Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau (tęsinys)

QUOTE(Taurė @ 2012 04 20, 19:12)
Valgau mazai. Valgau tik 1 karta per diena, nes pusrycius pramiegu, o vakare negalima. Paprasciausiai maista numazinau iki minimumo  4u.gif

bet nera tai labai sveika, nebijai kad pradejus vel normaliai maitintis kg sugris?
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 04 20, 19:48)
bet nera tai labai sveika, nebijai kad pradejus vel normaliai maitintis kg sugris?

Taigi cia lazybos mirksiukas.gif Kai jas laimes, gales vel normaliai valgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 04 20, 11:48)

Nebijau, nes taip gyvenu ketvirti metai ir svoris negrizta. Pradejus normaliai valgyti reiskia, kad dasidetu vos vos daugiau maisto nei dabar. Tada sustoja svoris krites 4u.gif Draugė bandė skaičiuoti kiek suvalgau, sakė vieną dieną buvo apie 1200-1600 kaloriju. Bet valgau skaniai, ne žolę. Pvz šiandien suvalgiau naminį burgerį, su pomidorais, svogūnais ir kečiupu. Dabar tuoj suvalgysiu vieną vištos šlaunelę su raugintais kopustais ir agurkais. Vakare greifruktą bigsmile.gif Vakar valgiau keptą žuvį su laukiniais ryžiais ir daržovėm. Užvakar valgiau steiką su keptom ant griliaus cukinijom, šparagais, bei raudonom bulvytem (viskas kepta be riebalu jokiu). Tikrai nebadauju ir nesikankinu bigsmile.gif
Kelias dienas dėl streso visiskai nevalgiau, bet cia nespecialiai. Viena diena tiek prisinervijau ... vakare ikaliau du gurgsnius sampano ir sedziu skersa blink.gif Tada dasuto, kad NIEKO nevalgiau doh.gif Bet cia nuo nervu ir niekam nelinkiu sitaip elgtis unsure.gif
Atsakyti
sveikos mergaites niu ka ir as jungiuosi i jusu buri.Nes man si temele labai aktuali.Iki nestumo buvau tikra liekna stirnaite blush2.gif o po pirmo nestumo ir antro patapau tikra kiaulaite mirksiukas.gif bet pasakiau vsio uztenka reikia imtis rimto darbo.tai va uzsisakiau treniruokli tai laukiu kada ji man atves na ir aisku maista derinu.saldumynus bandau mesti....oi sunku o jetai kaip sunku.bet kaip sakoma grozis reikalauja auku.manau su dideliu noru, sportu ir maisto valgymu su saiku pasieksim nemazai rezultatu:)
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2012 04 24, 07:44)
sveikos mergaites niu ka ir as jungiuosi i jusu buri.Nes man si temele labai aktuali.Iki nestumo buvau tikra liekna stirnaite blush2.gif o po pirmo nestumo ir antro patapau tikra kiaulaite mirksiukas.gif bet pasakiau vsio uztenka reikia imtis rimto darbo.tai va uzsisakiau treniruokli tai laukiu kada ji man atves na ir aisku maista derinu.saldumynus bandau mesti....oi sunku o jetai kaip sunku.bet kaip sakoma grozis reikalauja auku.manau su dideliu noru, sportu ir maisto valgymu su saiku pasieksim nemazai rezultatu:)

Sveika bigsmile.gif
Tikrai labai sunku atsisakyti tukinanciu gardesiu.
As va savaitgali padalyvavau baliuje. Pavalgiau velai, apie 9-11 vakaro. Ir kita diena skrandis jau susierzines tokiu pat laiku doh.gif Uztrunka kelias dienas kol vel nebegalvoju apie maista vakare.

Pastebejau, kad kai arteja mm, pasidarau kaip monstras, labai sunku susitureti kazko neuzkrimtus kokia 12 nakties doh.gif Pagal tai orientuojuosi, kad greit bus mm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 24, 19:58)
Pagal tai orientuojuosi, kad greit bus mm  blush2.gif

As ir pagal tai orientuojuos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Taure, na kaip lažybos baigėsi? bigsmile.gif

o man pagaliau vėl po ilgų tąsymosi mėnsių pavyko meilės rankenas nudžiovinti thumbup.gif ir pilvelį toliau mažinu tik su aktyviais sportais taip kukliau pastaruoju metu (kas man visai nepatinka schmoll.gif ) , vis kelių sąnarius tausoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 19, 09:18)
Taure, na kaip lažybos baigėsi?  bigsmile.gif 
o man pagaliau vėl po ilgų tąsymosi mėnsių pavyko meilės rankenas nudžiovinti  thumbup.gif  ir pilvelį toliau mažinu tik su aktyviais sportais taip kukliau pastaruoju metu (kas man visai nepatinka  schmoll.gif ) , vis kelių  sąnarius tausoju  doh.gif

