Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau (tęsinys)

dėl pieno produktų - pienas skirtas jaunam organizmui, o jei tiksliau - mažiems vaikams mirksiukas.gif

Mūsų suaugusiam organizmui jis netinka, nes dažniausiai netoeruoja laktozės mirksiukas.gif

Yra tyrimų, kad net vėžys siejamas su pieno produktų vartojimų mirksiukas.gif

jei organizmas prašosi pieno produktų- valio, jei nuo jų yra kiti nemalonūs simptomai, tai kam save kankinti mirksiukas.gif

Dėl baltymų šaltinio - taip, piene ir jo produktuose baltymų daug, bet mūsų organzimui tai gerokai per daug- jis nesugeba tiek įsisavinti pieno baltymų mirksiukas.gif Tad yra kitų geresnių baltymų šaltinių nei pieno produktai. Lygiai tas pats ir su kalciu ax.gif

bet kaip gogra parašė - yra skirtingų nuomonių , jų vissda bus, tada tiesiog renkiesi pagal savo savijautą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 03 15, 08:52)
nu tu ir saunuole, turbut neturi vaiku, nes su jais nerabtaip paprasta sveikai maitintis mirksiukas.gif

As maitinuosi panasiai ir turiu 2 vaikus. Jau ketvirti metai labai daznai darau iskart po 2 patiekalus, vienas man ir mb, kitas vaikams bigsmile.gif Atrodo ziauriai, bet pripranti ir nebepastebi.
Mes valgom zuvi 3-4 kartus per savaite. Daznai isvis zalia zuvyte valgom. vyresnele mano zuvies net vaizdo nepernesa. Jai kazka atskirai darom visados 4u.gif

As kustu. Pilvo nebeliko ne zymes bigsmile.gif Labai noriu laimeti lazybas bigsmile.gif Maya laikykis flirt.gif
Atsakyti
Taure, o savo duonelę, kai išsikepat, ar valgot?

Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 03, 19:17)
As maitinuosi panasiai ir turiu 2 vaikus. Jau ketvirti metai labai daznai darau iskart po 2 patiekalus, vienas man ir mb, kitas vaikams  bigsmile.gif  Atrodo ziauriai, bet pripranti ir nebepastebi.
Mes valgom zuvi 3-4 kartus per savaite. Daznai isvis zalia zuvyte valgom. vyresnele mano zuvies net vaizdo nepernesa. Jai kazka atskirai darom visados  4u.gif

As kustu. Pilvo nebeliko ne zymes  bigsmile.gif Labai noriu laimeti lazybas  bigsmile.gif  Maya laikykis  flirt.gif

saunuole, be zodziu 4u.gif
Atsakyti
Kaip matau,cia renkasi lieknejancios mamos smile.gif suemiau ir as save i naga,po gimdymo liko nemazai antsvorio,kol maitinau,dietomis saves nekankinau.bet baigusi maitinti pasisveriau ir persigandau.reiketu numesti bent 10 kg.,kad jausciausi normali.taigi,jau antra savaite rimtai dietinuosi,nevalgau saldumynu,riebaus maisto,bulviu.nelengva,nes megstu skaniai pavalgyti.bet dziaugiuosi del kiekvieno numesto gramo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 03, 19:17)
...As kustu. Pilvo nebeliko ne zymes  bigsmile.gif

jeiiiii, kaip faina !!! thumbup.gif kaip tau pavyko tą lašinuką nuo pilvelio nutirpinti? bigsmile.gif aš su juo ilgokai vargstu... doh.gif aišku, jaučiu, kad jis pas mane pilnai nutirps, kai kūną galutinai išdžiovinsiu... nes dar šonai kiek "kabina" ir sėdimoji "aptekusi" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 04 03, 12:24)
Taure, o savo duonelę, kai išsikepat, ar valgot?

valgau, bet nedaug. Puse riekutes per karta. vakare nevalgau duonos 4u.gif

QUOTE(tirine @ 2012 04 03, 14:54)
Kaip matau,cia renkasi lieknejancios mamos smile.gif suemiau ir as save i naga,po gimdymo liko nemazai antsvorio,kol maitinau,dietomis saves nekankinau.bet baigusi maitinti pasisveriau ir persigandau.reiketu numesti bent 10 kg.,kad jausciausi normali.taigi,jau antra savaite rimtai dietinuosi,nevalgau saldumynu,riebaus maisto,bulviu.nelengva,nes megstu skaniai pavalgyti.bet dziaugiuosi del kiekvieno numesto gramo smile.gif

Nevalgykite nuo 18.00, o dar geriau nuo 17.00 grieztai ir svoris nukris. Pasportuoti dar gerai butu ir valgyti nepersivalgant. Paskaitykite pirma tema, ten daug info yra 4u.gif
QUOTE(irmulia @ 2012 04 03, 22:48)
jeiiiii, kaip faina !!!  thumbup.gif  kaip tau pavyko tą lašinuką nuo pilvelio nutirpinti?  bigsmile.gif  aš su juo ilgokai vargstu...  doh.gif  aišku, jaučiu, kad  jis pas mane pilnai nutirps, kai kūną galutinai išdžiovinsiu... nes dar šonai kiek  "kabina" ir sėdimoji "aptekusi"  unsure.gif

Irmut, mudvi labai skirtingai nukudusios. Tavo kunas stangrus, jaunatviskas. Mano po dvieju vaiku, milijono striju ir buvusio didelio virsvorio niekados nebus toks kaip tavo. Oda kaip retis, ypac ant pilvo ir kirksniu. Tas mano pilvo nelikimo supratimas kitoks nei tavo. Man kai jau nebelenda is dzinsu niekas, tada reiskias neber. Pas mane ant pilvo perdaug odos, del striju verysad.gif
As iki galo nenoreciau dziovintis vien del klaikios odos, nes atrodysiu kaip senute susiraukslejus. Veidas ir taip ne pagal amziu rauksletas jau. 55kg bus idealu.

