Mano ūgis 161cm. Praeitais metais sveriau 49-50kg. Maitindavaus gana nesveikai, riebiai ir gausiai, tikrai laaabai gausiai( pusryčiai būdavo maždaug tokie: 2bananai, 100gr grikių, kotletas ar du, keli sausainiai, užkandžiam riešutai, šokoladukai, ledai, sūreliai visokie, pietum vėl keli kotletai, bulvės ir sriuba, tada dar paužkandžiaudavau ir poto dar vakarienę valgydavau panašią i pusryčius ), bet niekad nebuvau stora... Visi laike mane plona. Bet kažkaip susigalvojau sveikai maitintis... Pradėjau valgyt daugiau daržovių, vietoj kotletų- virta mėsa, daug vaisių, žalia arbata, atsisakiau cukraus ir druskos... Žodžiu, sveikiau pradėjau maitintis, bet vis vien gana gausiai. Svoris pradėjo krist... numečiau 10kg, nors ir valgiau, dietų nesilaikiau... Ir košes ir aliejaus gero visur pildavau(i salota, koses) ... Ir sportuoti nesportavau beveik...
Dabar didžiausia problema- priaugti svorio labai sunku... Priaugt kur kas sunkiau nei numest, deja jau priaugau 5kg, kai į dieną kelis šimtus gramų riešutų suvalgau, daug aliejaus, avokadų... bet vis tiek sunkiau auga svoris... ;/
QUOTE(Supergirlsdontcry @ 2012 02 12, 05:21)
Mano ūgis 161cm. Praeitais metais sveriau 49-50kg. Maitindavaus gana nesveikai, riebiai ir gausiai, tikrai laaabai gausiai( pusryčiai būdavo maždaug tokie: 2bananai, 100gr grikių, kotletas ar du, keli sausainiai, užkandžiam riešutai, šokoladukai, ledai, sūreliai visokie, pietum vėl keli kotletai, bulvės ir sriuba, tada dar paužkandžiaudavau ir poto dar vakarienę valgydavau panašią i pusryčius ), bet niekad nebuvau stora... Visi laike mane plona. Bet kažkaip susigalvojau sveikai maitintis... Pradėjau valgyt daugiau daržovių, vietoj kotletų- virta mėsa, daug vaisių, žalia arbata, atsisakiau cukraus ir druskos... Žodžiu, sveikiau pradėjau maitintis, bet vis vien gana gausiai. Svoris pradėjo krist... numečiau 10kg, nors ir valgiau, dietų nesilaikiau... Ir košes ir aliejaus gero visur pildavau(i salota, koses) ... Ir sportuoti nesportavau beveik...
Dabar didžiausia problema- priaugti svorio labai sunku... Priaugt kur kas sunkiau nei numest, deja jau priaugau 5kg, kai į dieną kelis šimtus gramų riešutų suvalgau, daug aliejaus, avokadų... bet vis tiek sunkiau auga svoris... ;/
As tavo vietoje nesistengciau priaugti, o stengciausi tiesiog sveikai maitintis. Jei sveikai matinantis nepriauginesi, reiskias ir nereikia naturaliai. Nekimsk tu riesutu per prievarta Juk apsunkini skrandi ir siaip organizma, apkraudama bereikalingu maistu, kurio net nenori.
Sveikos mergaites priimkit ir mane i savo bureli su svoriu kovoju jadavu gal kokius4metus ugis mano 1.66 sveriau 80 ko tik neisbandziau vasara numetu iki65 su papildu pagalba bet ziema vel 80davarau taigi nusprendziau sportuot ir maitintis pagal treneri ir ka jau men kaip sportuoju ir nuo80kg nukrito iki74 kg noriu iki vasaros pasiekt 58kg aisku sunku as neipratusi valgyt kas 2val bet stengiuosi
Turiu labai gerą patarimą kenčiančioms nuo viršsvorio - įsigykite šunį ir ne kokį jorką kur 10 min pavedžiojat ar išvis nevedžiojat, bet tokį didesnį, kuris norėtų ilgai lauke būti, pats normaliausias šuo (vokiečių aviganis, laika, mišrūnas, ir pan). Jie visi turi poplaukį ir lauke gali ir žiemą būti kiek tik nori. Jei ryte prieš darbą pavedžiosit valandą ar pusvalandį, o vakare po 1-2-3 valandas patikėkit manim, neliks nei gelbėjimosi ratų ant liemens nieko. Ir nereiks brangiai mokėti už Impuls sporto klubo abonementą. Bus ir smagu, ir sveika ir gražiai atrodysit. Mano draugės vis man sako - kaio tu taip figūrą išlaikai, nors viską valgai...OGI TURIU ŠUNĮ su kuriuo ilgai vaikštome, mėtau jam pagalį, prasibėgame, dūkstame sniege.
