QUOTE(irmulia @ 2012 04 04, 13:15)
aha, žinai, pati labai džiaugiuosi , kad galų gale persilaužiau dėl sporto... o pameni pačioje pradžioje kaip zyziau... tai laiko nėra.. tai jėgų... tai dar ko... ot pasiteisinimai veikia Dabar tai norisi dailiai atrodyti, ne tik lieknai, bet ir kad kūnas būtų tvirtas ,stangrus , sportiškas - tada automatiškai daugiau ir energijos ir šiaip viskas puikiai einasi
oi, tie vyrai ir jų juokeliai
o tu su mityba pasiekei ką dabar turi? ar nebandei namie sportuoti ? kad ir minimalios makštelės?
aš šiuo metu namie strikinėju, iki sportklubio nenušliaužiu dėl laiko stokos ( aha, tos pačios , ir ypač sezono metu iš vis be šansų kai milžiniški tempai prasideda )
na bet sąžiningai atprakaituoju kasdien ir kuo toliau tuo labiau tai "užkabina"
vakarienei gardžias sveikas salotytes paruošiau - su MB sukirtome -pilnas laimės pojūtis aplanko po šio patiekaliuko ir lengva ir skanu ir sotu ir dar laimingas jautiesi likusią dienos/vakaro dalį
oi, tie vyrai ir jų juokeliai
o tu su mityba pasiekei ką dabar turi? ar nebandei namie sportuoti ? kad ir minimalios makštelės?
aš šiuo metu namie strikinėju, iki sportklubio nenušliaužiu dėl laiko stokos ( aha, tos pačios , ir ypač sezono metu iš vis be šansų kai milžiniški tempai prasideda )
na bet sąžiningai atprakaituoju kasdien ir kuo toliau tuo labiau tai "užkabina"
vakarienei gardžias sveikas salotytes paruošiau - su MB sukirtome -pilnas laimės pojūtis aplanko po šio patiekaliuko ir lengva ir skanu ir sotu ir dar laimingas jautiesi likusią dienos/vakaro dalį
Matai, as neissisukineju. Man nulekti iki sporto, reikia, kad visa seima rengtusi ir veztu. Eiti pusantro kilometro pro kapines puse kelio Kazkada ejau, o geriausios klases nuo 8 vakaro. Baisu eiti nakti pro kapines. Zmoniu 0, niuru. Dar vienu metu manjaka kazkoki gaude, tai zinai ...
Namie sportuoti nemoku. Man reikia matyti tvirtus zmones, tada stengiuos padaryti geriau. Zodziu reikia vizualios motyvacijos.
Dabar kudeju kazkaip, jauciu nuo streso. Tvarkausi metinius mokescius, tai stresas didziulis, o stresuojant valgau retai ir nejausdama skonio Syrit atsikeliau dar puse kg lengvesne. Ta mano mityba islikus nuo rimtu kudejimo laiku
Kokios salotos ? Imesk kaip gamini
Papildyta:
QUOTE(gogra @ 2012 04 05, 00:38)
Na Irmulia, tai maladiec
Man tai gal kaip ir Taurei, pilvas po dviejų pametinukų niekada nebebus toks, kaip prieš gimdymus, bet kad sumažėjo žymiai (net nesitikėjau tokio rezultato), tai faktas. Bet aš irgi šiek tiek aptingus, apleidus sportą (tik krepšinis likęs kartą į savaitę). Labai tikiuosi, kad pavasarį susiimsiu ir vėl grįšiu rimčiau prie sporto.
Ypač padeda, kai va kitos parašo, kaip smagu po sporto, tai va vis įlendu, paskaitau ir vėl užsidegu O dar kai sulaukiu komplimentų, tai iš vis širdį paglosto
Man tai gal kaip ir Taurei, pilvas po dviejų pametinukų niekada nebebus toks, kaip prieš gimdymus, bet kad sumažėjo žymiai (net nesitikėjau tokio rezultato), tai faktas. Bet aš irgi šiek tiek aptingus, apleidus sportą (tik krepšinis likęs kartą į savaitę). Labai tikiuosi, kad pavasarį susiimsiu ir vėl grįšiu rimčiau prie sporto.
Ypač padeda, kai va kitos parašo, kaip smagu po sporto, tai va vis įlendu, paskaitau ir vėl užsidegu O dar kai sulaukiu komplimentų, tai iš vis širdį paglosto
Per rubus mano pilvas atrodo normalus, plokscias. Be rubu baisiai, nes oda su strijom ir rauksleta ir zinoma perdaug jos
Jau pavasaris, susiimkit