Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau (tęsinys)

QUOTE(irmulia @ 2012 04 04, 13:15)
aha, žinai, pati labai džiaugiuosi , kad galų gale persilaužiau dėl sporto...  biggrin.gif  o pameni pačioje pradžioje kaip zyziau... tai laiko nėra.. tai jėgų... tai dar ko... ot pasiteisinimai veikia  lotuliukas.gif  Dabar tai norisi dailiai atrodyti, ne tik lieknai, bet ir kad kūnas būtų tvirtas ,stangrus , sportiškas - tada automatiškai daugiau ir energijos  ir šiaip viskas puikiai einasi  thumbup.gif
oi, tie vyrai ir jų juokeliai hihihi.gif

o tu su mityba pasiekei ką dabar turi? ar nebandei namie sportuoti ?  kad ir minimalios makštelės?

aš šiuo metu namie strikinėju, iki sportklubio nenušliaužiu dėl laiko stokos ( aha, tos pačios  lotuliukas.gif  , ir ypač sezono metu iš vis be šansų kai milžiniški tempai prasideda wacko.gif )
na bet sąžiningai atprakaituoju kasdien ir kuo toliau tuo labiau tai "užkabina"  thumbup.gif

vakarienei gardžias sveikas salotytes paruošiau - su MB sukirtome essen.gif  -pilnas laimės pojūtis aplanko po šio patiekaliuko  wub.gif  ir lengva ir skanu ir sotu ir dar laimingas jautiesi likusią dienos/vakaro dalį  thumbup.gif

Matai, as neissisukineju. Man nulekti iki sporto, reikia, kad visa seima rengtusi ir veztu. Eiti pusantro kilometro pro kapines puse kelio blink.gif Kazkada ejau, o geriausios klases nuo 8 vakaro. Baisu eiti nakti pro kapines. Zmoniu 0, niuru. Dar vienu metu manjaka kazkoki gaude, tai zinai ...

Namie sportuoti nemoku. Man reikia matyti tvirtus zmones, tada stengiuos padaryti geriau. Zodziu reikia vizualios motyvacijos.
Dabar kudeju kazkaip, jauciu nuo streso. Tvarkausi metinius mokescius, tai stresas didziulis, o stresuojant valgau retai ir nejausdama skonio doh.gif Syrit atsikeliau dar puse kg lengvesne. Ta mano mityba islikus nuo rimtu kudejimo laiku 4u.gif
Kokios salotos ? Imesk kaip gamini smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gogra @ 2012 04 05, 00:38)
Na Irmulia, tai maladiec 4u.gif
Man tai gal kaip ir Taurei, pilvas po dviejų pametinukų niekada nebebus toks, kaip prieš gimdymus, bet kad sumažėjo žymiai (net nesitikėjau tokio rezultato), tai faktas. Bet aš irgi šiek tiek aptingus, apleidus sportą (tik krepšinis likęs kartą į savaitę). Labai tikiuosi, kad pavasarį susiimsiu ir vėl grįšiu rimčiau prie sporto.
Ypač padeda, kai va kitos parašo, kaip smagu po sporto, tai va vis įlendu, paskaitau ir vėl užsidegu bigsmile.gif O dar kai sulaukiu komplimentų, tai iš vis širdį paglosto wub.gif

Per rubus mano pilvas atrodo normalus, plokscias. Be rubu baisiai, nes oda su strijom ir rauksleta ir zinoma perdaug jos doh.gif
Jau pavasaris, susiimkit 4u.gif
Atsakyti
gogra, dabar pat susiimi ir "varai" negailėdama savęs, kad vasarą jaustumeisi puikiai thumbup.gif

Taure, tikiu, jau geriau kiek palaukti
aš dabar pagal Jillian Michaels programas sportuoju, oi kaip visus raumenukus maloniai maudžia po treniruočių wub.gif Kažkaip ji mane iš ties motyvuoja, pastaugia truputį ( bet to ir reikia , o kaip kitaip) negaliu nė dienos praleisti, tai būna ir 30 min, ir 1,5 val. kartais biggrin.gif

aaa...mokesčiai... žinau tą jausmą... galvą nuo to siaubingiausiai skauda ir taip kiekvienais metais pavasarį doh.gif doh.gif

O tos laimės salotos labai paprastos : agurkas + pomidoras + aisbergo salotos (galima ir kitokių pamaišyti) + svogūnas (galima ir be jo) + špinatai + stebuklingas padažiukas ( naminio majonezo padažas su ančiuviais) + tarkuotas parmezanas ... wub.gif

