Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

QUOTE(Sypsokites @ 2011 12 22, 04:14)
.. ir laikas tarsi sustoja. Jis issitesia iki amzinybes ir atrodo, kad kancia niekad nesibaigs. As tai vadinu beprasmybe, gilia apatija viskam, atbukimu.

Va va... Butent doh.gif Ir as pastebiu kad bijodama sitos busenos, as stengiuios begt nuo saves... Neleisti sau but vienai - neleisti ilsetis.... Tas irgi nera gerai....

QUOTE(Medelė @ 2011 12 22, 13:04)
Rugsėjo mėnesį dar atsimenu išbandžiau tokį dėsnį, kad išorė atspindi vidų, t.y., jei namuose jovalas, tai ir viduje chaosas, jei aš nesirūpinu savo išvaizda, tai ir viduje kažko trūksta. Tą nepilną mėnesį jaučiausi dar blogiau, nepavyko man savęs įtikinti būti pasitempusiai  doh.gif , nes tada dar daugiau minčių buvo apie kūną, kitų žmonių nuomonę. O po to pavargau, vėl įlindau į savo juodus džinsus ir platų, ilgą megztinį, nes taip jaučiuosi saugiausiai, tarsi niekam nekliūnanti.

Mieloji, deja bet tas desnis yra teisingas... As pati pastebegau.... Pernai mano kabarys univero accomodation buvo tragiskas..... Net lango uazuolaidu neatitraukdavau. Lova neklota... Siuksles ant zemes... Kriaukle privemta... Dvokas visur... Pati nesidaziau irgi - nes nemanau kad tai ka keis.... Ar vienaip ar kitaip masciau kad esu slyksti.... Pavirtino ta ir mano psichiatre, as su ja kai UK bunu susirasineju. Sake, kad netvarka atspindi chaosa manyje.... Ir deja is to islist sunku... Po jos laisku vis megindavau sistvarkyt kambari... bet isbudavo jis toks diena... ne daugiau... kaip ir mano galva...

QUOTE(midnightlady @ 2011 12 22, 18:05)
nevemiau jau 22 dienas...  tai labiausei mane dziuginantis dalykas... apie tai svajojau apie 2 metus...

Saunuole!!! 4u.gif
QUOTE(microgirl @ 2011 12 23, 04:45)
gal kas susidure su sia klastinga liga?kaip sau padeti????? ar po gydimo atstacius svori mastymas taip pat pasikeicia?jau tuoj bus 8 metai kaip kovoju su savim,pavargau.

Sveika prisijungusi... Is patirties galiu patvirtinti, kad atstacius svori - mastymas keiciasi... Tik labai sunkus procesas ji atstatyti.... Bet verta... tikrai verta.... nenori kreiptis pagalbos i valgymo sutrikimu centrus? Zinoma ir po gydymo galimybe atkristi visada didele...

As tai gyvenu kazkaip lyg ir normaliai smile.gif Su maistu lyg ir nieko... Aisku mastau kad prisibijau Kaledu, va artyn sventes ir galvoj baime dideja... Na bet istempsiu smile.gif vakar padidinau doze vaistu nakciai - tai pagaliau miegojau nakti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2011 12 23, 10:29)
Va va... Butent  doh.gif Ir as pastebiu kad bijodama sitos busenos, as stengiuios begt nuo saves... Neleisti sau but vienai - neleisti ilsetis.... Tas irgi nera gerai....
Mieloji, deja bet tas desnis yra teisingas... As pati pastebegau.... Pernai mano kabarys univero accomodation buvo tragiskas..... Net lango uazuolaidu neatitraukdavau. Lova neklota... Siuksles ant zemes... Kriaukle privemta... Dvokas visur... Pati nesidaziau irgi - nes nemanau kad tai ka keis.... Ar vienaip ar kitaip masciau kad esu slyksti.... Pavirtino ta ir mano psichiatre, as su ja kai UK bunu susirasineju. Sake, kad netvarka atspindi chaosa manyje.... Ir deja is to islist sunku... Po jos laisku vis megindavau sistvarkyt kambari... bet isbudavo jis toks diena... ne daugiau... kaip ir mano galva...
Saunuole!!!  4u.gif

