QUOTE(gogra @ 2012 02 01, 09:31)
Sveikos,
smagu, kad vis daugiau žmonių paveikia šį istorija
šiandien metai, kaip aš įsijungiau į šią grupę. Tikslas beveik pasiektas, liko pusė kg. Rezultatai: nuo 63 kg iki 55,4 kg. (ūgis 165 cm).
Labai džiaugiuosi atradusi šią temą
Raganiukei sveikinimai, super atrodai
Aš tai žiūrėt galiu, bet galiu žiūrėt nebesiseilėdama
Galiu ir nesuvalgyt, ir nesijausiu blogai
Anksčiau negalėjau gyvent be kugelio, cepelinų ir bulvinių blynų, buvau grynai bulvinė
Taure - jėga, pasiklausius apie tavo slidinėjimo rezultatus, tai pavydas ima
Labai šaunūs pasiekimai, sveikinu
Šeštadienį beslidinėjant vos likau gyva. Ištikro maniau viskas. Tokio streso gyvenime nebuvau patyrus
Buvome nuvažiavę netoli Kanados, į labai rimtus kalnus. Viskas būtų ok, bet velnias traukė vyrus pasiūlyti dar vienos trąsos pabandyti. Nusuko ne ten ir, o Dieve ... skardis, priedo ledinis iškart apačioje arba į medžius, arba įsipaišyti beveik 90 laipsnių kampą
Ten pasirodo ne juoda trąsa buvo, o dviguba juoda. Tokių niekados nevažiavau ir niekados nebevažiuosiu. Pirmą kartą susipažinau ką reiškia panikos ataka. Kažkaip sugebėjau nusirioglinti žemyn, be traumų, bet nelabai pamenu kaip. Apačioje įkaliau fleškutę viskio ir tuo mano slidinėjimo diena baigėsi
Jau aš skaitausi gera slidinėtoja, nu bet ten trąselė tai padėk dieve
Kitą dieną nuvarėm į kitą kalną ir jau be tokių nuotykių.
Papildyta:
QUOTE(rasssyte @ 2012 02 02, 15:54)
Su vieneriu metu gimtadieniu gogra
saunuole tu
tikiuosi ir as kazkada pasieksiu savo rezultatu
jau menesis kaip lankausi sporto klube, visas kunas kaip ir tvirteja, kojos lyg pakudo truputeli, bet vat svoris tai toks pats.. nieko nenukrito... nors atrodo tikrai sportuoju kaip reikiant, 4 kartus i savaite tai visada.. nors valgyma bandau keisti, tik savaite, nes stengiausi valgyti po nedaug,kokius 4-5kartus i diena, bet daznai tai man netiko, nejauciu nei alkio nei sotumo jausmo..nemoku net apibudinti savijautos. Kitas dalykas nusprendziau nebeversti saves valgyti pusryciu, nes niekada gyvenime ju nevalgiau, o ir pavalgius pusryciu nekaip jauciuosi.. zesim kas gausis..
po mėnesio ir neturi būti labai įspūdingų svarstyklių pokyčių. Jei ištempsi dar mėnesį sporto ir ribotos mitybos, svarstyklių rodikliai pradės kristi
Laikykis.
QUOTE(evuxiene @ 2012 02 06, 07:02)
Sveikutes
as vat kelis metus skaitau ta tema, ir jokiu pokyciu, na gal del to kad su vaiku namie sedziu
pastaruosius du menesius sportuoju su trenerio sudaryta programa, darau iskrovos dienas, ir ypac siandien jauciausi tokia kuda, ir kai pamaciaus savo svori, tai sugadino nuotaika nebera jokios motyvacijos, atrodo stengiesi, sportuoji o atsimusi i siena
mano problema saldumynai ir kepiniai kuriuos kepu as ir vyras, daug nevalgau, bet vienas po kito turbut daro savo
nebezinau kaip sau padeti
Pati įvardinai problemą. Nustok kepti, atsikratyk saldumynų, nepirk jų visai, kol esi persilpna nepiknaudžiauti.