Padažiuko receptas:

2 kiaušinių tryniai
1/2 arbat. š. garstyčių ( geriau imti brangesnes)
150 ml aliejaus ( pusę kiekio paprasto, + pusę kiekio alyvuogių bet ne to pačio tyriausio, nes bus kartu)
2 valg. š. citrinos sulčių
žiupsnis druskos
2 valg. š. smulkintų ančiuvių ( pirkti stikliniame indelyje)
dar galima įmaišyti smulkiai trakuoto parmezano sūrio - tai padės išlaikyti masę.

eiga:

Inde sudėti trynius ir garstyčias į švarų - išmaišyti. plakti ~30 sekundžių. Galima šluoetle, gali ir mikseriu. tada plona srovele pa truputį pilti aliejų mišinį nuolat plakant - Masė palaiksniui sutirštėja .
Supylus apie pusę aliejaus, įpilti citrinos ir toliau plakti. Įberti druskos , maltų pipirų - viską permaišyti. Sudėti smulkintus ančiuvius ir tarkuotą parmezaną , viską išmaišyti .

Tokio padažiuko ant nemažos lėkštės šviežių salotų užteks gero valgomojo šaukšto. Papildomai salotas (jau išmaišytas su padažiuku) galima pabarstyti saujele parmezano.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 05, 22:21)
Per rubus mano pilvas atrodo normalus, plokscias. Be rubu baisiai, nes oda su strijom ir rauksleta ir zinoma perdaug jos  doh.gif
Jau pavasaris, susiimkit  4u.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 04 06, 08:13)
gogra, dabar pat susiimi ir "varai" negailėdama savęs, kad vasarą jaustumeisi puikiai  thumbup.gif 

Susiimsiu po 3 sav, nes dabar išvykstu į komandiruotę, tai va kai grįšiu, jau bus tikras pavasaris, o ne tik kalendorinis biggrin.gif Tada bėgiosiu, o vėliau dar ir į ežerą jau galima bus thumbup.gif

Man irgi icebergo salotos patinka. Aš dar įmaišau paprikos, poro, kukurūzų. Tik aš dažniausiai citrinos įspaudžiu ir alyvuogių aliejaus. Niam niam. Ir dar patinka, kad ji neapkarsta, galiu ir į darbą įsidėti, ir nieko toms salotoms nepasidaro.

Gražių švenčių visoms, nepersivalgykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 06, 09:13)
Padažiuko receptas:

2 kiaušinių tryniai
1/2 arbat. š. garstyčių ( geriau imti brangesnes)
150 ml aliejaus ( pusę kiekio paprasto, + pusę kiekio alyvuogių bet ne to pačio tyriausio, nes bus kartu)
2 valg. š. citrinos sulčių
žiupsnis druskos
2 valg. š. smulkintų ančiuvių ( pirkti stikliniame indelyje)
dar galima įmaišyti smulkiai trakuoto parmezano sūrio - tai padės išlaikyti masę.

eiga:

Inde sudėti trynius ir garstyčias į švarų - išmaišyti. plakti ~30 sekundžių. Galima šluoetle, gali ir mikseriu. tada plona srovele pa truputį pilti aliejų mišinį nuolat plakant - Masė palaiksniui sutirštėja .
Supylus apie pusę aliejaus, įpilti citrinos ir toliau plakti. Įberti druskos , maltų pipirų - viską permaišyti. Sudėti smulkintus ančiuvius ir tarkuotą parmezaną , viską išmaišyti .

Tokio padažiuko ant nemažos lėkštės šviežių salotų užteks gero valgomojo šaukšto. Papildomai salotas (jau išmaišytas su padažiuku)  galima pabarstyti saujele parmezano.

Koks nerealus padaziukas bigsmile.gif Kiek cia jo gaunasi? Ilgam uztenka? Nieko neatsitinka, kad saldytuve laikai? As vis ieskau, kaip pasidaryti toki saldziarugsti padaziuka salotoms, bet niekur nerandu.... unsure.gif O tas trynys kam? g.gif
Atsakyti
Sunreja, tikslaus kiekio nežinau, mat specialiai nesvėriau ( kitą kartą pasversiu) čia naminio majonezo padažiukas , todėl ir reikalingas trynys mirksiukas.gif reikia laikyti šaldytuve iki 3 dienų maximum, ir jo užtenka 2 asmenims 3 kartams mirksiukas.gif kad padažiukas išliktų toks tirštas (nesuskystėtų ) į vidų įberti saujelę tarkuoto parmezano sūrio mirksiukas.gif