Sveika prisijungusi... Is patirties galiu patvirtinti, kad atstacius svori - mastymas keiciasi... Tik labai sunkus procesas ji atstatyti.... Bet verta... tikrai verta.... nenori kreiptis pagalbos i valgymo sutrikimu centrus? Zinoma ir po gydymo galimybe atkristi visada didele...
As tai gyvenu kazkaip lyg ir normaliai  smile.gif Su maistu lyg ir nieko... Aisku mastau kad prisibijau Kaledu, va artyn sventes ir galvoj baime dideja... Na bet istempsiu smile.gif  vakar padidinau doze vaistu nakciai - tai pagaliau miegojau nakti  thumbup.gif
hmm na matai as dabar persikrausciau i Londona tai galimybiu pas dakatarus nera..tiesiog pas mane iskreiptas grozio suvokimas,ir as laaabai bijau buti didele! nors db jau i dr5abliuka panasi,paskutiniu metu isvis einu is proto..atrodo kad eini ir visur lasinia kratosi,pagurklis tyso.jau baigiu uzknist savo vyra:D ech manau tai mano dalia ir iki gyvenimo galo taip bus..kaip manai ar koks psichologas padetu?nes seip is esmes db gan nemzazi sveriu neatrodau serganti tik kad smegeneles visai susisukusios..
Atsakyti
QUOTE(microgirl @ 2011 12 23, 18:26)
hmm na matai as dabar persikrausciau i Londona tai galimybiu pas dakatarus nera..tiesiog pas mane iskreiptas grozio suvokimas,ir as laaabai bijau buti didele! nors db jau i dr5abliuka panasi,paskutiniu metu isvis einu is proto..atrodo kad eini ir visur lasinia kratosi,pagurklis tyso.jau baigiu uzknist savo vyra:D ech manau tai mano dalia ir iki gyvenimo galo taip bus..kaip manai ar koks psichologas padetu?nes seip is esmes db gan nemzazi sveriu neatrodau serganti tik kad smegeneles visai susisukusios..

Na as pati UK gyvenu smile.gif Studijuoju Bath'e... pernai ieskojausi ten pagalbos, bet ji buvo bevaise, nes as visiskai nenorejau gydytis... Padejo tik tuo kad kraujo tyrimus pora kart per menesi kartojo - nes anemija buvau isivarius... Siaip grizineju i LT tai i VSC vazineju pastoviai. Lankausi pas psichiatre, su ja susirasineju ir kai UK bunu. Dvi vasaras VSC praleidau. Na progresas yra... Pernai buvo labai didelis atkrytis, bet siemet tvirciau laikausi mirksiukas.gif Psichiatre man labai padeda smile.gif
Plius del minciu - jos nepalieka... patikek manim. Db mano KMI yra normalus... nebe maziau nei 18.5 (vasara buvo 16.0 - VSC viska atstate) bet minciu daug, viskas liula, riebu, slykstu as stora... Tiesiog lengviau ignoruoti tas mintis, ju daug,.,, bet sugebu jas ignoruoti (neisjungti deja... skamba jos galvoj)...
O siandien vel su savo psichiatre susisiekiau - apturesiu savaite bandymo su savo vaistais. dar dozes pakoregavo, ziuresim kaip cia bus su manim tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noriuzako: 23 gruodžio 2011 - 22:14
QUOTE(noriuzako @ 2011 12 23, 23:12)
Na as pati UK gyvenu smile.gif Studijuoju Bath'e... pernai ieskojausi ten pagalbos, bet ji buvo bevaise, nes as visiskai nenorejau gydytis... Padejo tik tuo kad kraujo tyrimus pora kart per menesi kartojo - nes anemija buvau isivarius... Siaip grizineju i LT tai i VSC vazineju pastoviai. Lankausi pas psichiatre, su ja susirasineju ir kai UK bunu. Dvi vasaras VSC praleidau. Na progresas yra... Pernai buvo labai didelis atkrytis, bet siemet tvirciau laikausi  mirksiukas.gif Psichiatre man labai padeda smile.gif
Plius del minciu - jos nepalieka... patikek manim. Db mano KMI yra normalus... nebe maziau nei 18.5 (vasara buvo 16.0 -  VSC viska atstate) bet minciu daug, viskas liula, riebu, slykstu as stora... Tiesiog lengviau ignoruoti tas mintis, ju daug,.,, bet sugebu jas ignoruoti (neisjungti deja... skamba jos galvoj)...
O siandien vel su savo psichiatre susisiekiau - apturesiu savaite bandymo su savo vaistais. dar dozes pakoregavo, ziuresim kaip cia bus su manim  tongue.gif