QUOTE(laukiuke @ 2012 02 16, 17:51)
Turiu labai gerą patarimą kenčiančioms nuo viršsvorio - įsigykite šunį ir ne kokį jorką
Patarimas gal ir geras, bet tinka toli grazu ne visoms
Dabar mano svajone 55kg. Kad butu lengviau laikytis tikslo, susilazinom su drauge.
Ji irgi nori 55kg, esam abi 168cm ugio ir dabar sveriam vienodai. Susilazinom taip:
Jei ji numeta, o as ne, as keliauju pas ja i svecius. I kita JAV gala. Kelione brangi, labai norisi geriau paciai sulaukti sveciu Ir atvirksciai. Jei ne viena nenumetam, susitinkame viduryje Amerikos. Ji gyvena vakaru pakranteje, as rytu. Vat ir stengsiuos dabar iki birzelio 1
Pradzioje metant svori labai padejo sporto klube varzybos. Reikejo per tam tikra laika numesti kazkiek svorio. Kas numete daugiausiai, tas ir laimejo pinigini priza ir kelias personalias treniruotas. Laimejau Jei valia slubuoja, brangios lazybos padeda
Ji irgi nori 55kg, esam abi 168cm ugio ir dabar sveriam vienodai. Susilazinom taip:
Jei ji numeta, o as ne, as keliauju pas ja i svecius. I kita JAV gala. Kelione brangi, labai norisi geriau paciai sulaukti sveciu Ir atvirksciai. Jei ne viena nenumetam, susitinkame viduryje Amerikos. Ji gyvena vakaru pakranteje, as rytu. Vat ir stengsiuos dabar iki birzelio 1
Pradzioje metant svori labai padejo sporto klube varzybos. Reikejo per tam tikra laika numesti kazkiek svorio. Kas numete daugiausiai, tas ir laimejo pinigini priza ir kelias personalias treniruotas. Laimejau Jei valia slubuoja, brangios lazybos padeda
QUOTE(Taurė @ 2012 02 16, 21:15)
Dabar mano svajone 55kg. Kad butu lengviau laikytis tikslo, susilazinom su drauge.
Labai geras budas tos lazybos, mano MB kazkada su draugu buvo susilazines is pinigu tai per 3 men apie 14 kg numete dalis sugryzo, bet man atrodo dabar pats tas jam O maniskis svoris taip ir apsistojo ties 59-60 ir visai as gerai su tiek jauciuosi jei nebeissijudins tai ir nepanikuosiu, gal ant vasaros savaime nukris tie pora kg. as visad kaip koks meskinas ant ziemos daugiau pakaupus bunu
Mergaites, vasara ant nosies. Susiimam, kad graziai su tokiom suknem atrodytumem
tikrai taip, Taure, susiimame, ir iki vasaros mėgausimės sexualiais apdarais
Smagu skaityti tokias temas
Sužavėjo Taurės foto istorija nu liux
Pati esu dabar tokia kokia bivo taurė tik su protu niekaip nesusiderinu kad jau gana
na ką gi, nuo penktadienio skelbiu sau iššūkį - iki 04 mėn. 05 dienos : nė gramo cukraus niekur ir bet kokiame pavidale. Ech, stiprybės man...
QUOTE(irmulia @ 2012 03 05, 13:00)
na ką gi, nuo penktadienio skelbiu sau iššūkį - iki 04 mėn. 05 dienos : nė gramo cukraus niekur ir bet kokiame pavidale. Ech, stiprybės man...
O kam tau tokie iššūkiai? Juk ir taip gerai atrodai
Taure, o kaip tau lažybos?