QUOTE(shopingas @ 2012 01 03, 01:02)
Kai pirkau Clarisonic ir garsiai svarsciau del spalvos, jei kartais ir vyra prikalbeciau naudot, tai konsultante iskart primine,
kad atskiras galvutes reiketu naudot, jei pvz vyras spuogeliu turi, o as ne.
ir ne pro kur neužtenka tą galvutę dezinfekuoti?aš manau kad, dezinfektantas žudo tiek mano bakterijas, tiek MB?ar nusikalbu?
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 01 04, 18:42)
O tai koks skirtumas, ar ta galvutė sukasi, ar vibruoja, t.y. kaip tai įtakoja akne? Lygiai taip pat juk su tuo aparatu mes prausiam visą veidą ir tiek vieno, tiek kito tipo aparatai gali išnešioti tuos spuogus, ar ne?
Aš pati vis dar laikau Olay aparatą metų atradimu, nes man problemos akivaizdžiai sumažėjo. Tačiau vien dėl moteriško smalsumo, ir clarisonic išvaizdos aš vis dar pasvojoju apie jį
manau ir vienu ir kitu būdu, sukasi-vibruoja, oda yra dirginama mechaniškai.sujudinami jos sluoksniai, dėl to ir valosi,atsiranda spuogeliai, tokiu būdu: gražėja odelė.
kosmetologės darydamos odos valymą taigi šalina tuos įvairius spuogelius mechaniškai, na nebent naudoja elsa heronimus(inkštirai, miliumai, pūlingi spuogai, užsikimšusios poros).
kol poodiniame sluoksnyje turime visokio šlamštelio, niekur jis ir neišgaruos, visvien turės pasišalinti, todėl sujudintą odą, būna kad išberia, tikrai žinau, kad po odos valymo, nė vienai atsiranda koks naujas spuogis, o vėliau susitvarko.