hm pas mane 17,85 kmi,neprosal numest kokius 3 kg,.as bent jau dziaugiuosi,kad nebeturiu svajoniu svert 35 ar kokiu 40:) kaip visada norejau,nesulyginti kaip pasikeiciau,bet tas sunkumas sirdi,nemeile sau..naturaliai kokiu 52 sveriu bet kol kas laikosi 48 bent tiek gerai,daugiau tikrai nenoriu nes vel bus isterijos namie,kaltes jausmas kaip a staip galejau save iki tokio LASINIU KALNO PRIVEST.tai save laikau nes kai pradedu nelaikyt per savaite galiu 5 priaugt nes pradedu kaip parsas est viska is eiles kol neima pykint arba kol neapsivemi.bet manau kad gal nesu anoreksije juk nenoriu sverti 30 biggrin.gif tik 45 .bet kad su galva kazkas negerai tai faktas.BANDAU sau diagnozuot liga smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2011 12 23, 10:29)
Va va... Butent  doh.gif Ir as pastebiu kad bijodama sitos busenos, as stengiuios begt nuo saves... Neleisti sau but vienai - neleisti ilsetis.... Tas irgi nera gerai....

Begimas nuo saves - tai tarsi make-up ant veido, ant zaizdu. Mes begam, bunam 'aktyvios', bendraujam, bet tikroji priezastis lieka, nes mes ja nukisam giliai i kampa. Kaip tu manai, ko tau truksta iki galejimo buti vienai ? Man tai truksta ramybes vidines ir sveiko pozityvaus mastymo, optimizmo. Butent per siuos momentus as dazniausiai paluztu ir sluoju viska is eiles, nes daznmai man jie yra nepakeliami savo beprasmiskumu.

Microgirl, tu tikrai nenuobodziauji gyvenime bigsmile.gif !
Atsakyti
QUOTE(Sypsokites @ 2011 12 24, 01:13)
Begimas nuo saves - tai tarsi make-up ant veido, ant zaizdu. Mes begam, bunam 'aktyvios', bendraujam, bet tikroji priezastis lieka, nes mes ja nukisam giliai i kampa. Kaip tu manai, ko tau truksta iki galejimo buti vienai ? Man tai truksta ramybes vidines ir sveiko pozityvaus mastymo, optimizmo. Butent per siuos momentus as dazniausiai paluztu ir sluoju viska is eiles, nes daznmai man jie yra nepakeliami savo beprasmiskumu.

Microgirl, tu tikrai nenuobodziauji gyvenime  bigsmile.gif !

tai jau tikrai,kad nenuobodziauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif su mano mintim nuobodu nebuna smile.gif tik liudna,bet siendien ne kazkaip isiziurejau kad visai nieko ta mano figura thumbup.gif thumbup.gif tik idomu kiek sita busena laiko isliks .Beje linksmu svenciu mergaites.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo microgirl: 24 gruodžio 2011 - 01:39
QUOTE(microgirl @ 2011 12 24, 00:19)
hm pas mane 17,85 kmi,neprosal numest kokius 3 kg,.as bent jau dziaugiuosi,kad nebeturiu svajoniu svert 35 ar kokiu 40:) kaip visada norejau,nesulyginti kaip pasikeiciau,bet tas sunkumas sirdi,nemeile sau..naturaliai kokiu 52 sveriu bet kol kas laikosi 48 bent tiek gerai,daugiau tikrai nenoriu nes vel bus isterijos namie

