sveikutes, tikiuos priimsit ir mano pamastymus, ar ne?
man milijonas minciu ir klausimu su tais svoriais.
merginos, nemanot, kad KMI ribos turi buti perrasytos. tarkim, vis pasiskaitau kokio svorio esti irmulio su savo 172cm. ir ji sveria apie 51-53kg. tai yra minus 120cm nuo ugio.
dabar pazvelkit i KMI indeksa. vat su sese diskutavom daug sia tema. pagal ji, 20-24,99 yra norma. ivedus irmules duomenis ar bet kurios kitos liesesnes i interneta KMI skaiciuokle, ismeta pavojaus signala: vidutinis liesumas, galimi valgymo sutrikimai.
esu pati 173, na beveik 174cm. pati noreciau sverti 60-64kg. but idealu. taciau, pagal KMI man galima sverti ir 60kg ir 74kg . na zinote, ir ribos
cia turbut atsizvelgiama ir i kaulu tanki, stambuna ir tt. raumenyna? kitaip nesuprantu. viskas man manyje patinka, bet pilvas - amzinai pilvas
. pagal KMI dar galeciau uzsivanoti 8-9kg max - ne aciu, man to nereikia.
taciau, is kitos puses, man bunant 173cm, siekti 53kg-ne aciu, to nenoriu. Prie to pacio pagalvojau: juk svarbu ne svoris o ir VEIDRODIS.
ir jis netgi svarbiau. ar, merginos, sito nepagalvojot? prie to pacio, ar esat kada tyresi (girdejau, ka kazkur yra) prietaisai, kuomet ismatuoja riebalu ir raumenu santyki organizme. man rodos, - butent - sis dalykas yra svarbus. gali but liesas BET SU DIDESNIU RIEBALINIU SANTYKIU savy, ir gali turet daugiau raumenu? ir ka? baisu? ar verta tuomet mest tuos 1 - 3 kg? juolab
paskutinius kg mesti yra sunkiausia. jei jie nuolat uzsoka atgal i kuna, ir taip vyksta nuolat - pirmyn atgal - ar negali buti, kad kunas taip ginasi, kad jo "neuzbadintume"?
stai tokie mano pamastymai....................