Geguzes 7d. 2018 uzsirasiau extremalu gyma. Ten sportas ne kaip iprastame gyme, o vien bootcampai. Kaip mano tete pavadino, klases pas " serzanta"

Taigi, kas su manimi gryzt i senas formas ? As tikrai varysiu iki galo vel. Jau 3 menesiai be keliu dienu einu i sporta minimum 4 dienas, max aisku 7, dazniausiai 6. Blogis tame, kad pradejau sportuoti blogu laiku, kai prasidejo seimos vizitai ilgalaikiai, reiskias daug mamos gaminto maisto ir panasiai, reiskias dietos praktiskai nesilaikiau, tik stipriai, beprotiskai sportavau. Bet seimu vizitai uzsibaige pries kelias dienas, todel esu pasiruosusi numest daug svorio

Si karta prie manes prisidejusi ir mano dukra Greta, bei vyras. Gera pradzia dukrai buvo, numete virs 10kg ( ji turi nemazai virsvorio), bet isvyko ji i LT 2-iems menesiams, grys vel nusilpus ir papilnejus, bet ji labai nori pasiekt rezultatu, todel sportuos kartu ir ji. Jei kas sportuojate kartu su savo paaugliais vaikais, labai prasau pasidalinti patirtimi kaip sekasi ne tik jums, bet ir jusu vaikams