Na nepyk, bet nu realiai ziurint tai taip durna lotuliukas.gif as pati kazkaip dviprasmiskai viska suvokiu: tai taip infantilu ir nereiksminga. O kita galvos puse sako eik tu kaip jega... Bet negi toks gyvenimo tikslas, tik laikyti svori??? Reikia juo dziagtis, bendrauti, judeti, myleti wub.gif Va vakar su drauge 4 valandas prasedejom Cofee inn'e gerem kava, ir nu mintis vijau lauk apie kalorijas kavoj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif NU ir nuostabu buvo. Tokiu jaukiu akimirku taip reikia, jos padeda stumti VS tolyn... O su VS vien gyvenant tai nieko daugaiu neprisileidziam tik tas mintis - kad as stora, jokiais budais nieko i burna etc...

QUOTE(Sypsokites @ 2011 12 24, 01:13)
Begimas nuo saves - tai tarsi make-up ant veido, ant zaizdu. Mes begam, bunam 'aktyvios', bendraujam, bet tikroji priezastis lieka, nes mes ja nukisam giliai i kampa. Kaip tu manai, ko tau truksta iki galejimo buti vienai ?

V as tai ir jauciu. Nuo kazko begu. Nuo ko man vis dar sunku suvokti. Truksta optimizmo ir man, truksta turbut prasmes radimo (o gal cia is tos busenos toks jausmas uzeina) truksta ateities matymo, pas mane ateitis po mokslu - didelis tuscias laukas.... Ir net bijau planuotis kazka... Kartais pagalvoju, kad na as nesutverta gyventi, man per sunku... Is kur tokios mintys... unsure.gif

QUOTE(microgirl @ 2011 12 24, 02:37)
bet siendien ne kazkaip isiziurejau kad visai nieko ta mano figura thumbup.gif  thumbup.gif  tik idomu kiek sita busena laiko isliks .Beje linksmu svenciu mergaites.smile.gif

Sveikinu su geresniu siandinos poziuriu thumbup.gif

Sveikinu ir jus su sventem!!! Mes stiprios, laikomes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsokites @ 2011 12 23, 02:15)
Super ! viskas IMANOMA, kai nori. Tu puikus irodymas, kad norint galima pakeisti iprocius. As tau baltai pavydziu. ir as stengsiuosi toliau.

MANAU KAD CIA NE TIEK PASTANGŲ REIKIA KIEK KAZKAS VIDUJE TURI SPRAGTELTI... IR SUPRASTI KAD GANA NUEITA PER TOLI REIKIA SUGRYZTI ATGAL ... NESVARBU AR SVERSI 45 AR 55 AR 65...TURI MYLETI GYVENIMA... IR DZIAUGTIS JUO... PRAEJO MENESIS KAI AS TAI SUPRATAU... MANAU KAD DAR VIENAS ZMOGUS MAN NEZINANT BET LABAI TIKINT MAN PADEJO... GALVOJU KAD IRA ZMONIŲ KURIUOS LIKIMAS ATNESA I GYVENIMA TAM TIKRU METU KAI TO REIKIA... TIKIU STEBUKLAIS ...
Papildyta:
graziu jums svenciu 4u.gif ... linkiu jums pradeti nauja gyvenima... as pradejau gyvenima gyventi is naujo... ir tuo nesigailiu... uzbraukit bruksni... ir pasakykit sau gana cool.gif kas buvo tas o db pradesim viska is naujo... thumbup.gif kaledu nebijau... nes stalas mano namuose bus kuklus kaip niekad smile.gif .. bukit laimingos mergaites 4u.gif
Atsakyti
Su šventėmis! Linkiu suartėti su savomis šeimomis, giminėmis, gerai paatostogauti (kam atostogos). smile.gif

