QUOTE(Egzotic@l @ 2013 09 10, 19:40)
sweikos ieskau visur informacijos apie trenerius panevezyje kurie galetu sudaryti programas tiek sportui tiek valgio patartu pagelbetu nes svoris nebekrenta is vietos matyt negerai valgau bet nezinau kaip ka susidelioti teisingiau...
ir siaip konsultacija praverstu.as ieskau tam kad gyvenu uzsienyje ir ten pradejau sporto sale lankyti treneriai numete kaskokia ten ale programele ir daryk sako bet man ji per lengva trunka vos 25 min.ir net nesusylu o sunkesnes dar neduoda sako dar per mazai laiko cia su sita dirbi...zodziu ieskau pagalbos
arba gal kuri kokia dietologe gear zinote pasidalinkit savo patirtimi buciau labai dekinga
Sveikute. Manau kad tikrai galiu tau padėti, nes pati esu išbandžiusi lieknėjimo programą "ir tau" klube. Rezultatas pranoko mano lūkesčius. Atsikračiau 7,5kg. per gerus 5mėn.bet svarbu ne kilogramai, o tai, kad pasikeitė mano kūnas. Praradau daug riebalinės masės o raumenukai sustiprėjo ir paugo. Sudarė mitybos planą pagal mano poreikius ir kraujo grupę. O dėl treniruočių- man atvirkščiai pradžioje buvo labai sunku, bet kai pamačiau pirmus rezultatus, didėjo azartas ir darėsi lengviau. Aš tikrai labai patenkinta ir trenerė ir visa programa. Pabandyk. Aš radau čia: www.irtau.lt