gogra, na taip, pavasario pas mus dar nematyti ... nieka nedraudžia ir komandiruočių metu kokius pratimėlius atlikti mirksiukas.gif

pvz. buvom čia vėlyvą rudenį porai savaičių išlėkę atostogų, tai aš sąžiningai kasryt atsportuodavau kas priklauso biggrin.gif

per Velykas apisėdimo nenusimato tongue.gif biggrin.gif kažkaip po tų 2 žiemos mėnesių kankinimosi iki vėl pilnai į vėžias sugrįžti, jau nebesinori nutrūkti nuo vadžių ax.gif
Atsakyti
irmulia, geras receptukas, pabandysiu. Megstu anciuvius bigsmile.gif

As irgi darausi naminius padazus salotoms. Vienas jeginis:

alyvu aliejus, skaidrus, nekartus.
truputis medaus
druska
pipirai
neastrios garstycios
vyno actras, nezinau kaip jis vadinasi, pas mus wine vinegar
keli ziupsniai cinamono
Kartais dadedu imbiero, kartais ne.

kartais vietoje medaus dedu persiku sirupo truputuka.
Kartais dadedu balsamic vinegar

Megstu salotas su grilintos vistienos gabaleliais ir su tokiu padazu bigsmile.gif

Eisiu valgyt daryti tuoj, o tai prisiskaiciau, isalkau doh.gif
Atsakyti
jeee, Taure, išbandysiu tavąjį thumbup.gif pastaruoju metu man salotos su padažiukais - toks gėris skrandžiui ir šonams biggrin.gif Ir sotu , ir sveika, ir lengvai virškinama
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 06, 10:56)
Sunreja, tikslaus kiekio nežinau, mat specialiai nesvėriau ( kitą kartą pasversiu) čia naminio majonezo padažiukas , todėl ir reikalingas trynys  mirksiukas.gif  reikia laikyti šaldytuve iki 3 dienų maximum, ir jo užtenka 2 asmenims 3 kartams  mirksiukas.gif  kad padažiukas išliktų toks tirštas (nesuskystėtų ) į vidų įberti saujelę tarkuoto parmezano sūrio  mirksiukas.gif

Aaaa, cia majonezas doh.gif smile.gif Bet vistiek reiks pasigaminti smile.gif

QUOTE(Taurė @ 2012 04 06, 20:24)
irmulia, geras receptukas, pabandysiu. Megstu anciuvius  bigsmile.gif

As irgi darausi naminius padazus salotoms. Vienas jeginis:

alyvu aliejus, skaidrus, nekartus.
truputis medaus
druska
pipirai
neastrios garstycios
vyno actras, nezinau kaip jis vadinasi, pas mus wine vinegar
keli ziupsniai cinamono
Kartais dadedu imbiero, kartais ne.

kartais vietoje medaus dedu persiku sirupo truputuka.
Kartais dadedu balsamic vinegar

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir tavaji itrauksiu i savo receptuku sarasa 4u.gif

Pas mus dabar yra atsirade kazkokie ale miltukai su prieskoniais, kuriuos sumaisai su jogurtu arba aliejum ir gaunu padaziuka bigsmile.gif Tai snd jau dariausi su jogurtu, laaabai skaniai gavosi bigsmile.gif Kotanyi prieskoniai cia, jei kam aktualu smile.gif
Atsakyti
Sveikos. As jau 58 yahoo.gif Liko 3 iki tikslo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 14, 20:18)
Sveikos.  As jau 58  yahoo.gif Liko 3 iki tikslo  bigsmile.gif

Saunuole taure drinks_cheers.gif esu tikra kad laimesi lazybas.. tau nera lygiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 14, 20:18)
Sveikos.  As jau 58  yahoo.gif Liko 3 iki tikslo  bigsmile.gif

o gal gali placiau pasidalinti, ka butent darai kad pasiektum tiksla? zinau kad anksciau esi jau apie tai rasiusi, bet vis del to.. butu idomu dar karteli isgirsti ax.gif pasisemti ikvepimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasssyte @ 2012 04 20, 10:01)
o gal gali placiau pasidalinti, ka butent darai kad pasiektum tiksla? zinau kad anksciau esi jau apie tai rasiusi, bet vis del to.. butu idomu dar karteli isgirsti  ax.gif  pasisemti ikvepimo  4u.gif

Valgau mazai. Valgau tik 1 karta per diena, nes pusrycius pramiegu, o vakare negalima. Paprasciausiai maista numazinau iki minimumo 4u.gif
Atsakyti