Man kažkaip visiškai nesijaučia ta šv. Kūčių, Kalėdų nuotaika. Matyt dėl to, kad sniego nė lašo lauke, o dar šiandien kai atsikėliau (gerokai po pietų), pažiūrėjau pro langą ir matau sau pušį nušviestą saulės ir žydrą dangų, su pavasariu biggrin.gif Beje smagu, kad saulutė vėl grįžta pas mus.
Vakar gerokai padauginau maisto, bet niekaip to nekompensavau, tiesiog leidau susivirškinti su ta mintimi, kad palauk, pasėdėk, už valandėlės bus lengviau ir išsėdėjau, nors mintys atakavo kaip kokie maitvanagiai doh.gif

Kaip Jums praėjo šv. Kūčių vakarienė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriuzako @ 2011 12 24, 10:45)
V as tai ir jauciu. Nuo kazko begu. Nuo ko man vis dar sunku suvokti. Truksta optimizmo ir man, truksta turbut prasmes radimo (o gal cia is tos busenos toks jausmas uzeina) truksta ateities matymo, pas mane ateitis po mokslu - didelis tuscias laukas.... Ir net bijau planuotis kazka... Kartais pagalvoju, kad na as nesutverta gyventi, man per sunku... Is kur tokios mintys...  unsure.gif

UK darbu yra nemazai smile.gif , kodel sakai, kad matai tuscia lauka ? ar nori ji uzpildyti aktyvia ir idomia veikla ?

Sunku gyventi, nes nera 'gyvybes' tavyje. Viskas is pastangu, prisiverciant..

Papildyta:
QUOTE(Medelė @ 2011 12 25, 16:40)
Vakar gerokai padauginau maisto, bet niekaip to nekompensavau, tiesiog leidau susivirškinti su ta mintimi, kad palauk, pasėdėk, už valandėlės bus lengviau ir išsėdėjau, nors mintys atakavo kaip kokie maitvanagiai  doh.gif

Kaip Jums praėjo šv. Kūčių vakarienė? smile.gif

Tu didvyre, daug nuejai, jei islaukei, isgyvenai 'tas sunkias akimirkas' ir nutildei neramias mintis.

Mano Kucios ir kaledos praejo su sampano taure rankose (2 dienas) ir ivairiausiais saldainiu ir ledu uzkandziais. daugiau jokio maisto. pilvas lygus, gera, ramu, jokio tempimo skrandyje. tai kaip stebuklas.

Linkiu jums labai myleti save. Ir nugaleti baime, kai reikia pasirinkti, rasti reikiama pagalba ir buti tarp geru zmoniu.
4u.gif
Atsakyti
Kenčiate nuo valgymo sutrikimų (bulimija, anoreksija, persivalgymai)? Nebežinote ką daryti ir ieškote pagalbos? Kviečiame ateiti į savitarpio pagalbos grupelę. Mes renkamės ketvirtadieniais 19 val. Šv.Kryžiaus namuose, adresas: Stuokos-Gucevičiaus g. 4, 2 aukštas, 8 kabinetas, VILNIUS. Jei turite klausimų, rašykite e-mail: gerojiviltis1@gmail.com
Atsakyti
Merginos, kaip praejo Jusu kaledos? 4u.gif
QUOTE(Sypsokites @ 2011 12 26, 03:01)
UK darbu yra nemazai  smile.gif , kodel sakai, kad matai tuscia lauka ? ar nori ji uzpildyti aktyvia ir idomia veikla ?

Sunku gyventi, nes nera 'gyvybes' tavyje. Viskas is pastangu, prisiverciant..

Matai, tas tuscias laukas ir atspindi tai kad manyje nera gyvybes. Tiesiog visame stovi beprasmybe. As lyg ir noriu ateity dirbt, bet kartu ir nenoriu - kas is to, kam, geriau nudvest... Negaliu kol kas tu minciu isvyti... doh.gif
Atsakyti