Sulindau i mylimiausius dzinsus wub.gif Dabar laukiu kol dideli pasidarys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 04 04, 19:22)

Sulindau i mylimiausius dzinsus  wub.gif Dabar laukiu kol dideli pasidarys  bigsmile.gif

ooo, sveikinimai thumbup.gif šaunuolė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 04 04, 19:22)
Tas mano pilvo nelikimo supratimas kitoks nei tavo. Man kai jau nebelenda is dzinsu niekas, tada reiskias neber. Pas mane ant pilvo perdaug odos...

gal tu ir teisi, unsure.gif gal ir per daug noriu/reikalauju iš savęs doh.gif bet kažkaip tas vieno lašinio išlindimas iš džinsų ir mane kamuoja... doh.gif na dabar jau sportuoju kasdien reguliariai ( nesvarbu, ar tvanas ar ne, treniruotė bet kokiu atveju įvyksta ) , net sienos rūksta nuo intensyvumo - labai daug cardio ir jėgos pratimai, tokie susisteminti, tai labai daug kliūna ir kojoms ( nuo pernai silpnoji vieta, netreniravau kaip reikiant... ) ir užpakaliui, ir pilvui, nugarai , rankoms, ... žodžiu apjungia visas raumenų grupes - kas man labai patinka yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 04 04, 11:35)
ooo, sveikinimai  thumbup.gif  šaunuolė  wub.gif
Papildyta:
gal tu ir teisi,  unsure.gif  gal ir per daug noriu/reikalauju iš savęs  doh.gif  bet kažkaip tas vieno lašinio išlindimas iš džinsų ir mane kamuoja...  doh.gif  na dabar jau sportuoju kasdien reguliariai ( nesvarbu, ar tvanas ar  ne, treniruotė bet kokiu atveju įvyksta ) , net sienos rūksta nuo intensyvumo - labai daug cardio ir jėgos pratimai, tokie susisteminti, tai labai daug kliūna ir kojoms ( nuo pernai silpnoji vieta, netreniravau kaip reikiant... ) ir užpakaliui, ir pilvui, nugarai , rankoms, ... žodžiu apjungia visas raumenų grupes - kas man labai patinka yahoo.gif

ot malacius, kad sportuoji. As ir pradesiu, bet dar kenciu kol nevairuoju.
Kaip nekeista, bet mano ranku, krutines, nugaros, pilvo nors ir ir nebekieti raumenukai, bet grazios formos like bigsmile.gif Kaip laukiu vel pakietinti formas, neisivaizduoji wub.gif Vel noriu sexovai rengtis. Mb man greit masina pirks, tai juokias kai nauja ruba nusiperku, sako tipo prie naujos masinos derinuos ? lotuliukas.gif
Kojos visados buvo mano stiprioji dalis 4u.gif "Pistoleta" dariau ir darau be jokiu problemu . Man atsispaudimai sunkiausiai iveikiami g.gif Bet kaip graziai krutines raumenukai susiformuoja juos darant wub.gif wub.gif
Atsakyti
aha, žinai, pati labai džiaugiuosi , kad galų gale persilaužiau dėl sporto... biggrin.gif o pameni pačioje pradžioje kaip zyziau... tai laiko nėra.. tai jėgų... tai dar ko... ot pasiteisinimai veikia lotuliukas.gif Dabar tai norisi dailiai atrodyti, ne tik lieknai, bet ir kad kūnas būtų tvirtas ,stangrus , sportiškas - tada automatiškai daugiau ir energijos ir šiaip viskas puikiai einasi thumbup.gif

oi, tie vyrai ir jų juokeliai hihihi.gif

o tu su mityba pasiekei ką dabar turi? ar nebandei namie sportuoti ? kad ir minimalios makštelės?

aš šiuo metu namie strikinėju, iki sportklubio nenušliaužiu dėl laiko stokos ( aha, tos pačios lotuliukas.gif , ir ypač sezono metu iš vis be šansų kai milžiniški tempai prasideda wacko.gif )
na bet sąžiningai atprakaituoju kasdien ir kuo toliau tuo labiau tai "užkabina" thumbup.gif

vakarienei gardžias sveikas salotytes paruošiau - su MB sukirtome essen.gif -pilnas laimės pojūtis aplanko po šio patiekaliuko wub.gif ir lengva ir skanu ir sotu ir dar laimingas jautiesi likusią dienos/vakaro dalį thumbup.gif
Atsakyti
Na Irmulia, tai maladiec 4u.gif
Man tai gal kaip ir Taurei, pilvas po dviejų pametinukų niekada nebebus toks, kaip prieš gimdymus, bet kad sumažėjo žymiai (net nesitikėjau tokio rezultato), tai faktas. Bet aš irgi šiek tiek aptingus, apleidus sportą (tik krepšinis likęs kartą į savaitę). Labai tikiuosi, kad pavasarį susiimsiu ir vėl grįšiu rimčiau prie sporto.
Ypač padeda, kai va kitos parašo, kaip smagu po sporto, tai va vis įlendu, paskaitau ir vėl užsidegu bigsmile.gif O dar kai sulaukiu komplimentų, tai iš vis širdį paglosto wub.gif
Atsakyti
Taip norisi greiciau ta prakeikta virssvori numesti biggrin.gif nevalgau po 18 val.siandien isvis suvalgiau 4 obuolius ir specialios sriubos lieknejimui dvi porcijas.dar obuoliu sidra geriu.tik sportuoti niekaip neprisiverciu.
Atsakyti