Pirma tema
Tęsiame toliau sveiką gyvenimo būdą
Sportuojame, skaniai gaminame ir žinoma nepersivalgome
QUOTE(Taurė @ 2011 12 20, 02:02)
Dekui uz nauja tema zaviuosi tavimi
Labas
Vakaroju sau prie kompo ir sakau užeisiu paskaitinėt ir kagi radau temutes tesini, kuri ir ikvepe mane nepalusti pamacius klaikius skaicius ant svarstykliu. praejo nemazai laiko. siai dienai sveriu nebe 74kg o 60-59 nebebijau suvalgyti ir torto gabala, o parduotuveje laisvai ilendu i 36 dydi Labai aciu Taure uz tavo ikvepiancia istorija
labai svarbu pakeisti poziuri i maista, ir aisku pamilti save
sekmes visom lieknejanciom
Vakaroju sau prie kompo ir sakau užeisiu paskaitinėt ir kagi radau temutes tesini, kuri ir ikvepe mane nepalusti pamacius klaikius skaicius ant svarstykliu. praejo nemazai laiko. siai dienai sveriu nebe 74kg o 60-59 nebebijau suvalgyti ir torto gabala, o parduotuveje laisvai ilendu i 36 dydi Labai aciu Taure uz tavo ikvepiancia istorija
QUOTE(Raganiukas86 @ 2011 12 29, 22:24)
Labas
Saunuole raganiuke86 ir per kiek laiko pavyko numesti? Kaip pavyko? sunku buvo? sauoles. zaviuosi tokiom kurios turi valios atsispirti. Jum po
QUOTE(rasssyte @ 2011 12 30, 19:26)
Saunuole raganiuke86 ir per kiek laiko pavyko numesti? Kaip pavyko? sunku buvo? sauoles. zaviuosi tokiom kurios turi valios atsispirti. Jum po
Na kazkaip to laiko as nefiksavau, anoje temoje pradejau bendrauti 2010 sausi, na tai pora metu. ilga laika buvo viskas stabilizavesi ant 67 ir nejudejo, po to ant 64, dar veliau ant 62 kazkaip dabar kai pagalvoju, nuo tu 67 kg tai nebebuvo taip kad sakyciau va laikausi dietos. daug gyvenime pokyciu ivyko(teigiamu), gal tai itakos turejo. Ismokau taisykle, kad valgau tam kad gyvenciau, o ne gyvenu kad valgyciau. neturiu as to super recepto, tiesiog tai leme labai daug veiksniu. nors sportuot as taip ir nepamegau tai leme daugiau mityba ir aktyvesnis gyvenimo budas.
oo, temos tęsinys jėga
na, man yra ką purtyti, ką privalgiau per trejetą savaičių taigi, meilės rankenos vėl šviečia , pilvo kalnelis padidėjo... žodžiu darbo yra į valias, kad tik tos valios būtų/nepritrūktų
na, man yra ką purtyti, ką privalgiau per trejetą savaičių taigi, meilės rankenos vėl šviečia , pilvo kalnelis padidėjo... žodžiu darbo yra į valias, kad tik tos valios būtų/nepritrūktų
nemoku tik ikelt foto, parodyciau ir vaizdine medziaga, nu gal kada ismoksiu :D
QUOTE(irmulia @ 2011 12 30, 19:00)
i
oo, temos tęsinys jėga
oo, temos tęsinys jėga
Nu jau irmulia,nemanau kad tau reikia kazka mest, nes kiek pamenu tai tu tikra ase sioj sriti tapai taip kad greit atsikratysi
Papildyta:
QUOTE(Raganiukas86 @ 2011 12 30, 19:13)
nemoku tik ikelt foto, parodyciau ir vaizdine medziaga, nu gal kada ismoksiu :D
Tikrai butu idomu pamatyti. As tai niekada nebandzius kelt foto tai nelabai galiu padet,bet gal kuri patars butu idomu ir irmules pamatyti, manau tikrai tik dar labiau ikveptumet mus ir paskatintumet nepasiduoti
Su naujais metais
na ikeliu nuoroele, ten bus foto
tik va paskutinios neturiu, kad visu ugiu matyciausi, tai tik tokia nelab vykusia ikeliau
http://public.fotki....ai/pokytis.html
tik va paskutinios neturiu, kad visu ugiu matyciausi, tai tik tokia nelab vykusia ikeliau
QUOTE(Raganiukas86 @ 2012 01 01, 18:50)
Su naujais metais
Geras!!! Nerealiai gerai atrodai gal gali papasakoti placiau kaip pavyko suliekneti?kaip tu valgai? Panasiai kaip taure? Nu saunuole tu
Dekui
Na valgau tai sveikiau, ir nebevalgau kavinese, tik namie gaminu, siaip gaminimas man dabar vienas didziausiu hobiu maziau valgau visokiu "bulku", nors jei zusinorim issikepam ir milziniska pica ir bandeliu, bet viskas daroma su saiku. Taip pat valgau kiek imanoma vienodesniu laiku. t.y. mano pietus buna 12.30-13 val. kadangi dirbu darba toki, kad is jo pareinu tik 21.30 ir negaliu as neiko nebesuvalgyt, tai valgau sriubos lekste. Neturiu as to stebuklingo recepto. viskas daroma su saiku
Papildyta:
Beja, Taure, neuzpyk, kad cia kaip is giedro dangaus isiverziau
Na valgau tai sveikiau, ir nebevalgau kavinese, tik namie gaminu, siaip gaminimas man dabar vienas didziausiu hobiu maziau valgau visokiu "bulku", nors jei zusinorim issikepam ir milziniska pica ir bandeliu, bet viskas daroma su saiku. Taip pat valgau kiek imanoma vienodesniu laiku. t.y. mano pietus buna 12.30-13 val. kadangi dirbu darba toki, kad is jo pareinu tik 21.30 ir negaliu as neiko nebesuvalgyt, tai valgau sriubos lekste. Neturiu as to stebuklingo recepto. viskas daroma su saiku
Papildyta:
Beja, Taure, neuzpyk, kad cia kaip is giedro dangaus isiverziau
Noreciau ir as prisijungti prie jusu mergaites