Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau (tęsinys)

QUOTE(given444 @ 2012 06 13, 07:44)
irmulia, tu gi rasei, ka nuo 71 jei neklystu numetei 10kg gana greit, o likusius 10kg - su maisto derinimu. tai viso 20kg, bet turbut per beveik du metus ar kaip? uztat tau odai nieko.... g.gif

lotuliukas.gif niekada nesvėriau 71 kg lotuliukas.gif žiūriu, kad vis kažkaip ne taip perskaitai info tongue.gif , likusieji buvo ne 10 kg, o 3-4 kg ( o dar 3 kg nukrito savaime ) , na tikrai kažką painioji hihihi.gif

max kiek buvo "užlipę" , tai iki 68 kg ax.gif t.y. 18 kg , o juos nupurčiau pilnai, tik šią žiemą 2-3 kg per 2 mėn. privalgiau ( kas nebuvo katastrofa ir iš ko galėjau raumenukus formuoti) , dabar vėl viskas normoje - atstatyti pernai vasaros kg ir apimtys cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2012 06 13, 09:36)
... Kelionės ilgos, pora kg garantuotai priaugsiu. Todėl noriu dabar numesti daugiau, pasiruošti  doh.gif

Tauryt, kaip sekasi sportuoti? bigsmile.gif
Atsakyti
irmulia, o kaip sekėsi saldumynų nevalgyti, ar sunku tau buvo 4u.gif
man tai sunkiausias reikalas, nežinau kaip tą reikala mesti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 13 birželio 2012 - 15:10
QUOTE(evuxiene @ 2012 06 13, 16:10)
irmulia, o kaip sekėsi saldumynų nevalgyti, ar sunku tau buvo  4u.gif
man tai sunkiausias reikalas, nežinau kaip tą reikala mesti tongue.gif

na iŠ pat pradžių tai matyt jau buvau jų atsivalgiusi, kad į tą pusę žiūrėti negalėjau visus pusę metų biggrin.gif vėliau kažkiek paragaudavau, po to vėl patraukė kažkiek, dabar stengiuosi nepiknaudžiauti, bet ir to žudančio poreikio saldumynams nebeliko kaip seniau ax.gif Tik pomėgis gaminti juos išliko toks pats stiprus hihihi.gif

mažas pastebėjimas: kaip su daržovėmis reikalai? kaip dažnai jas valgai? manau, kad daržovių valgymas įtakoja sumažėjusį saldumynų poreikį mirksiukas.gif
Atsakyti
sorry, kazka tikrai ne taip perskaiciau...kaip man pasirode kad ciut virs 71? na okei, 3kg suklydau, ne 13kg biggrin.gif
o nusipurtei butent derindama maista likusius, nes jie sunkiausiai purtosi ? g.gif

evuxiene, man irgi zudantis poreikis saldesiams yra/buvo.
kuo sveikiau imi maitintis, tuo issivalo "poreikiai" ir skoniai. deja, b g.gif t taip yra. man kava ir saldaus prie kavos - kaip misios, privaloma, budavo. na ir dabar dar yra, bet nemirstu nuo to ir ne tokiais kiekiais.
imus valgyt daugiau zalio maisto , o rytais kokteiliu, wow...net kava, viena puodeli, salta puodeli, gurksnoju perdien, nes neisgeriu. zodziu, puodeliu gavosi 1-2 vietoj 4 tarkim doh.gif doh.gif

vot tep.
Papildyta:
taure, del valgymo namie ir didesnio apetito svetur. pilnai pritariu. ne veltui, visur literaturoj, kad ir toj pacioj zaliavalgystej rasoma: valgymas mums tapo emoci ir psichologiniu dalyku. todel tokie disbalansai gaunasi. draugai vis siulo paragauti, socialinis gyvenimas intensyvus, visi draugiski, vaisingi...jei daug keliauji ir nakvoji, pas ka apsistoji, pas ta ir valgai, negi savo pajuodusius si bananus ar sauja riesuteliu trauksi is krepsio...taip ir smugio gali sulaukt is seimininko (turiu minty, jam istiks nuoskauda, jei atsisakysi pavalgyti)....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 13, 17:27)
pas ka apsistoji, pas ta ir valgai, negi savo pajuodusius si bananus ar sauja riesuteliu trauksi is krepsio...taip ir smugio gali sulaukt is seimininko (turiu minty, jam istiks nuoskauda, jei atsisakysi pavalgyti)....

