas Na o dabar, kad soktelejo, tai net paciai keista paliko ir tikriausiai mazis vis dar augs iki pat galo
Papildyta:
Mano kaimynai iki pat 6 menesio nepastebejo, kad as nescia, matyt galvojo gerai pavalgius sita merguzele
Papildyta:
Mano kaimynai iki pat 6 menesio nepastebejo, kad as nescia, matyt galvojo gerai pavalgius sita merguzele