Aš čia ne į temą blush2.gif Laaaaabai fainutis avataras pas tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 05 19, 00:18)
Taure, na kaip lažybos baigėsi?  bigsmile.gif 
o man pagaliau vėl po ilgų tąsymosi mėnsių pavyko meilės rankenas nudžiovinti  thumbup.gif  ir pilvelį toliau mažinu tik su aktyviais sportais taip kukliau pastaruoju metu (kas man visai nepatinka  schmoll.gif ) , vis kelių  sąnarius tausoju  doh.gif

Dar nesibaigė, Birželio 1 pabaiga, jaučiu prakišiu doh.gif dabar iš paskutinių džiovinuosi, bet tie paskutiniai kg kaip pricementuoti doh.gif Labai bijau pralošti, toli skirsti tektų unsure.gif
Atsakyti
dėkui, Akvillle mirksiukas.gif

Tauryt, o daug liko nudžiovinti? mirksiukas.gif aš irgi džiovinuosi vasarai, kol kas puikiai : kas dieną po - 200 gr thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai dar nebuvau pabėgioti šį pavasarį blush2.gif
Bet iš komandiruotės grįžau su 54 kg., tai jau rezultatas viršijo norus tongue.gif
Dabar vėl grįžau prie 55 kg., bet daug visokių darbų prie namų, kad nebėra laiko, arba jau kojų nebepavelku vakare, užtenka man kol kas sporto prie namo, kai palaipioju pastoliais per dieną po kelis šimtus kartų, tai jau nieko nebesinori schmoll.gif

Jau šiek tiek ir valgyt išmokau, žinau, kiek reikia, kad išlaikyti tokį svorį, tai stengiuosi nepiktnaudžiauti ir viskas gerai. Dabar jau ir savų daržovių atsiranda, tai visai smagu thumbup.gif

Taure, laikykis, bet nepamiršk, kad sveikata brangiausias turtas, neperspausk mirksiukas.gif

Irmulia, tiesiog puikiai 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, tikiuos priimsit ir mano pamastymus, ar ne?
man milijonas minciu ir klausimu su tais svoriais. g.gif
merginos, nemanot, kad KMI ribos turi buti perrasytos. tarkim, vis pasiskaitau kokio svorio esti irmulio su savo 172cm. ir ji sveria apie 51-53kg. tai yra minus 120cm nuo ugio.
dabar pazvelkit i KMI indeksa. vat su sese diskutavom daug sia tema. pagal ji, 20-24,99 yra norma. ivedus irmules duomenis ar bet kurios kitos liesesnes i interneta KMI skaiciuokle, ismeta pavojaus signala: vidutinis liesumas, galimi valgymo sutrikimai.
esu pati 173, na beveik 174cm. pati noreciau sverti 60-64kg. but idealu. taciau, pagal KMI man galima sverti ir 60kg ir 74kg . na zinote, ir ribos doh.gif
cia turbut atsizvelgiama ir i kaulu tanki, stambuna ir tt. raumenyna? kitaip nesuprantu. viskas man manyje patinka, bet pilvas - amzinai pilvas doh.gif doh.gif . pagal KMI dar galeciau uzsivanoti 8-9kg max - ne aciu, man to nereikia.

taciau, is kitos puses, man bunant 173cm, siekti 53kg-ne aciu, to nenoriu. Prie to pacio pagalvojau: juk svarbu ne svoris o ir VEIDRODIS. ax.gif ir jis netgi svarbiau. ar, merginos, sito nepagalvojot? prie to pacio, ar esat kada tyresi (girdejau, ka kazkur yra) prietaisai, kuomet ismatuoja riebalu ir raumenu santyki organizme. man rodos, - butent - sis dalykas yra svarbus. gali but liesas BET SU DIDESNIU RIEBALINIU SANTYKIU savy, ir gali turet daugiau raumenu? ir ka? baisu? ar verta tuomet mest tuos 1 - 3 kg? juolab paskutinius kg mesti yra sunkiausia. jei jie nuolat uzsoka atgal i kuna, ir taip vyksta nuolat - pirmyn atgal - ar negali buti, kad kunas taip ginasi, kad jo "neuzbadintume"? ax.gif

stai tokie mano pamastymai....................
Atsakyti