nesutinku ax.gif tai ką man dabar nuodytis kokiais cepakais ar vėdarais??? lotuliukas.gif mes su vyru nesukame sau galvos ir karts nuo karto vežamės savo maistą, ir čia jau ne tas "tu manęs negerbi, nes nevalgai..." ir pan. o tiesiog šeiminikai turi būti supratingi ir kitų žmonių atžvilgiu. Žodžiu, nuo pačio žmogaus priklauso kaip kiek kada jis maitinsis - taip , tai nėra lengva, bet prie visko priprantama ir aplinkinius galima drąsiai pripratinti prie Jūsų naujos mitybos įpročių mirksiukas.gif t.y. kad jie nekištų bet ko ir bet kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 13, 16:23)
na iŠ pat pradžių tai matyt jau buvau jų atsivalgiusi, kad į tą pusę žiūrėti negalėjau visus pusę metų  biggrin.gif  vėliau kažkiek paragaudavau, po to vėl patraukė kažkiek, dabar stengiuosi nepiknaudžiauti, bet ir to žudančio poreikio saldumynams nebeliko kaip seniau  ax.gif  Tik pomėgis gaminti juos išliko toks pats stiprus hihihi.gif

mažas pastebėjimas: kaip su daržovėmis reikalai? kaip dažnai jas valgai? manau, kad daržovių valgymas įtakoja sumažėjusį saldumynų poreikį  mirksiukas.gif

jo del saldumynu kepimu tai tu pavarai, tokias sedevrus kepi o ne valgai, as vat irgi dekrete sededama, ta aistra pajutau, bet dabar neber kada tongue.gif
kas del darzoviu, ka as zinau, labai jas megstu visokias, nu valgau atrodo ypac dabar kai jau sviezios atsirado, darbe noriu valgyti ir ridikus griauziu biggrin.gif
jau del to ka reik valgyti galiu paskaita pravesti, visi sveiko gyvenimo budai man zinomi, bet neploneju ir psio doh.gif zodziu kuo senyn tuo maziau pas mane valios.. doh.gif
Atsakyti
na valgau juos biggrin.gif , na gerai, ragauju hihihi.gif šiaip tai kontrolė visada įjungta mirksiukas.gif

šiaip turi ateiti poreikis kažką keisti mityboje ar pan. mirksiukas.gif jei jo nėra, gal dar ne laikas? nors visada yra laikas mirksiukas.gif

jei neplonėji, vadinasi, kažkur kažką ne taip darai? gal porcijos per didelės? o gal per vėlai vakarieniauji? užkandžiauji? apsimoka vesti mitybos dienoraštį - kasdien rašytis ką valgai, net ir mažiausius nekaltus kąsnelius - tada dažniausiai ir paaiškėja svorio augimo/nekritimo priežastys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 06 13, 19:59)
na valgau juos  biggrin.gif  , na gerai, ragauju hihihi.gif  šiaip tai kontrolė visada įjungta  mirksiukas.gif

šiaip turi ateiti poreikis kažką keisti mityboje ar pan.  mirksiukas.gif  jei jo nėra, gal dar ne laikas? nors visada yra laikas  mirksiukas.gif

jei neplonėji, vadinasi, kažkur kažką ne taip darai? gal porcijos per didelės? o gal per vėlai vakarieniauji? užkandžiauji? apsimoka vesti mitybos dienoraštį - kasdien rašytis ką valgai, net ir mažiausius nekaltus kąsnelius - tada dažniausiai ir paaiškėja svorio augimo/nekritimo priežastys  mirksiukas.gif

thumbup.gif pritariu.
Atsakyti
2 metus kepiau duoną ir bandeles ir kepdama mečiau svorį. Buvo valios išbandymas ir išmokau ragauti, o ne prisikapoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 06 14, 00:32)
2 metus kepiau duoną ir bandeles ir kepdama mečiau svorį. Buvo valios išbandymas ir išmokau ragauti, o ne prisikapoti  tongue.gif

va taip ir turi būti drinks_cheers.gif na man kol kas nepavyko su duona (ji velniškai gardi su anakardžių sviestu essen.gif ) taip susitarti hihihi.gif , todėl esu laikinai susitabdžiusi jos kepimą namie ax.gif , tikiuosi, ne visam laikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 06 14, 00:32)
2 metus kepiau duoną ir bandeles ir kepdama mečiau svorį. Buvo valios išbandymas ir išmokau ragauti, o ne prisikapoti  tongue.gif

man tai sunkiai pavyksta tik ragaut.
Bet aš tik tą dieną kai iškepu pririju, o kitom man nelabai jos ir tereikia.
Man šviežia duona toks delikatesas, jokie pyragai tortai ir pan. jos neatstos.
Vis sakau sau, kad suvalgysiu tik vieną storą riekę, bet suvarau pusė kepalo biggrin.gif

O bandeles vaikai mėgsta, tai irgi bent kartą į savaitę kepu, bet joms aš kažkaip visai abejinga. Niekad jų nemėgau.

Atsakyti
irmulia, sutinku su tavim, bet mano minties nesupratai. ax.gif
jei apsistoji 2dienom pas kazka, tai visai kas kita nei menuo ar pora sav ar pan. viskas virsta socialiniu/emociniu reikalu ir isbandyta ant saves-ohoho kokia patirtis. net nemalonu prisiminti. ax.gif
aisku, nepuolu valgyt lekstem siulomu riebalu, uztat konfiliktai neisvengiami.
sakysi-kame problemos, nebendrauk. o jei tai tavo seneliai, o ne siaip 6tas giminaitis nuo kisieliaus?

todel ne veltui ir rasoma, jog soc bendravimu deka zmones paslysta, o sugrizus namo, vel lengviau sveikiau maitintis. ir taure parase apie ta pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 14 birželio 2012 - 08:36